- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi desertrose3456
-
Sarıyer diyor.. Tam İstanbul un ortası.. Yani marmara denize bakıyor. Orada da denize girilmesi ayrı bir sorun, o pisliğe rağmen; hayatta kalmayı başarmış yılan ayrı bir konu..
-Neden guluyorsun?yanarım yanarım da gülerken gideceğiz ona yanarım
Marmara değil ama Karadeniz sanırım Kilyos tarafı.
-Neden guluyorsun?
+Duvarda adalet yaziyor da ondan.
Dur bu uymadi baska bulayim ben
Konu sahibi belliki çok panik bir kişilikYılanin kendi yasam alanı orası da. Yani onun icin kimseyi suclayamam ben. O kadar skandallık bisey degil yani.
Pis olmasi ise elbette skandal.
Diger yazdiklarinizi da tam anlamadm.
Gülüyorsak sebebi sensin Mune-neden gülüyorsun?
-yılanın kafası yukarıda
bu oldu bence oldu bu
Yok ya korkacak bir şey yok :) Yılanlar durduk yere insana saldırmaz.Ayhhh bunlari ogrendikten sonra icim bi rahatladi shot artik bir fobim daha var
Sevilmez mi hiç? :)Yılanda sevilirmi hiç
maalesef pis bir dünyada yaşıyoruz.Plajın lavabolarına giremiyosun bile iğrenççççSu yılanı değildi dağdan inmişti.. yani yüzen birinin bacağını dolansa veyahut onu gören panikleyip bogulsa kim alacak sorumlulugu..
Annesini falan almaya gelmis. Yukarda arabada bekliyodu.. Kadınlar tartismislar. . Sandalye kavgası yapmışlar buda müdahale etmiş.. vs vs.... plain sahibinin kızı da bas bas bağrınca 5 6 tane genç yukarı çıkıp bu çocuğu dovduler ama çocuk bindi arabaya ailesini alip gittiErkek neden dayak yemiş, kadın kılığında mı içeri girdi (=
Bunu anlamadım
Yok ya korkacak bir şey yok :) Yılanlar durduk yere insana saldırmaz.
Sevilmez mi hiç? :)
Çok değişik canlılar, cidden severim.
hahaha aynen ya tobe tobe gulmeyelim basimiza gelirtövbe bismillah
bu ne yav aksiyon filmi gibi
Kadınlar plajında erkek müşteri ne alaka anlayamadım ??
:))))) aynen ole bi gündü.. her ani ayrı bi olay di.. töbe bidaha gidersem Sarıyer ehahaha aynen ya tobe tobe gulmeyelim basimiza gelir
Alemsin benide güldürdün.. valla benim için kapkara 1 mt boyunda yılan ile köpek balığı aynı korkuyu yaşatır.. fobim oluştu yeminlen.. düşünsene yuzuyosun keyifli keyifli denizde seninle birlikte yılan da yüzüyo.. ay allahım aklıma geldikçe korkuyorum hâlâ. . Ki çok hayvansever bi aileyi. . Ama yılan çok ürkütücüahahahaha çok güldüm valla gözlerimden yaş geldi.
ay bu ne böyle ya hala gülüyorum kusura bakma.
köpek balığı mı o anons edip insanları çıkaracaklar denizden
Dimi.. şimdi aklına gelir.. boşver heryerde olmaz .. sen günün tadini çıkar.. bak keyfineBunu şu an plajda okumam hiç iyi olmadı
Ahahah yok.. çocuk ailesini almaya gelmişti. . Yukarda girişte.. kavga çıkınca dayağı o yedi.. yazikAltınkum kadınlar plajında erkek müşteri mi dayak yedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?