sizsiz asla :)

Gerçekten işin zor canım ya allah sabır versin ne diyeyim bilemedim sen dediğim gibi kendini düşün o gezip tozup arkadaslarıyla geçiriyorsa zamanını o görüşmek istediği zamanda sen planların oldugundan bahset zaten amacı o zaman belli olur düşünme bu kadarda herşey olacagını bulur inş. Hayırlısı olur ama gerçekten cok merak ediyorum gelişmeleri

Gerçekten işin zor canım ya allah sabır versin ne diyeyim bilemedim sen dediğim gibi kendini düşün o gezip tozup arkadaslarıyla geçiriyorsa zamanını o görüşmek istediği zamanda sen planların oldugundan bahset zaten amacı o zaman belli olur düşünme bu kadarda herşey olacagını bulur inş. Hayırlısı olur ama gerçekten cok merak ediyorum gelişmeleri

canımmm topic.imle ilgileniyor oluşun beni çok mutlu ediyor, inşallah güzel haberler sunabilirim sizlere :) çok yakında benim ablamın düğünü var, o da bana ne renk elbise alıcagımı sordu.. bilmiyorum henüz dedim. sana beyaz çok yakışır düşündüm de dedi.. beyazı gelin olunca giyerim şuan için mümkün değil dedim. o da: hımmm görürüm o zaman çok yüksek bi ihtimal dedi.. ama tabi biz aile içiyiz yani onunla değil de başkasıyla da evlensem düğünüme gelir.. hangi anlamda dedi anlamadım..

ttyche,
belki biraz gaza getirmen lazım ne bileyim sanki başka biri ısrarla çıkma teklif ediyomuşda başından atmaya çalışıyomuşsun izlenimi versen
face de mesajlaşırken bi mesaj karışlığı yaşanmış gibi yaparak falan
ne bileyim pekte anlamıyorum bu mevzulardan
ama sabrın beni şaşırtıyor
ben dayanamazdım heralde

ttyche,
belki biraz gaza getirmen lazım ne bileyim sanki başka biri ısrarla çıkma teklif ediyomuşda başından atmaya çalışıyomuşsun izlenimi versen
face de mesajlaşırken bi mesaj karışlığı yaşanmış gibi yaparak falan
ne bileyim pekte anlamıyorum bu mevzulardan
ama sabrın beni şaşırtıyor
ben dayanamazdım heralde

bu durumlar daha çok uzaklaştırabilir tatlım, beklememin tek sebebi aile içi olması.. ondan acele etmek istemiyor diyorum ama arada başka bi kız olması da muhtemel. nasıl anlarım bilmiyorum.. tavırları aslında sevgili gibi canım, her sabah günaydın ve gün içinde rapor vermesi ama buluşma yok teklif yok.. beklediği bişey var ama ne?

oo burda da olaylar varmışşş :52::52::52:

kızz sen 3 ayda beklemekten sıkılmışsın ben 10 yıldır bekliyorum napayımmm :33::33::33::33:

öncelikle sabredeceksin kuzum, kendini kaptırmadan mantıklı bir şekilde sabredeceksin. hatta bu ara çevrene de bakın, belki daha dikkat çekici birilerini bulursunn :34:

ayy bu erkeklerin hepsine kibrit suyu :47::47: ne çok bekletiyorlar bizi yahuu :47::47:

oo burda da olaylar varmışşş :52::52::52:

kızz sen 3 ayda beklemekten sıkılmışsın ben 10 yıldır bekliyorum napayımmm :33::33::33::33:

öncelikle sabredeceksin kuzum, kendini kaptırmadan mantıklı bir şekilde sabredeceksin. hatta bu ara çevrene de bakın, belki daha dikkat çekici birilerini bulursunn :34:

ayy bu erkeklerin hepsine kibrit suyu :47::47: ne çok bekletiyorlar bizi yahuu :47::47:

hoşgeldin canımm topiğimee :) ben yıllardır sevgili olmamızın hayalini kurdum canım, hani şimdi bu kadar yaklaşmışken uzaklaşsın istemiyorum.. bekliyorum, bazen sevgili gibiyiz bazen iki uzak yabancı.. nolucak nereye varıcak ve ben nereye kadar beklerim bilmiyorum inan canım. ama her sabah günaydınlaşıp her dakka mesajlaşarak da nereye kadar gider, of off :31::31:

hoşgeldin canımm topiğimee :) ben yıllardır sevgili olmamızın hayalini kurdum canım, hani şimdi bu kadar yaklaşmışken uzaklaşsın istemiyorum.. bekliyorum, bazen sevgili gibiyiz bazen iki uzak yabancı.. nolucak nereye varıcak ve ben nereye kadar beklerim bilmiyorum inan canım. ama her sabah günaydınlaşıp her dakka mesajlaşarak da nereye kadar gider, of off :31::31:

erkekler bizden daha korkak oluyorlar canım malesef bu konularda. şimdi onun kafasında 40 tane tilki dolaşıyordur. sonuçta arada aileler var. düşünmeden hemen teklif etse sana ayrılırsanız bir sürü problem olur.

şöyle düşün ki, siz onla çıktınız bi süre sonra ayrıldınız ( Allah korusun da tabi mesela diyorum ), ileride birgün senin düğünün oldugunda mecbur gelecek dimi o, yada tam tersi onun düğünü olsa sen gideceksin, ve biriniz acı çekecek bu durumda..

bence sırf bu sebep bile insanın 2 kere düşünmesini gerektirir. o yuzden ağırdan alması normal..

anlıyorum seni, tez canlısın, bir an önce bi sonuca baglansın istiyorsun.. ama bu konuda senin de geleceği düşünüp biraz yavaştan alman ve doğru kararı vermek için iyi analiz yapman gerekiyor bence tatlım :34:

erkekler bizden daha korkak oluyorlar canım malesef bu konularda. şimdi onun kafasında 40 tane tilki dolaşıyordur. sonuçta arada aileler var. düşünmeden hemen teklif etse sana ayrılırsanız bir sürü problem olur.

şöyle düşün ki, siz onla çıktınız bi süre sonra ayrıldınız ( Allah korusun da tabi mesela diyorum ), ileride birgün senin düğünün oldugunda mecbur gelecek dimi o, yada tam tersi onun düğünü olsa sen gideceksin, ve biriniz acı çekecek bu durumda..

bence sırf bu sebep bile insanın 2 kere düşünmesini gerektirir. o yuzden ağırdan alması normal..

anlıyorum seni, tez canlısın, bir an önce bi sonuca baglansın istiyorsun.. ama bu konuda senin de geleceği düşünüp biraz yavaştan alman ve doğru kararı vermek için iyi analiz yapman gerekiyor bence tatlım :34:

ay ne güzel bi mesaj oldu bu çok teşekkür ederim canım beniiim :16::16: ben de bu sebepten oldugunu düşünüyorum ama feysbukta hep eski sevgilisini unutamadıgına dair şarkılar paylaşıyor, özledim unutamadım vs die hep sözleri bu şekilde.. en iyisi beklemek tatlım.. zaten bişeyi olmasa sürekli mesaj atıp her sabah uyandıgı anda günaydın yazmaz dimi :(

ay ne güzel bi mesaj oldu bu çok teşekkür ederim canım beniiim :16::16: ben de bu sebepten oldugunu düşünüyorum ama feysbukta hep eski sevgilisini unutamadıgına dair şarkılar paylaşıyor, özledim unutamadım vs die hep sözleri bu şekilde.. en iyisi beklemek tatlım.. zaten bişeyi olmasa sürekli mesaj atıp her sabah uyandıgı anda günaydın yazmaz dimi :(

ya face te paylaşılan şarkılara çok da inanma bencee.. şöle söleyim sana ;

geçen gün ben de face te zuhal olcay ın "Ankara da aşık olmak " şarkısını paylaştım, ki ben ankarada okuyorum mesela, dışarıdan bakan benm aşık oldugumu düşünür dimi. ama ben o şarkıyı o yuzden paylaşmamıştımm :1::1: 10 yıllık başımın tatlı belasının dikkatini çeksin diye paylaştım :1::1: ve başardım da, hemen altına yorum yazmış, hayırdır diyee :52::52::52::52:

yani demek istedigim o şarkılara bakarak illa birini unutamamış deme, o iş hiç belli olmaz :34: ama senin de sölediigin gibi en güzeli beklemek, sen de kafanda ölç biç bakalım uygun mudur paşa. yoksa değil midir :34: belki de uygun deildir, biz vermeyiz seni ona belli mi olurr :33::33:

ya face te paylaşılan şarkılara çok da inanma bencee.. şöle söleyim sana ;

geçen gün ben de face te zuhal olcay ın "Ankara da aşık olmak " şarkısını paylaştım, ki ben ankarada okuyorum mesela, dışarıdan bakan benm aşık oldugumu düşünür dimi. ama ben o şarkıyı o yuzden paylaşmamıştımm :1::1: 10 yıllık başımın tatlı belasının dikkatini çeksin diye paylaştım :1::1: ve başardım da, hemen altına yorum yazmış, hayırdır diyee :52::52::52::52:

yani demek istedigim o şarkılara bakarak illa birini unutamamış deme, o iş hiç belli olmaz :34: ama senin de sölediigin gibi en güzeli beklemek, sen de kafanda ölç biç bakalım uygun mudur paşa. yoksa değil midir :34: belki de uygun deildir, biz vermeyiz seni ona belli mi olurr :33::33:

canımm çok çok çok teşekkür ederiiim :) umarım ki unutamaması gibi bi durumu yoktur, çünkü hem unutamayıp hem benle konuşması çok kötü olur benim için.. ay inşallah sen de dilediğin ne varsa kavuşursun arkadaşım, güzel cümlelerine ve yüreğine sağlıkk :) :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canımm çok çok çok teşekkür ederiiim :) umarım ki unutamaması gibi bi durumu yoktur, çünkü hem unutamayıp hem benle konuşması çok kötü olur benim için.. ay inşallah sen de dilediğin ne varsa kavuşursun arkadaşım, güzel cümlelerine ve yüreğine sağlıkk :) :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

umalım ki yoktur tatlım, sonuçta normal bir insansa eğer unutmadıysa seninle konuşmuyor olması lazım deil mi :1::1:

güzel düşün, herşey de güzel olsun inşalahhhh :34:

ayyy güzel dileklerin için çok teşekkür ederiimmmm.. hepimiz tüm isteklerimize kavuşalım tez zamanda inşallaahhh :17::nazar:

Canım bencede duyguları olmasa o kadar zaman ayırıp günaydın demez iyi geceler demez ayrı yeten hiçde gün içinde rapor vermez bencede duyguları sana yönelik var ama emin adımlarla gidiyor olabilir bir de 28 yasındaydı dimi onun dikkatli olması gerektiğini biliyor artık böyle bir izlenim bıraktı bende sende su arada onu gözlemle bakalım yanlış bir davranısı varmı yokmu diye herşey agırdan gitsin bakalım eski sevgilisini unuttugunu düşünüyorum ben bunu da kafana fazla takma herşey olacagını bulur herşeyin hayırlısı canım

juyuriiinnn merhaba tatlımmmmm :16::16::16::16: ay sizin de mi hala devam ediyor aynen?? şuan şoka düştüm işte.. tam olarak kaç ay olmuştu????? :53: valla canım bunlara iyi bi ders vermek lazım bana kalırsa. acaba çok mu cepte gözüküyorz? (affına sığınarak yazıyorum) ..
bunun başka bi izahını kafam almıyor canım. insan çok sevip begendiği birisini görmek istemezmi?? ya sürekli arakdaşına zaman ayıran çocuk bana hiç ayırmıyor.. kendimi hakkaten saf gibi hissediyorum :( sessiz kalmak bi yöntem midir? ya da ne yapmalıdır? açık açık sormak istemiyorum çok hevesli görünmemek adına ama bu şekilde olunca da boğuluyorum :( yazarsan çok mutlu olucam canım benim, iyi ki varsın hepinizii çoklardan çok seviyorum en büyük kk :kkk:

eylülle 7 ay olcak parmaklarımla sayıyorum trajikomik:)olayları topiğimde anlatayorum burayı kalabalık etmiyim:)

Canım bencede duyguları olmasa o kadar zaman ayırıp günaydın demez iyi geceler demez ayrı yeten hiçde gün içinde rapor vermez bencede duyguları sana yönelik var ama emin adımlarla gidiyor olabilir bir de 28 yasındaydı dimi onun dikkatli olması gerektiğini biliyor artık böyle bir izlenim bıraktı bende sende su arada onu gözlemle bakalım yanlış bir davranısı varmı yokmu diye herşey agırdan gitsin bakalım eski sevgilisini unuttugunu düşünüyorum ben bunu da kafana fazla takma herşey olacagını bulur herşeyin hayırlısı canım

evet tatlım yaşı 28 onun da getirisiyle biraz ağırdan alıyor olabilir dediğin gibi. bide aile içi olunca daha ciddi olması gerekiyor, sonuçta biz her düğün bayram bi arada olan kişileriz düşünsene.. ve 2 taraflı olarak aileler çok çok dillendirirdi ikimizi, olsalar ne yakışırlar falan diye. sonuç olarak şimdi konuştugumuzu duysalar, yüzük takalım diye dört dönerler etrafımızda. ama tabiki bunca zaman mesajlaşıp da bana olumlu düşünüyorum ya da olumlu düşünmüyorum demesini çok isterdim canım arkadaşım. gerçi yazdığına göre olumlu olabilir ama canım lkızı unutamamış da olabilir ondan erteliyor olabilir. çünkü mesajla tanımak birbirini biraz zor sanki.. buluşma teklif etse nolur ki sanki :( iyi ki varsın tatlımmmm :16::16:

canlarım merhaba :) bu akşam, 7 de mesaj attım cevap yok.. uyuyakaldı vs die düşünürken saat 1 de tam mesaj geldi.. dışarda yemekte imiş.. bozulmaya hakkım olmadıgı halde bozuldum. kızıcaksınız şimdi biliyorum sana ne diye ama merak ettim bişey mi oldu vs diyerek.. o yemekteydim deyince, ben de hmm uyudun sandım yazdım.. o da az sonra yazdı. ben de hiç uzatmadan ben yatıyorum iyi geceler dedim. bozuldugumu anlamış olucakki, iyi geceler mesajımdan hemen snra mesaj attı soru sordu ki bunu hiç yapmazdı. artık kendimi 1 değil 2 adım geri çekme kararı aldım canım kızlar.. çünkü biz bu şekilde yakın oldukça bu hiç sıkışmıycak ve biz dost gibi olucaz korkuyorum bi iki aya.. mantıklı bişey mi yaptıgım sorarım sizlere :26:

Canım ne sor soru sordu dedin ya ama sen geri çekilince o üzerine düşüyorsa sende bundan sonra kendini biraz cek istersen bu adam böyle şeylerden demekki anlıyor bide bunu dene bakalım ama gene sen bilirsin benim fikrim bu

Canım ne sor soru sordu dedin ya ama sen geri çekilince o üzerine düşüyorsa sende bundan sonra kendini biraz cek istersen bu adam böyle şeylerden demekki anlıyor bide bunu dene bakalım ama gene sen bilirsin benim fikrim bu

öyle yapıyorum canım.. zaten iş o bu derken onu biraz 2. plana atıcam oh olsun ona, bunca zaman oyaladıgına yansın :47:

yine şeytani planlar var burda :47::47: :52:

ayy b çocugu anlayamayacagm ben sanırım enteresan bir vakayla karşı karşıyayız :1: gece 1 de de olsa cvp yazması güzel. demek ki eve geçmeyi beklemiş msj atmak için unutmamış yani :34: ( benim genelde bunu bile unutacak kazmalar çıkmıştı da karşıma :1: ) ama sen de iyi yapmışsın ben yatıyorum diyerekten. gerçi bian düşündüm şimdi ondan cvp geldi sen de msj atıp hemen iyi geceler dedin ya, onu beklediginimi düşünmüştür acaba diye :44: yani hiç cvp yazmayıp sabah da cvp yazabilirdin, böylece hem gece onu beklememiş olurdun, hem de bugun bütün gün msj laşmak için bahane olurdu :34:

amaa vardır bunda da bir hayır diyoruzz, ve olacak olayları merakla bekliyoruzz :32:

ama gerçekten takma kafana, biliyorum çok uzun zaman bekledin sabrın yok farkındayım, ama bide benim gibi 10 sene bekleyenleri düşünn :33::33:

Back
X