ben 3 ünü de üst üste yapıyorum,yağ yakımı hızlansın diye,daha öncede spor geçmişim olduğundan böyle olması gerekli...ama tabi egzersizler bitince 2 dakka mola veriyorum
bana da öyle geldi..özellikle son bi kaç gündür çok sık görüyorum ki inşallahyansın kara yağlar
aman inşallahYansında bir daha gelmesin
Seni hayretler içinde takip ediyorum zaten maşallah sana kirkbin kere maşallahhahahha helall olssuun yürü bee kim tutar senii
alışcaksın o zorluğa inan bana 4-5 gün sonra acaip hafif gelecek :)
sen beni gör bi de akşamları
şort bacağıma yapışıyor
ama diyorum poffuuuu durmak yokk devaammm incecik olcannn
saol canımSeni hayretler içinde takip ediyorum zaten maşallah sana kirkbin kere maşallahher şey güzel bi vücut için kavusuruz inşallah..
Benim de hedefim okullarin açılma zamanı canım yaklaşık bir buçuk ay var. Bu sürede mümkün olduğunca yağ yakan sporlar yapacam. Kış mevsiminde de daha sakin pilates olabilir mesela onu yapabilirim sikilasmak ve kilo almamak için..saol canım
eğer şimdi yapmazsam kışın zor olur
malum kanter içinde kalıyor insan ve her akşam spor sonunda duş
kışın bilemiyorum 5-6 gün değil ama 2-3 gün anca yaparım zaten yoğun oluyor insanonun için kasmam lazım
aynen canımBenim de hedefim okullarin açılma zamanı canım yaklaşık bir buçuk ay var. Bu sürede mümkün olduğunca yağ yakan sporlar yapacam. Kış mevsiminde de daha sakin pilates olabilir mesela onu yapabilirim sikilasmak ve kilo almamak için..
En son dediğin 3 sene öncekaç oldun sen ya hayırdır? en son 50lilerde değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Ayy ne diyo bu yavvvvideoyu izleyin kızlar :)
En son dediğin 3 sene önce58 dim simdi 67.7 yim
hahaAyy ne diyo bu yavvvbunun sevgilisini karısını çok merak ettim hee :) adamın bir aaağirlik demesi var sanki ağzıyla ağırlık kaldırıyor
Bende dambil da yok 500 mllik şişeleri kullanıyorumhahaaynennn adam fena bastırıyor konuşurken ama doğru bi yerde..elimizde olan dambıllar valla ksra bakmayın gidip eve halter alamıycam elimden geldiğince dambıl çalışıyorum jillianla
Olsundu verirsin bir şeycik olmazanacım baya olmuşşş ben dün gibi hatırlıyrm
neysee sağlık ben daha beterim,sen benim o seneki kilomdasn hahaha
yok tatlım öyle olmak için ekstralar varBende dambil da yok 500 mllik şişeleri kullanıyorumherhalde şey istiyor sadece vücut çalışan ve sonuçta erkek gibi vücudu olan kadınlar var ya ondan istiyor sanırim
Olsundu verirsin bir şeycik olmaz
olsun olsun hareket berekettir :)))Bende bugün yürüyüş yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?