sizsiz asla :)

heyecanin teeeee buralara kadar geldi
bizide heycanlandirdin ay
bak yazmis iste yine, bence ümidini kesme,
ama kendini cok kaptirmada..
insallah güzel seyler olur

heyecanin teeeee buralara kadar geldi
bizide heycanlandirdin ay
bak yazmis iste yine, bence ümidini kesme,
ama kendini cok kaptirmada..
insallah güzel seyler olur

canıııım çok çok teşekkür ederim desteğin için :)) güzel olan gelişmeleri paylaşıcam sizlerle sürekli. hayatımda olmadıgım kadar mutluyum. inşallah yanılmıyorumdur çok haklısın kendimi fazla kaptirmim de ben snra beni avutmak için ugrasırsınız günlerce, rabbim korusun :) :26::26:

esmerrrrrrciiim, çok heyecanlı ve mutluyum çocuklar gibiyim :) rabbim bu mutluluğun devamını da nasip etsin bana. dua edin bana canım ( kendi kendime gelin güvey olup da bişey çıkmazsa çok üzülürüm (

Belli oluyor canımm

İnş çok mutluuuu olursunnnnnnnn

bu heyecanınnnn hiççç ama hiç biitmesin canım, yanıl yada yanılma, hayat bu heyecnlaarla güzel, yüzünden gülücükler içinden bu tatlı kelebekler hiç ama hiç eksik olmasınnnnn...

Var ilgisi emin ol amaa nolur kapılmaaaa , sen belli etmişsindir zaten istediğini elinde olmadan. Gerisi onun ilgisine isteğine bağlı bırak adımları o atsın, sende at ama az at. yavaş at, sağlam at. Tabikide bizide haberdar ettt , merakta kalmayalımmm :):)

Bende bu şekilde başladım ölüyordumm heyecandan, buluşma günümüz geldiğinde karnıma ağrılar giriodu, sürekli buluşma anımıza kadar yanımdakilere nasılım diye soruyordum, sonra başladık 3,5 yılımızıda geçirdik,halada devam ediyoruz. Darısı seninde başına. Çok güzel mutluluklar bunlar

HAYAT SEVDİĞİN KİŞİ YANINDA OLUNCA ÇOK GÜZEL.. ALLAH HERKESE BU DUYGUYU NASİP ETSİN İNŞALLAH...

ay canım benim rabbim gönlündeki tüm güzellikleri sunsun ve sizi hiç ama hiiiiç ayırmasın senin gibi bi birliktelik yaşamak öyle çok isterim ki canım inanamazsın. muhakak hatırlicaksın önceki erkek arkadaşımla çok sorunlu idik, artık nefes almaya ihtiyacım var. amiiin canım, içimizdeki bu tatlı kelebekler hiç durmasn hep hep kıpırdasın. olan biten her gelişmeyi aktarıcam canım benim, seni ve güzel yüreğini çok çok çok öperim

inşallah canım ya herşey çok ama çok güzel olur ve kıymtimizi bilenler çıkar karşımıza daima inşaallaaaah :) kelebeklerimi yolluyorum size doğruu hoop :))

inşallah canım ya herşey çok ama çok güzel olur ve kıymtimizi bilenler çıkar karşımıza daima inşaallaaaah :) kelebeklerimi yolluyorum size doğruu hoop :))

aldıkk canım hoppp
ama bizde sana yolluyoruz hoppp

Son düzenleme:

yaşarssınnn canımmmm,sende yaşarsın eminim, bu heyecanla sen çok mutlu edersin umarım oda kıymet bilen biriisidir.
evet hatırlıyorummmm, bendee seniii çokkk çokkkk öpüyorummmm, bekliyorummm haberlerini..
MUTLULUKKK HEP BİZİMLE OLSUN

ne güzel ya.. bende isterdim ama nerdeeee.....:105:

ahh yine yazdı yine yazdı :)) sıcakta erime dikkat et kendine yazmış da bilmioki ben burda eridim o sözle :)))) bugün anneme de söyledim dayanamayıp.. o da bişeyler oldugu konusunda emin. beklicem bakalım, 4 saattir de yazışıyoruz :)) hobareyyy :))

ohhhh ne güzellll :):)) yazışın yazışın, benden tavsiye o ilk mesajları ömür boyu sakla,bende keşke saklasaydımmmmmmmmmmmmm..
Bazen dönüp okuyup o heyecanı tekrar yaşamak geliyo insanın içinden, bir şekilde sakla bu tüm konuşmalarııı :):)

ayy ayy
kız sen yazdıkça bende heyecan yapıyorum artık, kendi topiğime uğramadan buraya uğruyorum heycandann kimseler duymasınn
birde sana tavsiye kuzum bu durumunu kimseyle paylaşma.. Nazar değiyor ben ne zaman anlatsam sevgilimle hep kavga etmiştimm
gözü olanın gözü çıksın

Allah bir yastıkta kocatsın diyorum..

Çünkü bizim de böyle başlamıştı ve şu an 8 aylık evliyiz

Son düzenleme:

Al benden de o kadar Ben saklıyordum hatta ama nasıl olduğunu bilmeden facebook hesabım kapandı.. Bir de günlük mesaj sayısı diye birşey varmış onu bile aşıyorduk biz facebookta, mail den devam ediyorduk işyerinde.. Mailler çok az duruyor ama çok olduğu için hep silmiştim

Çıktı filan al kağıt olarak sakla eviniz bir köşesnde canım yaaa, saklasaymışım keşke bende o an ki heyecanla o akılla akıma bile gelmedi anı yaşamaktan.. ::)

canlarım ya :) hepinize milyon kez teşekkür ederim. sizinle heyecanımı paylaşmak en en büyük mutluluğum, tabiki sizin güzel yüreğinizden düşen sözleri okudukça çok daha mutlu oluyorum kimseciklere demedim daha bi annem bilio bir de en yakın 2 dostum, o kadar.. tatilden bi dönse buluşuruz belki, son 2 günü kaldı :) ama sağolsun orda da hiç yazmadan bırakmadı ki daha sevgili değiliz. son mesajında bu akşam ''benim için denize girdiğini'' yazmış. ben ''bunalmicakmışım,kendime dikkat edicekmişim..'' :)) bunlar güzel şeyler canım kızlar. rabbim hepimize böyle heyecanlar versin, ki paylaştıkça daha da büyüsün kocaman olsun. evet evet o mesajları saklıyorum hep bide kopyasını alıcam silinir falan, inşallah kaderim hayırlıdır inşallah kaderimdeki odur kızlar hepinizi çoook seviyorum :)

esmeeeer :) hepinizi büyük bi heycana sardım farkındayım :)) ama güzel şeyler bunlar.. aa bu arada bugün benm eskisi aradı of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…