benmde aynı konuda bi baslıgımoldugundan yazmayı borc bildim

kendimden anladıgım kadarıyla sürekli yazdıklarına göre bizimle yazısmaktan zevkalıyolar bu belli!kaçamak yada apacık bişeyler söylüyolar ama arkalarında durabileceklerinde süpheliyim.suan ondan mesaj beklediğim halde bunları söylüyorum cünkü korkuyorum cünküüü nerdeyse alıskanlık oldu bendede.kendime söyleyebiliyomuyum bilmem ama cok dikkat olmalıyız canım

gercekten önmli olan biziz .acı cekerken yanlız olucaz cünkü

kötü bişey olursa...bzde nerdeyse o nyetle tanıstırıldık, sacma sapan gnlerce mesajlasıyoruz ama ne istiyorum diyebiliyorum nede istemiyorum çünkü tehlikeli işler vesselam:) , bastan yada sonradan agırlıgını koyman en iisi amaonu farkettm bastan (2mizde ögrenciyiz) onun okulda cok sıkıldıgınıbldiğimden arkadasıma destek olayım die ben atıyodum hep baslangıc mesajlarını

ama cok sıkıldım sonradan yani lütfedip konusuyomus gbigeldi kötü hissettimbaya bi zaman:) sonra söyledm uslubuyla sen atmadan atmıycambundan sonra böyle böyle gbi gelio bana dedim.yok öyle bişey tabiki falan filan dedi.ama tadaaaaaa sonradan o atmaya basladı!burdanda anlıyoruz ki kaçan kovalanır sözü sanırım gercek:)kaçtıgımdan değil çünkü kendi baslıgımda anlattım ayrıntılı akadas muhabbeti yapıyoruz hala

yaniii demek istediğim kendini kaptırmadan kontrollü gidersen benm baslar hissettiğim kötü seyleri(belki onlar benim paranoyalarımdı ama rahatsız ediciydi) hissetmemiş olursun