Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Bu ne şiddet bu ne celal bi sakin olun yahu ne gereksiz bir tepki başlıktan gören de köpek balığı gördünüz sanacak !

hayır bi de anons yapılmış olsa zaten o kalabalık,insanların denize girmek için birbirinin üstünden atladığı plajda hal ne olurdu bilemiyorum
muhtemelen tsunamiden kaçar gibi izdiham çıkardı herkes birbirini ezerdi kaçarken

Ne kıymetli yılanmış arkadaş.
Tamam öldürmeyelim de uçsuz bucaksız Deniz varken kıyıda insanlar içinde gezen yılan için de doğal yaşam yeri orası demek komik olmuş. Kadın alt tarafı sahilde denize girecek. Hayvanların doğal yaşam ortamı, balıklar falan. E denize de girmeyelim o zaman, cıkcıkcık. Balıkları bir güzel yemeyi biliyoruz.
Çevreye değer veren bi insanım ama suda küçücük bir şeye değsem huylanırım. Konu sahibi de gitmeyin diye uyarıyor ne var bunda.
Birkaç yıl önce batı Karadeniz'i gezerken akçakocada denize gitmiştik. Suda böcekler vardı. Isırıyorlardı. Ben girmedim ve durumu herkese de söyledim, gitmeyin su böcekli dedim. plaj çalışanları da bu böceklerin hep olduğunu söyledi. Yani bence insanları ısıran böcekli bir deniz benim için skandaldır. Konu sahibi için de gittiği plaj skandalmış.

Yılana nasıl anlatmayı düşünüyorsunuz kıyıda insan içinde değil de açıkta yüzmesini?

Hayvanların doğal yaşam ortamı orası evet. Huylanıyorsanız denize girmeyin.

Ben yosuna basmayı sevmem, denize girdiğim yerdeki yosunları söktüremeyeceğime göre (çünkü yosunların yeri orası) başka yerden girerim. Bu da skandal değil olsa olsa "uyarı" olur.

Siz denize başka yerden girebilirsiniz. O hayvanların yaşam ortamı orası. Ya onların evine girerken onlara da saygı göstereceğiz ya girmeyeceğiz.

Yılandan rahatsız olur, olmaz, o ayrı konu. Tabii ki rahatsız olabilir.

Geçende bir haber okudum bu tür yerlere para vermeyin kıyı kanununa göre DenizR sıfır işletme kurup girişte para aşmak yasakmış geçin havlu serin oturun diyordu , lakin bunlar işi iyice mafyalaştırdı heryeri işgal ettiler ; yılan konusuna gelince evet su yılanı birşey yapmaz; müşteri döven işletmeyi ise şikayet etmek gerek pislikler zehir zıkkım olsun

Ben yandaki karışık plaja gitmiştim ve kadınlar plajı denizden görünüyordu pazar günü gitmiştik bizim plaj gayet güzelken o taraf aşırı kalabalıktı :/ Pis oluşunuda şimdi duydum yine yandaki karma plaj gayette temizdi. İnternetten kötü yorumlar okumuştum ama çok memnun kaldım ben su aşırı temizdi.

Yılanlı yosunlu taşlı tuşlu huylanacağım şeyler olan yerde girmiyorum zaten.
İnsanların denize girdiği yerlerde, plajlarda yılan olması, böcek olması vs bence olağan durumlar değil.
Ve bence plajlarda boyu geçmeyen suda yılan görmek istisnai bir durum olduğu için yılanların yaşam alanı plajların boy geçmeyen yerleri de değil.

Ha ayrıca yılana söyleyelim gitsin gibi bir mantıkta değilim. :d sadece yorumlarda söylendiği kadar olağan bir durum değil.

Normal yaşam alanı insanların girdiği yer olmayabilir. Ama sonuçta bu hayvanlar denizde yaşıyor ve bir yerden bir yere gidebilir. "Aa burası plaj, girmeyeyim" demez ki hayvan.
Bu örnekte olduğu gibi girmiş, ne yapacağız?
Sonuçta o deniz onun, bizim kullandığımız kısma da gelebilir.

Yılanlar normalde insanların olduğu yere gelmez zaten, bu istisnai bir durum.

İyi yılanı öldürsünler demiyorum ama denizdeyken yanına yılan gelse telaş yapmaz mısınız?

Ayrıca zehirlidir su yılanları da

Bende iki yil once gitmistim yilanla karsilasmadik ama dediginiz gibi denizi cokkkk piss vve oturucak yaticak yer yok insanlar birbirinin ustunden geciyor hafta ici gittik ama berbartti bida da asla gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…