hehe :):)
Konuşmayı fazlalaştırmak için iyi bir yöntemmiş canım, beğendim bakk![]()
tabi keşke zamanı olmayıp da yazılan taraf ben olsaydım canım benim, ama maaselef :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe :):)
Konuşmayı fazlalaştırmak için iyi bir yöntemmiş canım, beğendim bakk![]()
tabi keşke zamanı olmayıp da yazılan taraf ben olsaydım canım benim, ama maaselef :26:
Sende benim gibi hiç birşeyden memnun olmuyorsun kuzum yaaa![]()
Teklif ondan gelmiş ! O yazmanı istiyorrr aa herşeyden kendine üzülecek birşey çıkartma lütfenn
ya ben napayımm ?? Bak saat kaç oldu yarın buluşcaz ama nerede ?? Saat kaçta hala belli değill ben napimm![]()
vee gelelim benim topiğime kuzucuklarım :) canım yine yine sıkkın bu gece.. boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor hesabı. ne yapsam kafamdaki parçaları birleştiremiyorum. ve hani siz demiştiniz ya, ''belki sen istemiceksin bu çocugu tanıyınca'' diye; büyük bi ihtimal haklı çıktınız kızlarr :26: öyle ki, cuma c.tesi ve pazarları asla eve döndüğü saat 3-4 oluyor, nerde derseniz taksimde boğazda vs vs sürekli bira içki yemek derken akşamı geçiriyor.. haftaiçi de spora gidiyorum bahanesiyle eve 11-12de gelip yatıyor.. anlamlandıramadığım şu, böyle birinden aile babası olur mu? benim hayat tarzım asla bu değil çünkü, akşam sokağa çıkmam, arkadaşlarımla fazla dolanmam, tipik ev kızıyım.. eski sevgilim de böyle idi, acaba benim mi şansıma hep böyleleri düşüyor? bu saatte etiketlemiş kendini bi bar.da olarak.. ve soru sormama karşın bana cevap dahi atmadı. yani, trip atsam buna hakkım yok elbette ama bu sevgililik oyunu sanırım beni yordu ve artık soğuk mesaj atıcam, bi an önce bitsin gitsin bu da, geçmiş olsun![]()
sakinim bebeim ama kafamdaki parçalar o kadar dağınık ki.. benim en istemediğim tip böyle birisi iken 2 tanıdıgım çocugun 2si de böyle.. bununla konuşucak bişeyim yok ki canım, hayat tarzı bu çocugun, gezip tozmakla zaman geçiriyor belli ki.. o öyle ben böyleyim, bu topik de böylece yıkılır işte.. bidaha da yazmam zaten![]()
kısss ikimizde yeterince aksiyonlu bir gün geçirdik sende sakinleş hadi kalk uyuyalım,, 12 saat çalıştım kafam darma duman..
sakinleş öyle konuşalım üzülmee canım benim sakın yapma bunu kendinee
ben seniiii çokkkkkkkkkkkkk seviyorum çokkkk![]()
actionlu günüm devam ediyor canımmmmm, her dakka mesaj atan adam sabahtan bu yana 2 tane yazdı sadece.. inanmıyorummm, hiçbişey bu kadar basit olmamalıçok üzülüyorum bitanem ama yapıcak bişey de yok tabiki, tümüyle takdir
ben de seni çoooookkkk seviyorum canım iyi ki varsıııın :) senin haberleri okuyucam 4 gözle :))))
canım şu çocukla herşeyi açık açık konuşmanın zamanı geldi geçiyorrr, at şuna topu bırak o düşünsünn..
seni üzmesine izin verme ..
oyy canım arkadaımm benimmmmmmmmmmmmm :)
ona topu nasıl atıcam ki canım benim![]()
herşeyi ona anlatara..
sen anlatınca rahatlıcaksın o düşünmeye başlıcak..
yarın detaylı yazcam sanada banadaa![]()
Kuzumm kendi konumda vakit bulup sana uzun uzun yazamadım kusura bakma emii bilmeni isterimki aklım sendeydii senin hiç üzülmeni istemiyorum ve seni çok seviyorum biliyorsun![]()
Çok acı çektin bu yıl çok üzüldün neler yaşadığını biliyorum bende aynı zamanlarda çok çok üzgündüm çünküü..
Derdimzi birlikte paylaşıp güldük,, Ben ne kadar hassas ve kırılgansam sende o kadar kırılgan hassas ve masumsun meleğimm..
Bu yüzden hiç ama hiç üzülmeni istemiyorumm..
Burda bize nasıl anlatıyorsan nasıl ifade ediyorsan kendini arkadaşınada aynen bu şekilde , bu kadar doğal güzel bir şekilde anlatmalısın sseni anlamasını sağlamalısınn..
Ki seni ilişkinizi düşünsün azcık ! kafasına dank etsinn..
Sen onaa anlatki size çözüm bulsun , bu şekilde olmaz çünkü sen kendini yiyip bitiriyoorsunn..
Ya tmm desin yada devam..
Üzülmeni istemiyorum inan bana hiçççç istemiyorummm, çünkü sen çok çok iyi birisin bunları hiç haketmiyorsunnnn![]()
Canım konunu bastan sona kadar okudum çok ilgimi çekti ya bu erkekler kendilerinden sogutmak için ellerinden geleni yapıyorlar ne var yani net olsalar inşallah herşey gönlüne göre olsun
aynı soguklukla devam eden bi kimse olarak boşver diyorum:)kuzucugum canını sıkmana gerek yok,nie? çünkü fazla fazla yaptın elinden geleni.o seni hiç düşünmüyo mu ? elbette düşünüyo çünkü insan çok zaman uzun uzun konusunca herseyden bahsetmiş oluyo ki bi yere bakınca biseyle ilgilenince hep akla aynı kişi geliyo:)bunu istese de engelleyemez amaaa bastırmayıı ,düşünmemeyi bu kadar çok istiyolarsa bizi elimizden gelen bişey elbette ki yok.biliyosun ki bunları üzül diye yazmıyorum, bilmiyorum aynı durumdaki herkes için böyle midir ama su an Xkişilerin bize karsı sergiledikleri tutum bu.haaa suda çok önemli ki bize bunu yapmaya hakları var mı? Hayr asla yok!o yüzden dikkatli ol,elbette içinden gelenleri yap ama içinden ne geldiğini o hep anlayıpta kendini bulunmaz hint kuması falan sanmasın:) seni ve KK kızlarınıçok seviyorum hepimizz birimiz içinsevgilerimle benn:)))
ya aslında canım sende kendi hayatına dönsen gezip arkadaslarınla vakit geçirsen hem sen kafanı takmamıs olursun hemde o senin onu beklediğini farketmez bunu bildiği için de bu kadar rahat da olabilir ha erkek aklı işte o resmi paylaşınca acaba senin tepkini mi ölçüyor diye de düşünmeden edemedim ama anladıgım kadarıyla arkadaslarıyla zaman geçiren bir insan sende onun gibi yap bakalım ne kadar dayanacak