- Konu Sahibi desertrose3456
-
Ben, ben, benBurada girgir yapanlarin kac tanesi denizde yilan gorse gel kardes birlikte yuzelim diyebilir.
Bizim yeğeni koysana buraya şat sevelim birazBen, ben, ben
Evet okudum sizin yorumlarinizi.Ben, ben, ben
Yılana nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz kıyıda insan içinde değil de açıkta yüzmesini?Tamam öldürmeyelim de uçsuz bucaksız Deniz varken kıyıda insanlar içinde gezen yılan için de doğal yaşam yeri orası demek komik olmuş. Kadın alt tarafı sahilde denize girecek. Hayvanların doğal yaşam ortamı, balıklar falan. E denize de girmeyelim o zaman, cıkcıkcık.
Yılana nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz kıyıda insan içinde değil de açıkta yüzmesini?
Hayvanların doğal yaşam ortamı orası evet. Huylanıyorsanız denize girmeyin.
Ben yosuna basmayı sevmem, denize girdiğim yerdeki yosunları söktüremeyeceğime göre (çünkü yosunların yeri orası) başka yerden girerim. Bu da skandal değil olsa olsa "uyarı" olur.
Siz denize başka yerden girebilirsiniz. O hayvanların yaşam ortamı orası. Ya onların evine girerken onlara da saygı göstereceğiz ya girmeyeceğiz.
Yılandan rahatsız olur, olmaz, o ayrı konu. Tabii ki rahatsız olabilir.
Ha ayrıca yılana söyleyelim gitsin gibi bir mantıkta değilim. :d sadece yorumlarda söylendiği kadar olağan bir durum değil.Yılana nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz kıyıda insan içinde değil de açıkta yüzmesini?
Hayvanların doğal yaşam ortamı orası evet. Huylanıyorsanız denize girmeyin.
Ben yosuna basmayı sevmem, denize girdiğim yerdeki yosunları söktüremeyeceğime göre (çünkü yosunların yeri orası) başka yerden girerim. Bu da skandal değil olsa olsa "uyarı" olur.
Siz denize başka yerden girebilirsiniz. O hayvanların yaşam ortamı orası. Ya onların evine girerken onlara da saygı göstereceğiz ya girmeyeceğiz.
Yılandan rahatsız olur, olmaz, o ayrı konu. Tabii ki rahatsız olabilir.
Normal yaşam alanı insanların girdiği yer olmayabilir. Ama sonuçta bu hayvanlar denizde yaşıyor ve bir yerden bir yere gidebilir. "Aa burası plaj, girmeyeyim" demez ki hayvan.Yılanlı yosunlu taşlı tuşlu huylanacağım şeyler olan yerde girmiyorum zaten.
İnsanların denize girdiği yerlerde, plajlarda yılan olması, böcek olması vs bence olağan durumlar değil.
Ve bence plajlarda boyu geçmeyen suda yılan görmek istisnai bir durum olduğu için yılanların yaşam alanı plajların boy geçmeyen yerleri de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?