tatlı tycchem:)hayırlı olsun inşAllah.bende sevndm grcekten:)bebegm cicek mvzusunu aklından cıkar kızların dediği gibi ırarcı olursa gercekten istediğindn emin olursan terar düşünürsün.ama suan onun dengesiz bir davranısı yüzünden baslangcından vazgecme derim ben:)yeni oğlnıda merak ettik haa:))bana dediğin seyden vazmı gectin bu arada?sen en iyisini bilirsin kusum:)sebgiler sana ve tüm kk ya:)
Ay birak ya.. gordu elden gittigini kendini saglama almak istiyor. sakin karsilik verme. cok istiyorsa surunsun mucadele etsin... ama sende bi tarafi sec artik! kararsiz kalma. boyle seyler aklini, kalbini bulandirmasin
diğeri canımm 5 aydır konuştugumnerden çıktıysa artık, onca ayda bana tek kelime etmedi..
boşver canım direk söyle bence.. senden bişeyler bekledim ama olmadı bende başkasından hoşlandım kısmet bu işler diye..
sen ondan umudu kestin ondan oldu zaten bence :)
ama canımm bu ne ters ilişkidir ya, o kadar olsun diye kendimi yırttım şimdi ne ki bu.. napıcam ben napıcam
yenisiyle başlamadıysan bence bikaç gün ver kendine ve düşün iyice..
hadi ya kötü olmuş o.. ama diğerinden vazgeçip başladığına göre onu zaten gözden çıkarmışsın şimdi senin aklını çelmesine izin verme demekki hayırlısı böyleymiş..
ya canım bana 5 ayda tek bi umut vaad eden kelimesi olsa idi bu çocuğu kabul etmezdim ki ben.. hep kendini ağırdan aldı, hep lafla sözle mesafeli oldugunu ima etti.. öyleki seneye ailelere deriz dedi, madem çok seviosun seneye neden ki? insan bi an önce açıklanmasını istemezmi? şimdi ne bu çiçekler şarkılar.. noluyoruz.. ben onu o kadar severken ilgi gösterirken nasıldı şimdi nasıl, peh..
cidden boşver bunu sen.. Allah bilir ne hesabı vardı da bekletti seni..
aynen canımm, 5 ay boyunca odun gibi olup da şimdi çiçekler, işten alayım mı demeler, eve gelmeler, arkadaşlarıyla tanıştırmak istemeler.. önceden saatte bir cevap veren adam şmdi o saniyede cevap yazıyor.. değişen ne ki, benim uzaklaşmam mı? şimdi dönsem hadi herşeyi göze alıp, yine eskiye dönmicek mi sanki.. ne desem onu asla affetmicem sadece bu kızlar..
aynen dediğin gibi.. yanlarındayken kıymet bilmiyolar sonra ne anlamı kaldı ki..
aynen canımm en mantıklısı arkaya bakmamak belki de.. hep kalbi seçtim bu kez mantıgı seçmeliyim
sen yeni başladığında bir ışık görmesen başlamazdın bence :) umarım çok mutlu olursun :)
ahh tabiki canımm ışık var ama bunda da bazı tereddtüler var.. biraz fazla dinci, ailesine çok ama çok düşkün ve kıskanç..
zamanla iki tarafta biraz kendini törpülerse sorun olmaz bence..
ttyche:)canımsın:)tekrar hayrlı olsun hele su oglanla azcık daha görüş bakalım :)bencede 2 taraf birbirini sevnce asılmaz bişey olmaz yani:)for example:seven ne yapmaz:) hayatında güzel gelişmeler oluyo bak:)bu cok hos:)dahada güzelleri olcak inşAllah canım bnm:)öle işteee.he bu arada bn seni bulup bilemedm aradıgım yerde biraz daha ayrıntı vercen mi bana hatta bi link falan:)tsk ettim,sevgilerimle en büyük kk:)iyi ki varız:)selametlen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?