- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
heyecanin teeeee buralara kadar geldi
bizide heycanlandirdin ay
bak yazmis iste yine, bence ümidini kesme,
ama kendini cok kaptirmada..
insallah güzel seyler olur
esmerrrrrrciiim, çok heyecanlı ve mutluyum çocuklar gibiyim :) rabbim bu mutluluğun devamını da nasip etsin bana. dua edin bana canım( kendi kendime gelin güvey olup da bişey çıkmazsa çok üzülürüm (
inşallah canım ya herşey çok ama çok güzel olur ve kıymtimizi bilenler çıkar karşımıza daima inşaallaaaah :) kelebeklerimi yolluyorum size doğruu hoop :))
ay canım benim rabbim gönlündeki tüm güzellikleri sunsun ve sizi hiç ama hiiiiç ayırmasınsenin gibi bi birliktelik yaşamak öyle çok isterim ki canım inanamazsın. muhakak hatırlicaksın önceki erkek arkadaşımla çok sorunlu idik, artık nefes almaya ihtiyacım var. amiiin canım, içimizdeki bu tatlı kelebekler hiç durmasn hep hep kıpırdasın. olan biten her gelişmeyi aktarıcam canım benim, seni ve güzel yüreğini çok çok çok öperim
bu heyecanınnnn hiççç ama hiç biitmesin canım, yanıl yada yanılma, hayat bu heyecnlaarla güzel, yüzünden gülücükler içinden bu tatlı kelebekler hiç ama hiç eksik olmasınnnnn...
Var ilgisi emin ol amaa nolur kapılmaaaa , sen belli etmişsindir zaten istediğini elinde olmadan. Gerisi onun ilgisine isteğine bağlı bırak adımları o atsın, sende at ama az at. yavaş at, sağlam at. Tabikide bizide haberdar ettt , merakta kalmayalımmm :):)
Bende bu şekilde başladım ölüyordumm heyecandan, buluşma günümüz geldiğinde karnıma ağrılar giriodu, sürekli buluşma anımıza kadar yanımdakilere nasılım diye soruyordum, sonra başladık 3,5 yılımızıda geçirdik,halada devam ediyoruz. Darısı seninde başına. Çok güzel mutluluklar bunlar
HAYAT SEVDİĞİN KİŞİ YANINDA OLUNCA ÇOK GÜZEL.. ALLAH HERKESE BU DUYGUYU NASİP ETSİN İNŞALLAH...
ne güzel ya.. bende isterdim ama nerdeeee.....:105:
ne güzel ya.. bende isterdim ama nerdeeee.....:105:
ahh yine yazdı yine yazdı :)) sıcakta erime dikkat et kendine yazmış da bilmioki ben burda eridim o sözle :)))) bugün anneme de söyledim dayanamayıp.. o da bişeyler oldugu konusunda emin. beklicem bakalım, 4 saattir de yazışıyoruz :)) hobareyyy :))
ohhhh ne güzellll :):)) yazışın yazışın, benden tavsiye o ilk mesajları ömür boyu sakla,bende keşke saklasaydımmmmmmmmmmmmm..
Bazen dönüp okuyup o heyecanı tekrar yaşamak geliyo insanın içinden, bir şekilde sakla bu tüm konuşmalarııı :):)
Al benden de o kadarBen saklıyordum hatta ama nasıl olduğunu bilmeden facebook hesabım kapandı.. Bir de günlük mesaj sayısı diye birşey varmış onu bile aşıyorduk biz facebookta, mail den devam ediyorduk işyerinde.. Mailler çok az duruyor ama çok olduğu için hep silmiştim
Allah bir yastıkta kocatsındiyorum..
Çünkü bizim de böyle başlamıştı ve şu an 8 aylık evliyiz
ayy ayy
kız sen yazdıkça bende heyecan yapıyorum artık, kendi topiğime uğramadan buraya uğruyorum heycandann kimseler duymasınn
birde sana tavsiye kuzum bu durumunu kimseyle paylaşma.. Nazar değiyor ben ne zaman anlatsam sevgilimle hep kavga etmiştimm
gözü olanın gözü çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?