sizsiz asla :)

esmeeeer :) hepinizi büyük bi heycana sardım farkındayım :)) ama güzel şeyler bunlar.. aa bu arada bugün benm eskisi aradı of

Bence verme cevap bırak sürünsün oda, yaptıığı hatayı iyicee anlasın..

sen mutluluğuna bak canım bulandırma kafanı onla bunla bence.

canım kızlar sonsuz teşekkürler sağolun var olun :) sürekli yazmaya devam ediyor. ''mink ellerinden kahve içmek isterim'' demiş en kilit cmlesi buydu. onun dışında normal yazıo ama beni arkadaş yada tanıdık olarak görüp de yazmıodur umarım. (((((( daha özel bişey demedi çnkü..

eskisini boşver kuzum sen hepsinin belasını versinn.. yeni aşkınla mutlu olmaya bakkk..
kız kötü şeyler düşünüp morelini bozma daha yeni herşey, aralarda söylüyormuş zaten kaçamak sözler yazmış sana,,
inş güzel olcak herşey tatlışımm.. sen kötü şeyler düşünme herşey olacağına varırrr

benmde aynı konuda bi baslıgımoldugundan yazmayı borc bildim kendimden anladıgım kadarıyla sürekli yazdıklarına göre bizimle yazısmaktan zevkalıyolar bu belli!kaçamak yada apacık bişeyler söylüyolar ama arkalarında durabileceklerinde süpheliyim.suan ondan mesaj beklediğim halde bunları söylüyorum cünkü korkuyorum cünküüü nerdeyse alıskanlık oldu bendede.kendime söyleyebiliyomuyum bilmem ama cok dikkat olmalıyız canım gercekten önmli olan biziz .acı cekerken yanlız olucaz cünkü kötü bişey olursa...bzde nerdeyse o nyetle tanıstırıldık, sacma sapan gnlerce mesajlasıyoruz ama ne istiyorum diyebiliyorum nede istemiyorum çünkü tehlikeli işler vesselam:) , bastan yada sonradan agırlıgını koyman en iisi amaonu farkettm bastan (2mizde ögrenciyiz) onun okulda cok sıkıldıgınıbldiğimden arkadasıma destek olayım die ben atıyodum hep baslangıc mesajlarını ama cok sıkıldım sonradan yani lütfedip konusuyomus gbigeldi kötü hissettimbaya bi zaman:) sonra söyledm uslubuyla sen atmadan atmıycambundan sonra böyle böyle gbi gelio bana dedim.yok öyle bişey tabiki falan filan dedi.ama tadaaaaaa sonradan o atmaya basladı!burdanda anlıyoruz ki kaçan kovalanır sözü sanırım gercek:)kaçtıgımdan değil çünkü kendi baslıgımda anlattım ayrıntılı akadas muhabbeti yapıyoruz hala yaniii demek istediğim kendini kaptırmadan kontrollü gidersen benm baslar hissettiğim kötü seyleri(belki onlar benim paranoyalarımdı ama rahatsız ediciydi) hissetmemiş olursun

okudum yazdıklarınızı sonuç mu bu adam senden %100 hoşlanıyor canım !!! Bak demedi deme Alla aşkına benim kaç tane normal erkek arkdaşım var biri de demedi ellerinden kahve içmek isterim diye Normal arkadaş olarak gören adam yazmaz bunlarıııııı !!! yan yana geldiğinizde arkadaşlık teklif edecek bekle bence

zeytiiiin :) teşekkür ederim canım sabırla okudugun için öncelikle sürekli yazıo canım ya eglenceye gitse de yemekte de buldugu her boş anda. ama dediğim gibi net bişey yok tabiki.. inşallah dediğin gibidir canım, ben çnkü eskiden beri çok istiodum bu çocugu.. tek sorun ailelerin yakın olması bayramda falan görüşüyoruz biz, yüzüne nasıl bakıcam bilmiyoruuuuuuum ((

AA süpermiş!! Bayramda görüşeceksen en yakın tarih olarak, bence sana bir teklifte bulunacaktır Emin ol erkekler hoşlanmadığı kızlarla asla zamanlarını harcamazlar. Bak hatta bir film vardı izlemeni şiddetle tavsiye ederim " kadınlar ne ister, erkekler ne anlar" Müthiş bir film kadın erkek ilişkileri hakkında

sevgili juyurin, çok saol arkadaşım bu güzel cümlelerin için :) sahiden aynı durumdaymışız ama benim durumum bi tık daha kötü hatta iki tık :) çünkü biz ailecek düğün bayramda hep karşılaşyıruz. eger ki niyeti ciddi değilse ya da arkadaşça konuşyosa benle sahiden çok ama çok utanırım ve bidaha oldugu ortama giremem. kendimizi kaptırmamamız en güzeli canım, ben hiç ilk mesaj atan olmuyorum o sebeple. hatta seni tutmim yazma falan dedim. tutan sen ol yeter ki hep konuşalım dedi.. bend e demedim bişey hoşuma çok gidio canım ama benm iş dediğim gibi biraz tehlikeli. annem de uyarıo zaten rezil etme beni diye.. bakalım nolcak canım. ben de bi iki laf atmaya başladım, ama alttan gidiyorum ben. o yazıo hep günaydın iyi geceler vs die :) hayırlısı balım, gelişmelerden haberdar et beni de ekledim seni arkadaş olarak. bu arada biz daha 10 gündür konuşuyoruz :) ama 22 yıldır tanıdıgım bi insan,sadece merhabamız vardı :)

ay sahi mi :)) ben hep arkadaş ya da akraba olarak mı görüo die düşündüm canım da annem de sıkıştırıo bi yandan yüz verme çok birden die ama ilk ben yazmıyrm ki zaten hiç, o yazıo snra konuşuyoruz. bayramda ailesini falan görnce kıpkırmızı olurum ben canım ya :26::26::26::26:

Tek kız akrabası senmisin peki ? Ya da diğer kızlara karşı da hep böyle ilgili ve nazik midir ? Eğer değilse seninle bu kadar ilgilenmesinin muhakkak bir nedeni olmalı

Tek kız akrabası senmisin peki ? Ya da diğer kızlara karşı da hep böyle ilgili ve nazik midir ? Eğer değilse seninle bu kadar ilgilenmesinin muhakkak bir nedeni olmalı

yok canım ya kimseyle konuşmaz, ablam da var mesela onla konuşmadı hiç başka akrabalar da var :) gerçi akraba da değiliz de bayramlarda falan görüşüyoruz köyümüz aynı :) aklım karıştı

konunu okurken ben heyecan yaptım burda bir çırpıda okudum gecmişi bence bayramda bu direk istemeye gelir hangi arkadaş minik ellerinden kahve içmek isterim der mutluluklar

konunu okurken ben heyecan yaptım burda bir çırpıda okudum gecmişi bence bayramda bu direk istemeye gelir hangi arkadaş minik ellerinden kahve içmek isterim der mutluluklar

süpersin canım ya :)))))) annesi pek takılırdı bana zaten, eskiden :)))) ama snra benm de sevgilim oldu onun da. ikimiz de aynı anda ayrıldık, bu bi tesadüf müdür bilmiyorum. ama inşallah hayırlı bişeydir, şuan ben çok mutluyum içimden kelebekler uçuyor kadınlar kulübündeki siz değerlilerime doğruuuuu

olmadı ama canım neden kötü düşünüyorsun, olumlu ol, hayatta herşey olabilir, herşeyde olacağına varır, çekeceğin acının bile tadı bir başkadır..

Sen mutlusun, aklını başka şeylrle bulandırma karıştırma, hayatta kaç efa böyle mutlu olucaksın ki , olmuşken boşalt beynini başka şeylerden, keyfinin mutluluğunun tadını yaşa..

Hayat güzeellllllllllllllllllllllllllll :::)))))

canlarıııım iyi ki varsınız, beni o kadar mutlu ediyorsunuz ki hepinize sonsuz minnet borçluyum, yalnız değilim evet :) kızlaar gelişme var :) tatilden döndüğümde buluşalım yazdı, kahve içelim deftere yazdım dedi.. aman dikkat defter kaybolmasın deyip gülümsedim. o da dedi kiiiiii: merak etme sen istemedikten sonra o defter asla kaybolmaz :)

EE artık bu laftan da sonra şüphen kalmamıştır canım :)) Sana karşı boş değil enişte bey Vallahi kendimin olmuş kadar sevindim :)) İnşallah fikirleriniz de uyuşur da , uzun ömürlü bir ilişkiye adım atarsınız :) Gelişmeleri bildir canım :)

sen istemedikten sonra o defter kaybolmaz, lafını pek anlamadım canım ama sen ondan mı bahsediosun :))

ahh amiiiiiiin inşallah canım hepimiz için hayırlı kişiler olur, ben çok üzüldüğüm için mutluluk umarım bu kez beni bulmuştur diyorum canım benim iyi kii varsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…