sizsiz asla :)

sen istemedikten sonra o defter kaybolmaz, lafını pek anlamadım canım ama sen ondan mı bahsediosun :))

ahh amiiiiiiin inşallah canım hepimiz için hayırlı kişiler olur, ben çok üzüldüğüm için mutluluk umarım bu kez beni bulmuştur diyorum :( canım benim iyi kii varsın :16::16::16::16: :)
Evet kesinlikle o laftan bahsediyorum :46: Yani o da senin davranışlarını ölçüp tartıyor şu anda.. O da anlamaya çalışıyor ona karşı dolu musun boş musun ;) Bir yandan da eğer boşsan ona karşı , bunu da anlayışla karşılayacağını söylemeye de çalışmış . Centilmen bir beyefendiye benziyor.. Hadi hayırlısı :)) EE peki şimdi ne zaman kahveler içiliyor ne zamana randevulaşıldı canım ??

Evet kesinlikle o laftan bahsediyorum :46: Yani o da senin davranışlarını ölçüp tartıyor şu anda.. O da anlamaya çalışıyor ona karşı dolu musun boş musun ;) Bir yandan da eğer boşsan ona karşı , bunu da anlayışla karşılayacağını söylemeye de çalışmış . Centilmen bir beyefendiye benziyor.. Hadi hayırlısı :)) EE peki şimdi ne zaman kahveler içiliyor ne zamana randevulaşıldı canım ??

işin içinde aileler oldugu için temkinli oluyor sanırım cancagızım :) ben de ondan şüpheye düşüyorum işte, acaba yakını diye mi böyle davranıo die :( bide eski sevgilimle beni el ele görmüştü bu çocukçagız :)))))) bu perşembe dönücek tatilden canım haftasonu falan buluşuruz kanımca ayy çok heycanlı bayılmazsam iyidir :):16::16::16::16::16:

Heyecan yapma canım ;) Biliyorum bunu yapması çook zor ama bence onun karşısında sakin ve cool gözükmeye çalış.. Hani nasıl diyim.. Sanki samimi bir arkadaşınla görüşüyormuş gibi davran.. Sevgililikten açıldığında laf ortadan cevaplar ver.. Yani ne çok belli et ona ilgin olduğunu ne de ilgisizmiş gibi davran.. Gizemli ol, seni merak etsin ;)
Tabi gülümsemeyi de ihmal etme canım.. Bu hoşuna gidecektir.. Bir de onu dikkatle dinle.. Bırak o kendini anlatsın , kendini tanıtsın sana .. İnşallah aranızda güzel bir iletişim kurulur canım :)

Heyecan yapma canım ;) Biliyorum bunu yapması çook zor ama bence onun karşısında sakin ve cool gözükmeye çalış.. Hani nasıl diyim.. Sanki samimi bir arkadaşınla görüşüyormuş gibi davran.. Sevgililikten açıldığında laf ortadan cevaplar ver.. Yani ne çok belli et ona ilgin olduğunu ne de ilgisizmiş gibi davran.. Gizemli ol, seni merak etsin ;)
Tabi gülümsemeyi de ihmal etme canım.. Bu hoşuna gidecektir.. Bir de onu dikkatle dinle.. Bırak o kendini anlatsın , kendini tanıtsın sana .. İnşallah aranızda güzel bir iletişim kurulur canım :)

şimdilik elektiriğimz tuttu tatlım, epey konuşuyoruz gün içinde. daha önceden tandıgım olmasa rahat olurum da, 22 yıldır tanıdıgım biri krşısında heycanlanmamak sanırım mümkün deil. zaten konuşmadan önce karşısında elim ayagım titrerdi, bide iş bu tarafa çıkmışken düşünemiyorum :) hayırlısı cancagızım desteğin içn çok sağol :)
:54::54:

sevgili juyurin, çok saol arkadaşım bu güzel cümlelerin için :) sahiden aynı durumdaymışız ama benim durumum bi tık daha kötü hatta iki tık :) çünkü biz ailecek düğün bayramda hep karşılaşyıruz. eger ki niyeti ciddi değilse ya da arkadaşça konuşyosa benle sahiden çok ama çok utanırım ve bidaha oldugu ortama giremem. kendimizi kaptırmamamız en güzeli canım, ben hiç ilk mesaj atan olmuyorum o sebeple. hatta seni tutmim yazma falan dedim. tutan sen ol yeter ki hep konuşalım dedi.. bend e demedim bişey hoşuma çok gidio canım ama benm iş dediğim gibi biraz tehlikeli. annem de uyarıo zaten rezil etme beni diye.. bakalım nolcak canım. ben de bi iki laf atmaya başladım, ama alttan gidiyorum ben. o yazıo hep günaydın iyi geceler vs die :) hayırlısı balım, gelişmelerden haberdar et beni de ekledim seni arkadaş olarak. bu arada biz daha 10 gündür konuşuyoruz :) ama 22 yıldır tanıdıgım bi insan,sadece merhabamız vardı :)

pekala sevgili ttyche:)haberdar ederim bnde:)bzde sık konusuyoruz bu aralar :)bnm hosuma gtmiyo desem yalan:)bastan cocuk gbi salak salak yazıyoduk ikimizde ama level atladık heralde artık:)gerci o zamanda cok eglenceliydi yaa senn dediğin gbi eriyip bttiğim cümleler söyledi:)ayrıntılar benm konuda...:)))bnde senn gelişmeleri bekliyorum arkadas eklediğin için tsk ettim:))

ayyyyyy canım ben yaşıomuşum gibi mutlu oldum ve sabrsızlıkla hafta sonu olsun, buluşup geldikten snra uzuuunnn uuzzunn anlat bakalım bize.
bende saaatlerce hayaller kurardımmm sevdiceğimleee, Allah ıma şükürle olsun, mutluluk bizi buldu, hayallerimiz yavaş yavaş gerçek oluyor, hakeden buluyor..

Sende bunu hakediyorsun bence, bu kadar heyecan yok yere var olmaz, çokkkk güzelll yaa bayıldm, sayende o günlerimiz aklıma geldi.. Ahhh o heyecanlarr.

kızlarr :( sanırım biraz karıştı benim işler. sanki bi kaç gündür isteksiz gibi yazışları.. evet gün içinde yazmaya devam yine ama uzak gibi samimiyetsiz gibi ve eskisi gibi imaları yok, dümdüz.. :(( ben fazla kaptırdım sanırım kendimi bu 1 ayda ve şuan sanırım biraz söndüm. neden ki böyle kızlar, ben mi yanlış anlıyorum acaba? tatilden yeni döndü gerçi yorgun ve ona ragmen yazdı hep ama sanki istemiomuş gibi.. yarın günaydın yazmazsa ben yaziyim miii? (şuana kadar 29 günde hep o yazdı sadece 1 gün ben yazdım) :(:50::50:

kızlarr :( sanırım biraz karıştı benim işler. sanki bi kaç gündür isteksiz gibi yazışları.. evet gün içinde yazmaya devam yine ama uzak gibi samimiyetsiz gibi ve eskisi gibi imaları yok, dümdüz.. :(( ben fazla kaptırdım sanırım kendimi bu 1 ayda ve şuan sanırım biraz söndüm. neden ki böyle kızlar, ben mi yanlış anlıyorum acaba? tatilden yeni döndü gerçi yorgun ve ona ragmen yazdı hep ama sanki istemiomuş gibi.. yarın günaydın yazmazsa ben yaziyim miii? (şuana kadar 29 günde hep o yazdı sadece 1 gün ben yazdım) :(:50::50:

konunu ilk açtığında okuyup sonra kaybetmiştim
şimdi yine karşılaşınca sevindim..gelişmelere bakıyım diye
29 gündür o yazmış bide sen yaz nolcak canım
böyle ufak şeyler için çok kasma
inşallah umduğun sona gider yazışmalarınız:34:

konunu ilk açtığında okuyup sonra kaybetmiştim
şimdi yine karşılaşınca sevindim..gelişmelere bakıyım diye
29 gündür o yazmış bide sen yaz nolcak canım
böyle ufak şeyler için çok kasma
inşallah umduğun sona gider yazışmalarınız:34:

canım ilgine çok çok teşekkür ederim. kafamı karıştıran şu aslında canım, sıkmak istemiyorum. bunaldı mı acaba diye düşünüyorum :( zoraki yazmasını da asla istemem, tanıdığız diye belki yazması sadece ve bu beni çoooook üzer :( napsam nasıl davransam ne desem bilemedim. :( :50::50:

gerçekten zor bi durum
aranızdaki durum netleşmeyince bu çelişki hep olacak
yazıyımmı arayımmı ne biliyim daha birsürü şey
bakalım hemen kötü düşünme
yol yorgunluğu falandır yada yolda canını sıkacak bişey olmuştur
belkide oda annesine bahsetti anneside senin annen gibi uyardı dikkatli olması için
bakalım yarın anlarsın

belki de canım çok çeşitli durum var ortada çoktan seçmeli :( belki eski sevgilisi ile barıştı belki yazışmamızı sevmedi belki sıkıldı belki vazgeçti :( yarın yazmazsa ben yazmasam mı diyorum acaba canım, yoksa yazayım mı? bir ayda hiç konuşmamazlık etmedik, ama yazarsam daha da bunalabilir ve ben bunu hiç istemem.. telefon numaramı falan istemedi daha. tanıdık olmamız durumu daha da abes hale getiriyor. aynı evlerde karşılaşsak yine eskisi gibi merhaba der geçeriz çnkü kmse bilmio ki konuştugumuzu böyleeeee :(

şimdi böyle kendini doldurma
yarın o yazmazsa bi günaydın yazarsın nolcak
bi günaydında art niyet çıkarmaz heralde
sonuçta bi tanışıklığınız var

sağol tatlışım :) yarın yazarım bi günaydın, yazmazsa snraki gün ben de yazmam zaten :( desteğin için çok çok çok teşekkür canım :) :54::54::54::54::54:

destek olabilsem keşke
bizde bekliycez senin gibi paşanın gönlü olsun
niyetini arz etsin diye:1::1:

dönüyo dolaşıyo hep aynı yere geliyo yaaaaa:)aynı bnmdurumum suan sylediklerin.öle isteksiz gbi yazınca üzülüyo insan yazmayınca yne üzülüyo:D napsak bimiyorum.3 ay oldu sanırım bz tanısalı bi yerden sonra düzleşti tabi o eski laflar falan yok:P sonra sogudu gbi geldi banada korktum baya:) bi çok iyi bi normal bi hiç yazmıyo:)benm anlamadıgım o neye gre ayırıyo bunları:D bi yerden sonra sende sıkılcan zaten normal yazısmaktan e sonrası sekil a ne ondum ne öledüm derler ya ordayım:)anlayamadıgım için bnde nasıl davranacagımı kestiremiyorum.sen mesaj atma derim ben bekle azcık.sonra o atar hatta sen nie atmadın sitemi yapar bide:P püf yaaa valla apaynılar sanki:))atma sen atma:))bak tecrübe konusuyo burda:D

sabah yazmış canım yine günaydııın die bi iki saattir de konuşuyoruz sürekli :) çocugun çekinmesi doğal da yeterince imkan veriyorum canım ya söylesin artık o da rahatlasın ben de :) uf 3 ay çok fazlaymış amaaaaaa :( hiç bi gelişme yok mu tatlım? ay bunların özgüveni de gelişmiş, insan kızı kaptırırmıyım die düşünür ama nerdeee :53::53:

aa şimdi yazmış kiiii: ''bigün kahve içicektik, unuttun mu yoksa yazdıgın defteri kaybettin mi?'' :))))))

İşte beklenen cümle :) bunu yazması çok iyi olmuş canım. Seninle zaman geçirmek istiyor , unutmamış :) Sen ne dedin ??

İşte beklenen cümle :) bunu yazması çok iyi olmuş canım. Seninle zaman geçirmek istiyor , unutmamış :) Sen ne dedin ??

ramazandan sonra dedi canım, oruçlu iken gündüz görüşemeyiz ama belki iftar yaparız :31::31: ama net bi tarih yo belki unutulur bile tatlışım :18::18:

Back
X