- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi desertrose3456
-
baksana bi yanda denizden yılan geliyo kafasını kaldıra kaldırahahaha aynen ya tobe tobe gulmeyelim basimiza gelir
A
Dimi.. şimdi aklına gelir.. boşver heryerde olmaz .. sen günün tadini çıkar.. bak keyfine
Ahahah yok.. çocuk ailesini almaya gelmişti. . Yukarda girişte.. kavga çıkınca dayağı o yedi.. yazik
HiCTE korkmuyordu arkadaş. . Salınan salına,bi otarafa bi bu tarafa gidip geliyodu valla.. bi süre sonra gitti zaten...Dıgerlerinden bisey anlamadimda yilan ne yapsin korkutmuşsunuzdur hayvancığı vallahi yazık !
neyseki kazasiz belasiz donmsunuz :):))))) aynen ole bi gündü.. her ani ayrı bi olay di.. töbe bidaha gidersem Sarıyer e
su yılanı siyah da olur.
nerden biliyosunuz inerken mi gördünüz?
Yok öyleyse asıl skandal oymuş . Şikayetçi olsaydı araba ile kaçmak yerine keşke .
Özel bir işletme mi , belediye ye falan mı ait burası ?
Temizlik konusunda şikayet edilebilir (yılan hariç tabii )[/QUOTE
Özel bi işletme. . Ben bugun arayip şikayet ettim zaten..
Hayır su yılanı olmasın dağ yılanı olsun velev ki, bu da doğal bir durum değil mi? Doğada yaşayan canlıların oradan buraya, buradan şuraya gezmesi de doğal bir süreç? Adamlar deniz girişine dağ yılanı giremez yazamaz ya. Düşünsene yılan geliyor geliyor sonra yazıyı görüp, hanım dön dön dön çocukları al dön bizim giremiyormuşuz.
Ayrıca pislik konusuna gelince o sabah sizden önce gelenler direk batırmıştır da olabilir ortalığı. Öyle pis milletiz ki iki dakikada herşeyi batırıp arkamızı toplamadan gitme gibi bir potansiyelimiz var. Yani binlerce kadının arkasını toplamak da kolay değil o yüzden mümkünse herkes bi zahmet kendi arkasını toplasın, orayı kullandın diye insanlar senin çöpünü toplamak zorunda değil. Ama yok para verdik o kadar toplasınlar der, yer içer mıçar bırakırız.
Hayır su yılanı olmasın dağ yılanı olsun velev ki, bu da doğal bir durum değil mi? Doğada yaşayan canlıların oradan buraya, buradan şuraya gezmesi de doğal bir süreç? Adamlar deniz girişine dağ yılanı giremez yazamaz ya. Düşünsene yılan geliyor geliyor sonra yazıyı görüp, hanım dön dön dön çocukları al dön bizim giremiyormuşuz.
Ayrıca pislik konusuna gelince o sabah sizden önce gelenler direk batırmıştır da olabilir ortalığı. Öyle pis milletiz ki iki dakikada herşeyi batırıp arkamızı toplamadan gitme gibi bir potansiyelimiz var. Yani binlerce kadının arkasını toplamak da kolay değil o yüzden mümkünse herkes bi zahmet kendi arkasını toplasın, orayı kullandın diye insanlar senin çöpünü toplamak zorunda değil. Ama yok para verdik o kadar toplasınlar der, yer içer mıçar bırakırız.
Off off sizde gitmeyiverin bidahaArkadaslar konuya direk giricem.
Dün sariyerdeki kadınlar plajına gittik annem ve 1 yasindaki oğlum ile.. 'haftasonu gitmeyin kalabalık oluyo ' demişlerdi. . Bizde haftaici gittik. İnanılmaz kalabalikti. Düşünün denize girebilmek için yerde guneslenenlerin üstünden atliyoduk:) neyse kahvaltı ve ogle yemegi goturmustuk ama masalarin ve sandalyelerin pisliginden acamadik bile posetleri.igrenc otesiydi.. hijyenden yoksun Sineklerin havada ucustugu bi ortam düşünün.. neyse denize girdik.. heh deniz temiz bol bol yuzeriz bari dedik.. aman allahım annem yüzerken bende hazırlanıp giricem.. denizin yarısı boşaldı.. bağırislar çığlıklar anlamadim ilk. sonra bi gördümki simsiyah 1 metre boyunda yılan.. kafası havada geziyo denizde.. annemle aralarinda 1 metre yok.. anneme bağırmaktan cenem çıktı yerinden (hala ağrıyı çenem) çok şükür annemde farkeder farketmez çıktı denizden. . Hemen yetkililere koştum. . Denizde yılan var yüzenler için anons yaptırın ciksinlar denizden.. aldığım cvp şu " o yılan bişey yapmaz su yılanı o.. dünde benim yanımdan geçti bişi yapmadi" dedi çirkin Mahlukat.. gulermisin aglarmisin.. dedim param size zehir zikkim olsun.. biz tabi bidaha denize menize girmedik korkudan.. saat 6 oldu bi grup erkek içeri girdi neymiş plajı temizliceklermis.. apar topar giyindim çıktık yukarı. .bi kavga..plajin sahibinin kızı basbas bagiriyo genç bi çocuğa. . Sandalye kavgasiymis..Kadinin sesini duyan aşağıya inen adamlar sopalarla ciktilarmi yine yukarı. . Geç çocuğu dovdulermi. . Allahtan çocuk bindi arabaya kaçtı.. yani bide müşteriyi dovuyolar utanmadan.. yani anlayacaginiz rezillikti.. sakin ama sakın gitmeyin..
Ya plajı merak edip aradım netten ;
Bu hanım kardeş çıktı , olayla bi ilgisi yok di mi
Off off sizde gitmeyiverin bidaha
Yılan gibi kadın işte, ince kıvrak. Bence bu kadını yılan sandılar
ayyy yemin edim sesli guldum hatta guilme krizine girdimbaksana bi yanda denizden yılan geliyo kafasını kaldıra kaldıra
ordan kaçarkenn çığlıklar duyuluyo adamlar koşturup birini dövüyolar
insanların üstünden atlaya zıplaya denize giriyosun bu ne yahu
hayaller bu kadın hayatlar anlattiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?