sizsiz asla :)

Bulusma iyi gecmis anlasilan sevindim senin adina
ama bak önceden de dedim sana hemen kapilma lütfen, bak sen cok cabuk ümitlendin bile,
bu erkeklerin isi belli olmaz
lütfen hemen ümitlenme

Mesaj attimi ?

attı canım, uyuyaklamışım iyi geceleerrrr demiş :)

oo ne güzel,Allah sohbetinizi artırsın canım benim. nasıl gidiyor peki üzerinden birkaç gün geçti, biraz daha belli etmiştir belkide ?

Buluşmada sen duygularnı anlayabildin mi ? Ne düşünüyorsun bakalım bundan sonrası için :)

canlarıııım hepinize kocamaan kocamaaan teşekkürler ederiiiim :) buluştugumuz gün çoook eğlenceli idi, eve geldiğimde onda biraz tedirginlik sezdim ben de gerildim sebepsiz. ertesi gün açıkça konuştuk. benim için çok güzel bi gündü dedi, tek korkum birbirimizi tanımadan bişeyler yaşamak ve eğer ki kararımız olumsuz olursa aynı ortamı bir ömür paylaşıcak olmamız dedi. ortada tam olarak bi netlik olmadan, yani birbirimizi tanımadan birilerinin bizi görmesi, konuştugumuzu bilmesi, bundan bizim zarar görmemiz, sıkıştırılmamız tek korkum dedi. arada sırada buluşur görüşürüz, sen beni tam anlamıyla tanırsın hem, sağlam gitmiş oluruz dedi. var mısın bilmiyorum ama, herşey netlik kazandıktan sonra el ele açıklarız dedi. bu açıklama benim çok hoşuma gitti kızlar. çünkü kafamda acaba ilk görüşme olumsuz mu oldu onun için sorusu vardı.. mesajlaşıyoruz, eskisinden daha samimiyiz. herşeyden önemlisi ben mutluyum. olur mu olmaz mı bilmiyorum, ne zaman açılır, bi daha ne zaman buluşuruz hepsi muamma, ama ben çok mutluyum, çok çok :16:

a bide o gün bizi birlikte iken erkek kuzenim gördü kızlar, ondan bu tedirginlik onu da belirteyim :31:

a bide o gün bizi birlikte iken erkek kuzenim gördü kızlar, ondan bu tedirginlik onu da belirteyim :31:

a bide o gün biz birlikte iken erkek kuzenim bizi gördü kızlar, ondan bu tedirginlik onu da belirteyim :31::31:

canımmm çok sevindim mutlu olmana, olgun birine benziyor sonunda kendine layık birini buldun çok güzell :16::16:

canımmm çok sevindim mutlu olmana, olgun birine benziyor sonunda kendine layık birini buldun çok güzell :16::16:

laciverttt canım benimmm, olgun biri evet.. inşallah hayırlısı olur ben güzel şeyler hissediyorum.. tek korkum bu sürecin çok uzayıp sonunda bişeyleri yaşayamamak :( herşeyin hayırlısı elbet ama içimden çok güzel şeyler geçiyor, inşallah bu süreç çok uzamaz :(

laciverttt canım benimmm, olgun biri evet.. inşallah hayırlısı olur ben güzel şeyler hissediyorum.. tek korkum bu sürecin çok uzayıp sonunda bişeyleri yaşayamamak :( herşeyin hayırlısı elbet ama içimden çok güzel şeyler geçiyor, inşallah bu süreç çok uzamaz :(

hızlı ilerlemesinden iyidir emin ol canım, yavaş ama sağlam daha iyi :34: o yüzden bunları düşünme canını sıkma, sen normal takıl devam et, bir de merak ettim öbür şahıs naptı biliyor mu senin biriyle görüştüğünü falan?

hızlı ilerlemesinden iyidir emin ol canım, yavaş ama sağlam daha iyi :34: o yüzden bunları düşünme canını sıkma, sen normal takıl devam et, bir de merak ettim öbür şahıs naptı biliyor mu senin biriyle görüştüğünü falan?

öbür şahıs hiç aramadı canım, tümüyle silmiş inanılır gibi değil ama, insan en azından bi mesaj atardı, bu kadar değersizmişim demek onun için, son konuşmaya dahi gerek görmedi.. bilmiyorum tatlım bununla da aile içi biraz zor sancılı dönemler olucak sanki, bu hafta sonu düğün var yanyana olucaz ama bi o kadar da uzak olucaz kimse bilmiyor ki konuştugumuzu :) fazlaca actionlu sanırım :)

öbür şahıs hiç aramadı canım, tümüyle silmiş inanılır gibi değil ama, insan en azından bi mesaj atardı, bu kadar değersizmişim demek onun için, son konuşmaya dahi gerek görmedi.. bilmiyorum tatlım bununla da aile içi biraz zor sancılı dönemler olucak sanki, bu hafta sonu düğün var yanyana olucaz ama bi o kadar da uzak olucaz kimse bilmiyor ki konuştugumuzu :) fazlaca actionlu sanırım :)

olsun olsun iyidir canım , heyecanınız btmez işte ben çok sevindim.. Aklına hep kötü şeyler getirme demiştim, tadını çıkar canım ya. olmayacaksa da olmayack. hayırlısı neyse o olsun. Sen anın tadını çıkar, mutluluğunuzun tadını çıkarrr :)))))

an an gelişmelerle sizlerle olucam canlarım :) desteğiniz için hepinizi ayrı ayrı öper milyon kez teşekkürler ederim, iyi ki varsınız, nikahıma çağırıcam sizleriiiiii ayyy :16::16::16::16:

an an gelişmelerle sizlerle olucam canlarım :) desteğiniz için hepinizi ayrı ayrı öper milyon kez teşekkürler ederim, iyi ki varsınız, nikahıma çağırıcam sizleriiiiii ayyy :16::16::16::16:

hehehehe hadi bakalım inşallah. mutluluklar canım. tabikide paylaş merak ediyoruz :)

Ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum çok çok çokk :):):)
Tebrikler canıkommm, inşşşş çokkk mutlu olursunnnnnnnnnnnnnn :):)

Back
X