sizsiz asla :)

Canım kısmet olmuyordur ama yine ne planı çıkardı ki ortaya ? :( üzülme sen.. o zaman biraz uzak dur bakalım o zaman ne olucak...
Bilemedim ki ben anlayamadım bu tavrınıı

aynen canımm, ben de anlayamıyorum hiç bu tavrının sebebini.. c.tei günü toplantısı varmış pazar da ne var bilmiyorum.. sonraki hafta düğün ortamında yüzyüze gelicez zaten, o zaman nasıl davranıcam işte onu bilmiyorum.. :5::5::5::5::5::5:

canım konunu ne zamandır takip ediyorum ama hiç yorumda bulunmamıştım. ilk başta sana hergun mesaj atması benim cok hosuma gitmişti ne güzel değer veriyo diye düşünmüştüm ama sonra sürekli görüşeceğiniz zamanlarda yeni planlar yapması beni düşündürmeye başladı.ve görüyorum ki yeniden başka bişey katmış araya. bu çocuk 7/24 hep dolu mu Allah aşkına hani madem o kadar güzel mesajlar atıyo güzel şeyler hissediyo insan hiç mi yüzyüze görüşmek istemez duygularını yuzüne ifade etmek istemez. mesajla herkes yazar önemli olan hissettirmek bence ama bu cocuk sanki kaçıyo yani birşeyler var yolunda gitmeyen. inşallah kızmazsın bu yorumuma. ayrıca ben senin yerinde olsam düğüne ya gitmezdim ya da görüşmemeye çalışırdım. biraz da sen kaç bakalım

ama kaç kaç nereye kadar ki bir o kaçsın bir sen kaç...
Bence olmaz öyle kaçmayın tüm duygularınızı açıklayın, polyannayım nedense. Ben mutsuzum herkesin mutlu olmasını istiyorum.
Mutlu olun canım daha başlamadınız bile bugünlerden birbirinizi üzmenin kendinize sıkıntı yapmanın anlamı yok

Bence yoktur sebebi, buluşmanızı öyle biryerlere sıkıştırmak istemiyordur, güzelce uzun uzun süprizli bir görüşme planlıyordur.
Sabrettt canım lütfen sabretttttttt, herşey çok güzel olucak. Kada ben bu umutla bir ömür geçirebilecek kadar polyannayım.

ama kaç kaç nereye kadar ki bir o kaçsın bir sen kaç...
Bence olmaz öyle kaçmayın tüm duygularınızı açıklayın, polyannayım nedense. Ben mutsuzum herkesin mutlu olmasını istiyorum.
Mutlu olun canım daha başlamadınız bile bugünlerden birbirinizi üzmenin kendinize sıkıntı yapmanın anlamı yok

Bence yoktur sebebi, buluşmanızı öyle biryerlere sıkıştırmak istemiyordur, güzelce uzun uzun süprizli bir görüşme planlıyordur.
Sabrettt canım lütfen sabretttttttt, herşey çok güzel olucak. Kada ben bu umutla bir ömür geçirebilecek kadar polyannayım.

ah canım benim canım canım, umudun daim olsun ve hiç sönmesin :16::16: ancak şu oldu az önce canım: yarın 30 ağustos ya tatil canım, bana mesajda aynen şunu dedi: ''yarın dışarda yapıcak işim yok tüm gün evdeyim'' :( ne demek ki bu canım, hani buluşucaktık haftaiçi de olsa, akşam da olsa görüşücektik hani :( bu işin sonu yok bence bitanem, ben de yazmicam mesaj falan artık.. :50::50:

canım konunu ne zamandır takip ediyorum ama hiç yorumda bulunmamıştım. ilk başta sana hergun mesaj atması benim cok hosuma gitmişti ne güzel değer veriyo diye düşünmüştüm ama sonra sürekli görüşeceğiniz zamanlarda yeni planlar yapması beni düşündürmeye başladı.ve görüyorum ki yeniden başka bişey katmış araya. bu çocuk 7/24 hep dolu mu Allah aşkına hani madem o kadar güzel mesajlar atıyo güzel şeyler hissediyo insan hiç mi yüzyüze görüşmek istemez duygularını yuzüne ifade etmek istemez. mesajla herkes yazar önemli olan hissettirmek bence ama bu cocuk sanki kaçıyo yani birşeyler var yolunda gitmeyen. inşallah kızmazsın bu yorumuma. ayrıca ben senin yerinde olsam düğüne ya gitmezdim ya da görüşmemeye çalışırdım. biraz da sen kaç bakalım

canım yorumuna asla kızmadım, bilakis benim de düşüncem aynı tıpkı senin doğrultunda.. yok canım istese muhakak ayarlardı zaten, eminim buna. ona da söylediğim gibi belli ki kafası karışık fazlasıyla. düğüne gitmemem imkansız canım benim çnkü en yakınımın düğünü.. :(

belkı de butun gun evdeyım derken sizin teklif etmenizi bekliyodu. hala her gun mesaj atmaya devam ediyo mu. cok ılgınc sizinle ilgileniyo ama iş icraata gelince kaçıyo. ben bu durumlarda cok gıcık oluyorum hiç olumlu düşünemiyorum ama siz yine de iyi düşünün iyi olsun.bakalım düğünde neler olacak

ah canım benim canım canım, umudun daim olsun ve hiç sönmesin :16::16: ancak şu oldu az önce canım: yarın 30 ağustos ya tatil canım, bana mesajda aynen şunu dedi: ''yarın dışarda yapıcak işim yok tüm gün evdeyim'' :( ne demek ki bu canım, hani buluşucaktık haftaiçi de olsa, akşam da olsa görüşücektik hani :( bu işin sonu yok bence bitanem, ben de yazmicam mesaj falan artık.. :50::50:

bende simdi okudum konunu

bu adamdan bi halt olmaz
bu ne yaaaaaaa, sen okadar söylemissin, asla birdaha bulusmak istedigini tekrar etme
adam resmen bulusmak istemiyor
yarin tatil bütün gün evdeyim ne demek yaa
insan yarin napiyoruz derrr
sende facede hergün gezdigin yerleri paylas,
gez toz
catliyorsa catlamasin
ama bu adam oyalaniyor gibime geldi canim :( :50:

belkı de butun gun evdeyım derken sizin teklif etmenizi bekliyodu. hala her gun mesaj atmaya devam ediyo mu. cok ılgınc sizinle ilgileniyo ama iş icraata gelince kaçıyo. ben bu durumlarda cok gıcık oluyorum hiç olumlu düşünemiyorum ama siz yine de iyi düşünün iyi olsun.bakalım düğünde neler olacak

evet canım hergün yazmaya devam ediyor, hatta ceap yazmazsam yarım saat içinde uyudun mu yoksa falan diyor.. icraata dökülmicek bişey yok ki ama sonuçta kaç tane sevgilisi olmuş ve yaşını başını almış birisi, toy değil çocuk değil.. :( iyi düşünücek hiç bişey kalmadı bana kalırsa, artık ben de soğuk soğuk yazıyorum zaten, halbuki buluşucaz diye epey bi hazırlık yapıp özenmiştim kaç aydır bekle bekle.. daha da bekleyemicem ben sanırım.. taş olsa çatlardı.. ilgine teşekkür ederim arkadaşım :16::16:

bende simdi okudum konunu

bu adamdan bi halt olmaz
bu ne yaaaaaaa, sen okadar söylemissin, asla birdaha bulusmak istedigini tekrar etme
adam resmen bulusmak istemiyor
yarin tatil bütün gün evdeyim ne demek yaa
insan yarin napiyoruz derrr
sende facede hergün gezdigin yerleri paylas,
gez toz
catliyorsa catlamasin
ama bu adam oyalaniyor gibime geldi canim :( :50:

canıım çok teşekkür ederim zamanını ayırıp okudugun ve yorumladıgın için :) aynen, kaldı ki haftaiçi görüşelim dedi ben lafı söyleynce bu hafta bekledm ses yok, e yarın tatil hazır yine ses yok :(bence el altında tutmak amacı.. çünkü bitanem, beni ve ailemi çok yakından tanıyor, e iyi aile kızıyım, marifetliyim becerikliyim. hani X olmazsa ttyche kesin olur diyor.. ama üzgünüm ve sanırım uyuyamicam bu gece. o kadar özen o bu boş bomboş.. :43::43:

insan bu kadar heveslendikten sonra cok kırılıyo doğal olarak. ama vardır bunda da bi hayır. arada aileler olunca işler daha da zorlaşıyo.bence siz araya biraz mesafe koyun. gezın dolasın kıskansın sizi. kaybetme korkusu oluşsun

insan bu kadar heveslendikten sonra cok kırılıyo doğal olarak. ama vardır bunda da bi hayır. arada aileler olunca işler daha da zorlaşıyo.bence siz araya biraz mesafe koyun. gezın dolasın kıskansın sizi. kaybetme korkusu oluşsun

aynen canım yapılabilicek tek şey bu sanırım :( o kadar çok heves ettim ki yoksa inan kırılmazdım üzülmezdim ama hergün bi umut belki hadi çıkalım der diyorum. arada aile de var dediğin gibi, kimseye söylemiyoruz şimdilik dedik ama buluşmaya da bi mani olamaz sanki. e baştan dediğim gibi çook çok istedim bişeyler olsun, aksi halde zaten cabalamazdım. belki vardır bir hayır bunda da. şimdi ben soğuk davranında o da yanlış hisse kapılıp uzaklaşıcaktır zaten, buraya kadarmış demekki :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Üzüldüm, bu tarz ilişkilerden hiç hayır gelmiyor sanırım - sabah akşam ara ara ama ortada net bişey olmasın- - ne arkadaş olmayı beceren ne sevgili olmayı beceren tipler - sevmiyorum böyle insanları ben hep net oldum hep her zaman için..
ne var derdin ne madem arkadaş ol bi niyetin yoksa madem neden kimseye söylemeyelim diyorsun işin içinden çıkamamak var dimi sonra :47:
bir sebep olmalı bir kaç gün hiç görüşmesen sonrada ara ara görüşsen böylece kalsa.

bide hala yanlış hisse kapılıp uzaklaşacak diyorsun canım adamın içinde iyi niyet yokki bence resmen parmağında oynatıyor..
ilk buluşacagınız zaman bile annesi acil mi ameliyat oldu sanki sana söylediğinde hiç bişey yokmuydu
resmen kafasına göre takılıyor çok sinir oldumm

- neler hissettiğini fazlasıyla yaşadım canım benim ne olur üzülme bırak o üzülsün..

i

canıım çok teşekkür ederim zamanını ayırıp okudugun ve yorumladıgın için :) aynen, kaldı ki haftaiçi görüşelim dedi ben lafı söyleynce bu hafta bekledm ses yok, e yarın tatil hazır yine ses yok :(bence el altında tutmak amacı.. çünkü bitanem, beni ve ailemi çok yakından tanıyor, e iyi aile kızıyım, marifetliyim becerikliyim. hani X olmazsa ttyche kesin olur diyor.. ama üzgünüm ve sanırım uyuyamicam bu gece. o kadar özen o bu boş bomboş.. :43::43:

hic üzme tatli canini, birdahada bukadar cabuk kapilma canim biliyorum demesi kolay, ama hic ümitlenme
bu erkek milleti böyle dengesiz iste malesef, parmaginda oynatabileceklerini saniyorlar bizi

banada öyle geliyor, seni yan cepte tutmak istiyor gibi, hem iyi aile kiziymissin hemde aileler tanisiyor, e anneside senin hakkinda 2 güzel laf etmisse, erkekler hemen olur gözüyle bakar.
sevgilisi varsa bile yan cepte tutuyorlar aynisini bende yasadim malesef
hic yazma, gez toz, facebooktada gezdigin yerleri paylas, cok mutlu gibi davran (ki zaten mutlu olmicak bisey yok)

pesinde kosan degil, pesinde kosturan ol
bak bakalim ozaman nasil pesinde kosacak, ha eger kosmassa zaten kendi kaybeder bosveeer
sen takil hayatini yasa, mutlulugun onun ellerinde degil :38:

canlarım size son gelişmelerden bahsedeyim :) bugün uyandıgımda hiç günaydın falan yazmadım o yazdı, cevap gitmeyince bi daha yazmış, bi daha bi daha. sonra ben alelade günaydın mesajı yazdım, anında cevap geldi ve tüm gün ben ne zaman yazsam anında yazdı. artık bu şekilde davranmamın en mantıklısı oldugunu biliyorum, bunu yaparken kendmi zorlamıyorum, mantıklı oldugu için yapıyorum. epey de bi iltifat etti, hep kaçan mı kovalanır anlamıyorum ki ben :53::53::53::53:

hayır tatlım, o soyledi. ben de yarın oğleden snra boşum dedim. ama sorun şu ki nerde buluşucagımız falan belli değil. sana uygun bi yerde görüşürüz iyi geceler demiş. cevap falan da vermedim. zaten şuan hiç gidesim yok inan canm, keşke de gitmesem, ama gideyim ki tavrını yüzyüze anlayayaım, bakım ki isteksiz başım ağrıyor deyip kalkıp gelirim :(

hayır tatlım, o soyledi. ben de yarın oğleden snra boşum dedim. ama sorun şu ki nerde buluşucagımız falan belli değil. sana uygun bi yerde görüşürüz iyi geceler demiş. cevap falan da vermedim. zaten şuan hiç gidesim yok inan canm, keşke de gitmesem, ama gideyim ki tavrını yüzyüze anlayayaım, bakım ki isteksiz başım ağrıyor deyip kalkıp gelirim :(

tahminimce şuan buluşmadasındır canım çok sevindim senin adına, bakalım neler olucak, bugün herşey anlaşılır işte , hakkında hayırlısı canım. Buluşmadan dönünce neler olduğunu anlat bakalım çok merak ediyorum :))))

:52::52::52::52: canlarıııım ben geldim buluşmadaaaan :) sabah aradı beni nerde buluşalım diye, bebekte diye karar kıldık. tamam dedim çıktım evden aradı yolda alayım arabayla seni bekle dedi, geldi arabayla aldı beni. bebek.i boşver seni bi yere götürücem dedi. istanbulun küçük şirin bi köyüne gittik kahve içtik, gezdik, yemek yedik ve çoook güldük :) benim için herşey çok güzeldi kızlar. ilk defa birninin yanında ben olabildim, hiç heycanlanmadan en dürüst en iyi halimle.. ardından eve bırakayım seni dedi, ama kimseler bilmiyor ya görüştüğümüzü tam kapıda değil de ara tenha bi sokakta indiryim dedi. vee arabadan ayagımı attıgım gibi bi baktım karşıdan erkek kuzenim geliyo :( inanamadım arabadan indim hızlıca kapattım kapağı. ee nerden dedi arabanın içine bakarak. gezmeden geliyorum dedim. belli, bu ne süs böyle dedi. yüzüm anında kıpkırmızı oldu ama neyseki bay X durmadı hemen gitti.. ardından ayrıldım kuzenmn yanından bay X.e mesaj attım görüldük diye. o da olumlu karşıladı, boşver çok sıkıştırırlarsa yolda rastlaştık eve bırakayım dedi falan dersin dedi. ama gün ile ilgili bişey konuşmadık olumlu mu onun içinde hiç bilmiyorum canım kızlar :( :50:

Back
X