sizsiz asla :)

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar. umarım ki herkesin keyfi yerindedir.forumdan uzak kaldıgım günlerde hepinizi çok özledim, hayatımda bi o kadar da değişiklik oldu. şimdisize bahsetmek istediğim şu.. bizim yıllardır aile olarak tanıştıgımız bi aile var. onların da bi oğulları var. ancak bunca zamandır hep merhaba ile sınırlı kaldı selamlaşmamız öteye gitmedi 22 yıldır tanışmamıza karşın. yaklaşık 15 gün önce beni facebook.tan ekledi. kabul ettim. 1 hafta sonra gelen kutuma ozelden yazmaya başladı. öyle bi yazışma ki tüm gün boyunca yarım saat/1 saat aralıklarla yazmaya devam ediyor. ve ne yaptıgından ne ettiğinden bahsediyr sürekli. sevgili sohbeti gibi.. bide bana ''seni alan yaşadı'' die bi cümle kurdu. şaşkınım kızlar. sizce arkadaşca mıdır bu yaptıgı,yoksa bi hissi var mıdır? hepinizi öpüyorum! :*

vallahi niyet belli canım. hakkında hayırlısı olsun. iyi düşün güzel karar ver

teşekkür ederim canım yorumun için, umarım ki öyledir çok isterim çünkü o benim ilk aşkımdı, o benden büyük 6 yaş söyleyememiştim :)) bugün tatile gitti ama sadece 2 defa yazdı ona bozuldum yüzde kaç ihtimal veriosun tatlım :)

müneccim k..çı yalamadığım için yüzde veremiyeceğim.:)) iki tarafta dahoş kıpırtılar olduğu belli. bekleyin görün derim.

ttcyhe yavrummmm

İnş hayırlı bir kısmettir tatlımmmm

var niyeti var belli cnm, nasıl açılmasını bekliyorsun ki başka, diz çöküp ilanı aşk edecek değil ya ( olsa da güzel olurdu)..

Seni yokluyor önce, varmı başkasıyla arkadaşlığın, fikirlerin nasıl , düşüncelern nasıl diye seni test ediyor tanımaya çalışıyor bnce.

Ama sen bence içindeki heyecan ile hemen duruma atılma, hayallere kapılma. Düşün taşın iyi bir karar ver.

Sizin arkadaşlığınız ailenizi de etkileyecek bu yüzden en doğru kararı vermelisn , üzerinde daha bir sorumluluk var..
Sana kolay gelisn, benden tavsiye acele karar verme, ona acele cvaplar verme. Kendini aileni ilerisini düşün.

Hakkında - Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

canımm çok teşşekür ederim hepimiz için hayırlısı olsun canım kızlar sağolun varolun bugün tatilde ve hiiiç yazmadı dün de az mesaj atmıştı ,,zaten daha telefonlarımız bile yok birbirmizde sadece feysten yazışıyoruz.her dakka netteyim ama yok yok bişey yazmıo sizce ben yazimmi yoksa yazmim mi ((((

ayyy çok kaptırmışsn cnm sanırım kendini, sen yazma önce ağırdan al o niyetini belli edene kadar, ama hep o yazdıysa aslında 1 kerede sen yazabilirsin, seninde istediğini belli etmek amacıyla. Bilemedm ki benndee zor karar :)):)

Bence bugünde sabret o yazmazsa yarın yazarsın.. Hem belki dayanamaz o yazarsa daha mutlu olrsun ama bence çokkk kapılmaa derim, yaşıda büyük, önce niyetini anla bu kadar mutlu olupta sonra üzülmeeee

aynen canım kaptırdım çünkü yıllar önce ben çok istiyordum bu çocugu.. sonra üniversitede başka biriyle tanışınca yatıştı içimde.. ama onu her gördüğümde içimde bişeyler sızlıyordu.. onca yıl tanışmamıza rağmen ekli değildik birbirmizde ve sevgilim oldugunu biliyordu. birdenbire ekledi ve özelden yazmaya başladı ben inanılmaz mutlu oldum.. yeni tanıdıgım biri olsa böyle olmazdı cancagızım ama yılların birikimin heyecanı var.. ( kaybetmek hiç istemiyorum hiç.. ( tamam canım bekleyeyim biraz, zaten 6 gün sonra dönücek sıkıştırmamış olurum hem ( her dakka nete bakmaktan şaşı olmazsm tabi :)))))))

aileler işin içinde olunca bide açılması daha da zor olucak belki de bişeyi yoktur diyorum ama bu kadar sürekli yazmazdı günlerce sanırım,her yaptıgından bahsetti ve hep ilk o yazdı. gerçi bugün hiç yazı yok. ağlicam sanırım (((((

ağlama canımmmm neden ağlıyorsun tatlı heyecanlar bunlar, ağlamaaa..
Ahhh ahh bende sevgilimle ilk günlerimizi hatırladım..

Ben anlıyorum seni ama sen her zaman en iyi şekilde hayallerinde süslenmişsindir o insanı, ama öyle hayallerinde ki gibi biri olmazsa yıkılırsın bence biraz duygularını dizginle canım yaaaa. zordur bilirim ama diğer türlü de üzülmeni istemem, tedbirli olllll..

sakin ol, başka şeylerle ilgilen sadece onunla değiiiillllllllllllllllllllllllllllll :::))))

Yavaş , ağır ve sakin, sağlam adımlarla yol al bence. Kendin için... Bu konu çok hassas arada ailelerde olucak, bunu aklından hiç ama hiç çıkarma.

ya canım, bi hissinin oldugundan emin olsam beklerim. yazmak istemdeki tek amaç ilgimi belli edip ''bak seni düşünüyorum'' imajı vermek.. ama belki onun bi hissi yok işin sonunda rezil olmak da var.. belki arkadaşça yazdı. ki arkadaşça olmasa idi tatilde de yazardı sanki.. ((((

Arkadaşça olmadığı belli niyeti var sana iyi düşün hayırlısı olsun :)

beklediğim mesaj geldiii canım kızlar :) uzun uzun yazıştık tatilde olmasına karşın çok zaman ayırdı bana :) şuan içimden kelebekler çıkıo sanırım daha mutlu olamaammm :) iyi ki varsınız :)

kuşummm

buralardan hissediliyor heycanın canım yaa,, inş hayırlı bir kısmettir ve tez zamanda açılırr

esmerrrrrrciiim, çok heyecanlı ve mutluyum çocuklar gibiyim :) rabbim bu mutluluğun devamını da nasip etsin bana. dua edin bana canım ( kendi kendime gelin güvey olup da bişey çıkmazsa çok üzülürüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…