şimdi sosyal paylaşım sitesinde bir şarkı paylaşmış kızlar, ''geçmişe özlem'' diye bir şiir aslında ancak şarkısını yapmış türk sanatçılardan birisi.. ben de bu şiir ile ödül almıştım şiir okuma yarışmasında.. ımm aragon'un ''geçmişe özlem'' şiiri bu dedim. öyle bir şiir ki bi kaç dizesini yazayım sizlere:
Oysa ben sana neler adamıştım
İçli şarkılar, kırık ezgiler
Yüreğimdem süzülüp gelen
Bırakıp gittin beni
Bir gün yollarda
us söyleme
Bir şey söyleme artık
Sus söyleme
Her şey gereksiz artık
Bana düşen dönüp de gitmek
Sonunda elimde kalan
Bir avuç hüzün ve keder
Oysa ben sana neler adamıştım
Oysa her nefesimde sen vardın
Şimdi sadece keder ellerimde, sadece hüzün sensizliğinde.
sözler böyle canım kızlar, açıkça geçmişe duyulan özlem, benim onu asla mutlu edememem, elinde hüzün olması, mutsuzluk akıyor şarkıdan. ben mi abartıyorum sadece şarkı diyicem ama, bütün şarkıları bu şekilde, geçmişi ifade ediyor ona duyulan özlem.. bundan önceki ilişkimi hepiniz biliyorsunuz, çok sevdim ama karşılığını asla bulamadım, ilk ilişkimdi, bu sefer çok umut bağladım. değer verdiğimi görmesi için çabaladım ama sanırım yine olmadı kızlar. akşamın bu vaktinde düşünüyorum ki, sanırım bu iş de olmayacak. benimle konuşması ''çivi çiviyi söker'' mantığından hareket, evet o geçmişine çok bağlı bir balık. benimle buluşmak istememesi, hep uzak durması, ailesnin öğrenmesini istememesi hep bu yüzden. çünkü hala geçmişte. benm bunca düşünmem, bunca ilgim hiç kimsede işe yaramıyor ve kendimi sahiden işe yaramaz gibi hissediyorum. bana hemen bağlanmasını bekleyemem elbet ama geçmişe özlemi beni korkutan. bunca zaman geçti (2.5 ay) konuşuyoruz, sadece günlük olaylar mesajlar. evet şuan 1 saat önceki mesajımla çelişkili şeyler yazıyorum, eminim demiştim hayır emin falan değilim. emin olmak da istemiyorum bişey için. çünkü birilerinin peşinde koşup onlara yaranmaktan çok sıkıldım. karşılığını buldugum hiç bir sey yok, bunu bir şarkıdan mı çıkarttın derseniz, evet. ben de bayanım ince ruhluyum herkesten çok belki. gereğinden fazla verici ve anaç olmam mı uzaklaştıran onları anlamıyorum. çok bişey istemiyorum ki, istediğim biraz sevgi ve saygı.. o ise onu terkedip giden kıza ozlem dolu mesajlar yazıyor. keşke kafam algılayabilse bu durumu, belki bu kadar üzülmez, bu kadar acınacak durumda hissetmezdim kendimi. ama emin oldugum şu ki, evet herşey ortada kızlar, buluşmak istememesinin de açıklayamamasının sebebi de bu, onu unutamamış ve benimle bir hayatı göze alamıyor..