sizsiz asla :)

yeni gelişmeler varmı ttyche,
bekliyoruz yazmanı nasıl gidiyor napıyorsun

ttyche:) bana bi soru sormustun:) cevabım E :) hallet su mevzuyu mesajını bekliyorum:)ve ekli bilgileride tabi:) bu aradaaa en büyük KK :)

çok şaşırıcaksınız ama canlarım ben onu kabul etmedim, bi başkasıyla çok süpriz gelen biriyle yeni bir başlangıca imza attım :)

tabi canım o da vardı düğünde.. ama çocukla ondan sonra konuştuk biz farkediceği bi durum olamaz yani :)

tabi canım o da vardı düğünde.. ama çocukla ondan sonra konuştuk biz farkediceği bi durum olamaz yani :)

bende çok şaşırdım ve sevindim senin adına tebrik ederim.. inşallah çok mutlu olursunuz :)
diğeri de hala beklesin dursun iyi oldu ona

bende çok şaşırdım ve sevindim senin adına tebrik ederim.. inşallah çok mutlu olursunuz :)
diğeri de hala beklesin dursun iyi oldu ona

diğeri iş yerime çiçek göndermiş bugün kocaman dev bişey.. bi de not yazmış beni bırakma sonsuz ol diye.. :O çok üzgünüm kızlar..

Ay birak ya.. gordu elden gittigini kendini saglama almak istiyor. sakin karsilik verme. cok istiyorsa surunsun mucadele etsin... ama sende bi tarafi sec artik! kararsiz kalma. boyle seyler aklini, kalbini bulandirmasin

tatlı tycchem:)hayırlı olsun inşAllah.bende sevndm grcekten:)bebegm cicek mvzusunu aklından cıkar kızların dediği gibi ırarcı olursa gercekten istediğindn emin olursan terar düşünürsün.ama suan onun dengesiz bir davranısı yüzünden baslangcından vazgecme derim ben:)yeni oğlnıda merak ettik haa:))bana dediğin seyden vazmı gectin bu arada?sen en iyisini bilirsin kusum:)sebgiler sana ve tüm kk ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…