Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Hayvanin yasam alani orasi. Baliklarin yasam alanini kisitliyoruz, doganin dengesini bozuyoruz ,populasyonu daraltiyoruz diye bizi öldürüyorlar mi? Skandal degil, sacmalik. Birileri sizden korktugu icin, oldurulmenizi istese tepkiniz nolurdu?

A

Dimi.. şimdi aklına gelir.. boşver heryerde olmaz .. sen günün tadini çıkar.. bak keyfine

Ahahah yok.. çocuk ailesini almaya gelmişti. . Yukarda girişte.. kavga çıkınca dayağı o yedi.. yazik

Yok öyleyse asıl skandal oymuş . Şikayetçi olsaydı araba ile kaçmak yerine keşke .

Özel bir işletme mi , belediye ye falan mı ait burası ?

Temizlik konusunda şikayet edilebilir (yılan hariç tabii )

su yılanı siyah da olur.
nerden biliyosunuz inerken mi gördünüz?

Hayır su yılanı olmasın dağ yılanı olsun velev ki, bu da doğal bir durum değil mi? Doğada yaşayan canlıların oradan buraya, buradan şuraya gezmesi de doğal bir süreç? Adamlar deniz girişine dağ yılanı giremez yazamaz ya. Düşünsene yılan geliyor geliyor sonra yazıyı görüp, hanım dön dön dön çocukları al dön bizim giremiyormuşuz.

Ayrıca pislik konusuna gelince o sabah sizden önce gelenler direk batırmıştır da olabilir ortalığı. Öyle pis milletiz ki iki dakikada herşeyi batırıp arkamızı toplamadan gitme gibi bir potansiyelimiz var. Yani binlerce kadının arkasını toplamak da kolay değil o yüzden mümkünse herkes bi zahmet kendi arkasını toplasın, orayı kullandın diye insanlar senin çöpünü toplamak zorunda değil. Ama yok para verdik o kadar toplasınlar der, yer içer mıçar bırakırız.

Adamlar koymamış yılanı denize heralde.. Doğal yaşam alanı hayvancağızın
Yılanın senin evine girip ayy bu insanların ne işi var burda demesi gibi bişey olmuş.. Ora onun yaşam alanı yani.. He bi daha gitmezsin.. Bende gitmem dont panic yani

İnan var ya yılan okuma-yazma bilse "Dağ yılanı giremez" yazısını okusa döner gider de, bizim okuma yazma bilen insanımız "Burada denize girilmez, tehlikeli ve yasaktır" yazısına rağmen girer, giriyor da. Adam kendi canını bile umursamıyor, bir de çöp mü toplayacak?

Evet çok doğal bi durum olabilir.. ama yanında 1 mt yılanı gören korkmadım dese yalan söyler. . Kadının 2 yasindaki çocuğunun yanından geçmiş .. kadının halini Görseydin. Yazık ..
Temizlige gelince.. evet burda katılıyorum bizim insanımiz pis bi yer görsün dahada kirletiyo.. kumda çekirdek citliyo çöpünü poşet e değilde kuma atıyo. Uyardigimdada aman zaten heryer pis diyo. . Eger biraz bakimli olsaydi psikolojik olarak insanlarda temiz tutarlardi..
Adamlar okadar para kazanıyor. . 13 yıllık sandalyeleri bi değiştir. . Gri değilde beyaz olsunlar. . Bak yemin ediyorum beyaz renkteki sandalyeler gri olmuşlardı.. onuda geçtim. . Saygısız suratsiz insanlar.. yahu biz musteriz sonuçta.. ne diyim artik

Off off sizde gitmeyiverin bidaha

baksana bi yanda denizden yılan geliyo kafasını kaldıra kaldıra
ordan kaçarkenn çığlıklar duyuluyo adamlar koşturup birini dövüyolar
insanların üstünden atlaya zıplaya denize giriyosun bu ne yahu
ayyy yemin edim sesli guldum hatta guilme krizine girdim
ofiste herkes bana bakiyo e tabi anlatamiyorumda isin esprisini anlamak icin turkce bilmeleri gerek
kiz mazallah de vlh bak bende antalyaya gidecem yuzerken yilan var diye korkarim zaten duzgunde yuzemiyom

hayaller bu kadın hayatlar anlattiklarim

Ama plajın reklamını yaparken yılandan kaçan kadınların fotosunu koyamazlardı. Ya da gri sandalyelerde oturan 60lık göbüşlü teyzaları veya çekirdek yiyen, çocuğunu pet şişeye işeten hanım ablaları. Yani herkes bu kadına bakıp o plaja gidiyor olmalı. Ben de gugıldan baktım da çok güzel görünüyor plaj hani plajın namını duymasam kesin giderdim.

Cok guzel girgir yapilmis.
Burada girgir yapanlarin kac tanesi denizde yilan gorse gel kardes birlikte yuzelim diyebilir.
İnsan korkar tabiki panik olur, fobisi olani da vardir.
Kadin illaki de tutun oldurun dememis, anons gecin insanlari bilgilendirin demis.
Artik ona gore kisi kendisi bilecek suya girip girmeyecegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…