Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Sarıyer diyor.. Tam İstanbul un ortası.. Yani marmara denize bakıyor. Orada da denize girilmesi ayrı bir sorun, o pisliğe rağmen; hayatta kalmayı başarmış yılan ayrı bir konu..

Kilyos ve Sarıyer aynı değil mi yahu ? Neyse hayvanın öldürülmek istemesi çok zalimce özetle. Onun yaşam alanında olan sensin ve hayvanı öldürmek istiyorsun.

ayy görsem bayılırım heralde. hayvanseverim ama yanıma yüzerek gelen bir yılanı düşününce tüylerim diken diken oluyor neresi burası tam olarak istanbul mu. plajların pisliği zaten çoğu yerde var. insanlar da yiyip içip bırakıp gidiyor. çocuk bezi bile vardı biz denize gireceğimiz zaman.

Yılanin kendi yasam alanı orası da. Yani onun icin kimseyi suclayamam ben. O kadar skandallık bisey degil yani.

Pis olmasi ise elbette skandal.

Diger yazdiklarinizi da tam anlamadm.
Konu sahibi belliki çok panik bir kişilik
Gittiği plajın pisliğinden şikayetçi fakat bunu en kötü şekilde yani GRAOOUUWW pis kara yılan üzerinden lanse etmek istemiş.
Su yılanı asla sokmaz ve zehirsizdir.
Yılanın suya girmesine kimse mani olamaz bu bir kusur değil.
Gelelim pislik konusuna PİSLİK bizim insanımızın ruhuna işlemiş bir kara yılan gibi maalesef. Çöpüni ulu orta atmak bebeğinin b..klu bezini açık bir şekilde bırakmak çekirdek yemek vs ve dahası.
Plajdaki görevliler ve yetkililer de belliki milletin b..kunu temzilemekten bıkmış olmalı ki artık umursamıyorlar demek ki.

Su yılanı değildi dağdan inmişti.. yani yüzen birinin bacağını dolansa veyahut onu gören panikleyip bogulsa kim alacak sorumlulugu..
maalesef pis bir dünyada yaşıyoruz.Plajın lavabolarına giremiyosun bile iğrençççç tıklım tıklım her yer oturacak yer yok neymiş eğlenmeye gidiyormuşuz.sularda deniz analarımı dersin yılanlar mı dersinBizim temiz bir ülkeye ihtiyacımız var

Erkek neden dayak yemiş, kadın kılığında mı içeri girdi (=
Bunu anlamadım
Annesini falan almaya gelmis. Yukarda arabada bekliyodu.. Kadınlar tartismislar. . Sandalye kavgası yapmışlar buda müdahale etmiş.. vs vs.... plain sahibinin kızı da bas bas bağrınca 5 6 tane genç yukarı çıkıp bu çocuğu dovduler ama çocuk bindi arabaya ailesini alip gitti

Yılanın öldürülmesi taraftarı değilim tabiki.. uyarimdada denizdekiler e zarar vermesin diyeydi.. valla suda yüzerken yanında 1 mêtre yılanın geçmesi hiçde korkulmayacak bi durum değildi. . Evde yılan beslemiyoruz ki 'ay canim ne tatlisin sen' diye sevelim.. Yılan sonuçta..
Hadi yılanı geçtim.. okadar para Kazanan özel plaj.. 13 yıldır faaliyette hiçbi o masalari sandalyeleri degistirmediniz arkadaş.. gün sonunda tomarla parayi alıp giden sahibinin umrunda bile değil. . Ben buraya yazdimki gitmek isteyen arkadaşların bilgisi olsun.. iki kere düşünüp öyle gitsinler

Allah allah Deniz'de balık falan da var benim bildiğim. Bir şey de yapmıyorlar yani. Napslım yani o yolandan uçmasını mı isteyelim.

Kadınlar plajında erkek müşteri ne alaka anlayamadım ??

Erkek yoktu.. girişte ailesini almaya gelmişti cocukcagiz.. giderken plain sahibinin kızı ile ablasimiydi annesimiydi tam anlamadım sandalye yüzünden kavga ettiler.. oda müdahil oldu.. yazık 5 adam gelip dövdükten onu.. oda Cab havliyle bindi arabaya gitti.. akıbeti ne oldu bilmiyorum..

ahahahaha çok güldüm valla gözlerimden yaş geldi.
ay bu ne böyle ya hala gülüyorum kusura bakma.
köpek balığı mı o anons edip insanları çıkaracaklar denizden
Alemsin benide güldürdün.. valla benim için kapkara 1 mt boyunda yılan ile köpek balığı aynı korkuyu yaşatır.. fobim oluştu yeminlen.. düşünsene yuzuyosun keyifli keyifli denizde seninle birlikte yılan da yüzüyo.. ay allahım aklıma geldikçe korkuyorum hâlâ. . Ki çok hayvansever bi aileyi. . Ama yılan çok ürkütücü

Dıgerlerinden bisey anlamadimda yilan ne yapsin korkutmuşsunuzdur hayvancığı vallahi yazık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…