sizsiz asla :)

canım juyurinimmm pis çocuk, 5 ay boyunca nerdeydi ki aklın şimdi bu ne üstüme düşmeler.. yok alsınmış işten beni yağmur varmış.. sanki çok taktın da beni diyesim geldi ama demedm.. sana bişy sorucam dedi başkası mı var dedi.. yok diyebildim ama çok zor oldu..
yeni çocuga gelince canlarım, ablamın arkadaşı. benden 1 yaş büyük. koç burcu. hem okuyor hem çalışıyor. şimdilik üstüme epey düşüyor ama bunlara da güvenmek ne derece doğru bilmiyorum.. hayırlısı artık başka ne diyebilirimm..

yok canım vazgeçmedim o dediğimden, sana yazıyorum özelinden

Ay birak ya.. gordu elden gittigini kendini saglama almak istiyor. sakin karsilik verme. cok istiyorsa surunsun mucadele etsin... ama sende bi tarafi sec artik! kararsiz kalma. boyle seyler aklini, kalbini bulandirmasin

aynen canımm, 5 aydır nerdeydi aklın diye sormazlar mı adama? Allah şahit, bana tek bir güzel kelimesi olsa idi umut vaat eden, umutlanacagım asla yeni olan çocukla ilgilenmezdim. kendisi buna mecbur ettti şimdi başka biri mi var demesi de ironik tabi..

hadi ya kötü olmuş o.. ama diğerinden vazgeçip başladığına göre onu zaten gözden çıkarmışsın şimdi senin aklını çelmesine izin verme demekki hayırlısı böyleymiş..

hadi ya kötü olmuş o.. ama diğerinden vazgeçip başladığına göre onu zaten gözden çıkarmışsın şimdi senin aklını çelmesine izin verme demekki hayırlısı böyleymiş..

ya canım bana 5 ayda tek bi umut vaad eden kelimesi olsa idi bu çocuğu kabul etmezdim ki ben.. hep kendini ağırdan aldı, hep lafla sözle mesafeli oldugunu ima etti.. öyleki seneye ailelere deriz dedi, madem çok seviosun seneye neden ki? insan bi an önce açıklanmasını istemezmi? şimdi ne bu çiçekler şarkılar.. noluyoruz.. ben onu o kadar severken ilgi gösterirken nasıldı şimdi nasıl, peh..

cidden boşver bunu sen.. Allah bilir ne hesabı vardı da bekletti seni..

cidden boşver bunu sen.. Allah bilir ne hesabı vardı da bekletti seni..

aynen canımm, 5 ay boyunca odun gibi olup da şimdi çiçekler, işten alayım mı demeler, eve gelmeler, arkadaşlarıyla tanıştırmak istemeler.. önceden saatte bir cevap veren adam şmdi o saniyede cevap yazıyor.. değişen ne ki, benim uzaklaşmam mı? şimdi dönsem hadi herşeyi göze alıp, yine eskiye dönmicek mi sanki.. ne desem onu asla affetmicem sadece bu kızlar..

aynen dediğin gibi.. yanlarındayken kıymet bilmiyolar sonra ne anlamı kaldı ki..

ttyche:)canımsın:)tekrar hayrlı olsun hele su oglanla azcık daha görüş bakalım :)bencede 2 taraf birbirini sevnce asılmaz bişey olmaz yani:)for example:seven ne yapmaz:) hayatında güzel gelişmeler oluyo bak:)bu cok hos:)dahada güzelleri olcak inşAllah canım bnm:)öle işteee.he bu arada bn seni bulup bilemedm aradıgım yerde biraz daha ayrıntı vercen mi bana hatta bi link falan:)tsk ettim,sevgilerimle en büyük kk:)iyi ki varız:)selametlen:))

canım ya açık benim adım soyadımı yaz direkt.. olmazsa da senin mesaj hakkın gelince haberleşelim özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…