esmeeeer :) hepinizi büyük bi heycana sardım farkındayım :)) ama güzel şeyler bunlar.. aa bu arada bugün benm eskisi aradıof
ay canım benim bir ömür bir arada olun sağlıkla inşallah aşkınız ve saygınız daim olsun giderek daha da artsın
okudum yazdıklarınızı sonuç mubu adam senden %100 hoşlanıyor canım !!! Bak demedi deme Alla aşkına benim kaç tane normal erkek arkdaşım var biri de demedi ellerinden kahve içmek isterim diye Normal arkadaş olarak gören adam yazmaz bunlarıııııı !!! yan yana geldiğinizde arkadaşlık teklif edecek bekle bence
benmde aynı konuda bi baslıgımoldugundan yazmayı borc bildimkendimden anladıgım kadarıyla sürekli yazdıklarına göre bizimle yazısmaktan zevkalıyolar bu belli!kaçamak yada apacık bişeyler söylüyolar ama arkalarında durabileceklerinde süpheliyim.suan ondan mesaj beklediğim halde bunları söylüyorum cünkü korkuyorum cünküüü nerdeyse alıskanlık oldu bendede.kendime söyleyebiliyomuyum bilmem ama cok dikkat olmalıyız canım gercekten önmli olan biziz .acı cekerken yanlız olucaz cünkü kötü bişey olursa...bzde nerdeyse o nyetle tanıstırıldık, sacma sapan gnlerce mesajlasıyoruz ama ne istiyorum diyebiliyorum nede istemiyorum çünkü tehlikeli işler vesselam:) , bastan yada sonradan agırlıgını koyman en iisi amaonu farkettm bastan (2mizde ögrenciyiz) onun okulda cok sıkıldıgınıbldiğimden arkadasıma destek olayım die ben atıyodum hep baslangıc mesajlarını ama cok sıkıldım sonradan yani lütfedip konusuyomus gbigeldi kötü hissettimbaya bi zaman:) sonra söyledm uslubuyla sen atmadan atmıycambundan sonra böyle böyle gbi gelio bana dedim.yok öyle bişey tabiki falan filan dedi.ama tadaaaaaa sonradan o atmaya basladı!burdanda anlıyoruz ki kaçan kovalanır sözü sanırım gercek:)kaçtıgımdan değil çünkü kendi baslıgımda anlattım ayrıntılı akadas muhabbeti yapıyoruz hala yaniii demek istediğim kendini kaptırmadan kontrollü gidersen benm baslar hissettiğim kötü seyleri(belki onlar benim paranoyalarımdı ama rahatsız ediciydi) hissetmemiş olursun
AA süpermiş!! Bayramda görüşeceksen en yakın tarih olarak, bence sana bir teklifte bulunacaktırEmin ol erkekler hoşlanmadığı kızlarla asla zamanlarını harcamazlar. Bak hatta bir film vardı izlemeni şiddetle tavsiye ederim " kadınlar ne ister, erkekler ne anlar" Müthiş bir film kadın erkek ilişkileri hakkında
Tek kız akrabası senmisin peki ? Ya da diğer kızlara karşı da hep böyle ilgili ve nazik midir ? Eğer değilse seninle bu kadar ilgilenmesinin muhakkak bir nedeni olmalı
konunu okurken ben heyecan yaptım burda bir çırpıda okudum gecmişi bence bayramda bu direk istemeye gelir hangi arkadaş minik ellerinden kahve içmek isterim der mutluluklar
canlarıııım iyi ki varsınız, beni o kadar mutlu ediyorsunuz ki hepinize sonsuz minnet borçluyum, yalnız değilim evet :) kızlaar gelişme var :) tatilden döndüğümde buluşalım yazdı, kahve içelim deftere yazdım dedi.. aman dikkat defter kaybolmasın deyip gülümsedim. o da dedi kiiiiii: merak etme sen istemedikten sonra o defter asla kaybolmaz :)
EE artık bu laftan da sonra şüphen kalmamıştır canım :)) Sana karşı boş değil enişte beyVallahi kendimin olmuş kadar sevindim :)) İnşallah fikirleriniz de uyuşur da , uzun ömürlü bir ilişkiye adım atarsınız :) Gelişmeleri bildir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?