skinny_girl diyet günlüğü

9. günümdeyim.

Kontrol günü geldi çattı sevgili günlük. Çok heyecanlıyım.

Sabah meraktan yine tartıldım, 69.4

Bir de tabi , yağdan ne kadar vermişim, yoksa kas mı gitmiş , onları bilmek gerek.

Kontrolden sonra yeni menümü de yazacağım sana.

Görüşürüz

Sevgili günlüğüm,

Hiç bu kadar mutlu olduğum bir gün hatırlamıyorum. 68.7 tartıldım ve 1 kg yağ vermişim ölçümüme göre. (Hemen de tickerımı updateledim hehe)

Diyetisyenim de başarımdan ötürü tebrik etti beni.

İlk haftadaki menüye devam. Ama birkaç gün farklılıklar var, onları da yazarım sana.

Bu mutlulukla ben bi ay daha devam ederim diyete

iyi geceler

12. günümdeyim.

Haftasonu şuydu buydu derken biraz diyetimi bozmuş olabilirim..

telaş yok, çok değil. sabah tartıldım 69,5 idim.

bugün eski diyet listeme devam;

09:00 çavdar ekmeğine kaşarlı tost & şekersiz çay
11:00 10 adet fındık
12.45 ızgara tavuk salata + 1 dilim ekmek
15:00 1 mandalina
17:00 10 adet fındık
19:30 1 kepçe çorba + 6 yemek kaşığı bamya + 2 kaşık kaymaksız yoğurt
21:00 1 bardak süt

yarından itibaren 3 günlük bir rejimim var. biraz sıkı bir diyet listesi gibi:) yarın uygulamaya başlayınca, hem listemi hem de hissettiklerimi yazıyor olacağım:)

kilo verebilirsem bu hafta, bu 3 günlük diyet sayesinde verebilirim diye düşünüyorum. :)

Diyetisyen randevum Perşembe. Bakalım o vakte kadar kilo verebilecek miyim :18:

saçmalık ama ben diyetisyene gitmeye çekiniyorum:S sanki bana sen obezsin falan diyecekmiş gibi geliyor:S

bana da hep, ne diye geldin, ne gerek var diyecek gibi gelirdi ama demedi. :) Gizli şişmansın, yağlanmışsın ama dışarıdan belli etmiyorsun dedi.

Aslına bakarsan iyi bir diyetisyen bulursan, bence çok faydalı olabiliyor. Seni belirli bir kalıba sokmak yerine, senin sevdiğin veya sevmediğin yemeklere göre beslenme düzeninini belirliyor.

Senin aklında var mı diyetisyene gitmek?

şu süreçte aslında pek y7ok cnaım 11 kilo vermiştim kendi başıma çok araştırarak ama bu sefer de bi 10 kilo istiyorum eğer dikiş tutturamazsam gidicem:) sen memnun musunn diyetisyeninden:)

şu süreçte aslında pek y7ok cnaım 11 kilo vermiştim kendi başıma çok araştırarak ama bu sefer de bi 10 kilo istiyorum eğer dikiş tutturamazsam gidicem:) sen memnun musunn diyetisyeninden:)

ben şimdilik memnunum :) beni dinliyor, söylediklerime önem veriyor. bugün dışarı çıkacağım, şuraya gideceğiz, şunu yapacağız dediğimde bana hep küçük tüyolar veriyor, hem de menümü ona göre düzenliyor. o gün yiyeceklerim sabahtan başlayarak diğer günlere göre apayrı oluyor.

bi de istediğimi sorabiliyorum, e-mail, telefon aracılığıyla veya kontrol sırasında. mesela latteyi çok bilinçsiz içermişim, hemen yemekten sonra. aklıma takıldı, sordum. latte çok kalorili dedi. vazgeçemiyorsan eğer ara öğüne alınacak ve short non-fat olacak dedi. ve hemen menümü ona göre düzenledi.

tabi inşallah böyle gider. sonuç da önemli

Sevgili Günlüğüm,

Bugün diyetimi hiç uygulayamadım.

Ama yine de yediklerimi yazacağım.

08:30 Simit + karper peynir
12:30 4 adet beyaz peynir (büyüklükleri bilye kadar)
15:30 2-3 adet beyaz peynir
minik kanepeler, tart üzerine domates gibi bir şeyler vardı
19:30 2 kepçe mercimek çorbası + 1 ekmek + bol yeşillikli salata

Umarım yarın asıl diyetimi eksiksiz yapabilirim.

Bugünden itibaren 2 günlük bir diyete girdim. (Diyetisyenimin özel isteği üzerine)

Aslında dün uygulamamam gerekiyordu ama yine de yapayım istemiştim. Neyse zaten beceremedim

08:00 1 simit & 1 karper peyniri
10:40 2 kuru kayısı
13:00 Çavdar ekmeğine kaşarlı tost + ayran
16:00 4 kuru kayısı
19:00 2 kepçe mercimek çorbası + 1 çavdar ekmek + bol yeşillikli salata

Şimdilik bu menüyü ne eksik ne fazla takip ediyorum..

yarın diyetisyende tartılacağım ama kilo verme açısından pek ümitli değilim. zira kızsal sebeplerden ötürü şiştim

diyetisyenin bayagı özen gösteriyor. özelemi gidiyorsun canım? birde hangi şehirdesin?

benimde boyum var ama kilomda baya var . diyetisyene hiç gitmedim oyle 6 kaşık yemekte doyacağımı hiç sanmıyorum:26:

diyetisyenin bayagı özen gösteriyor. özelemi gidiyorsun canım? birde hangi şehirdesin?

istanbuldayım. özel bir diyetisyene gidiyorum, hastanede değil.

evet çok özen gösteriyor. ve sevdiklerimi , sevmediklerimi biliyor, ona göre listemi ayarlıyor.

diyetisyenimin en sevdiğim yanı beni aşırı zorlamıyor. kaçta kahvaltı ediyorsun diye sordu mesela. 9 dedim. tamam dedi. bazı diyetisyenler tutturuyorlar, sabah 8de kahvaltı etmelisin diye. :S

bi de menümü değiştirmeden evvel, özlediğin bir şey var mı diye sordu. o da hoşuma gitti

Büyük başarı valla bravo inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın....Bende bayağı bi aradım diyetisyen yaşadığım ilde devlet hastanesinde ama yok!! Ben de özel diyetisyene para vereceğime kilo vermek için ürün alırım daha iyi dedim vermem gereken bi 10 kilom var.....

benimde boyum var ama kilomda baya var . diyetisyene hiç gitmedim oyle 6 kaşık yemekte doyacağımı hiç sanmıyorum:26:

Ah Sibel, ben de tıpkı senin gibiydim! =)

Doymam etmem, yapamam edemem diyordum ama o yağların gittiğini görünce o kadar mutlu oldum ki, hiç yiyesim gelmiyor ! :)

inşallahhh :)

aslında ben de uzun bir süre direndim. diyetisyene gidip de para bayılacağıma, kendim yaparım dedim.

olmadı..

kendi adıma konuşayım tabi, ben zayıflayamadım. ama bir sürü tanıdığım var , diyetisyene gitmeden kendi kendine zayıflayan.

sanırım irade meselesi

ben hiç ürün denemedim, yan etkileri olur diye korkuyorum.

anladım canım şanslısın iyi bir diyetisyenin var bakalım ben de veremezsem kilo diyetisyene gideceğim özele:) inşallah senin kadar şanslı olurum ben de:)

evet ya ii bir diyetisyen bulmak hakikaten zor. inşallah kendin verirsin de diyetisyene gerek kalmaz.

Canım başarılar diliyorum.Boyunda uzunmuş azcıkta kilo verip fidan gibi ince ve narin olursun inşallah:)
Bu forum bana diyetisyen gibi geliyor.Sürekli hesap vericeğin birileri var.Olmaz yiyemem kızlara söz verdim diyorum.Biyandan oyun gibi eğlenerek zayıflamak keyifli oluyor.Hep destek tam destek hergün gazlıyalım birbirimizi ve eriyelim:)

Tesekkur ederimmm

Aynen buraya tum gun yediklerimi, hissettiklerimi yazmak cok iyi geliyor bana.. Hep boyle destek olalim dedigin gibi. İncecik olalimmm :) hep hayalimdi zayif olmak ama dal gibi olamadim hic.. İri kemikli bir yapim war ama ben 38 bedene de raziyim yeter ki tekrar 65 altina doneyim..

Sevgili günlüğüm,

Bugün diyetisyen kontrolüm var. Of bi de kalın giyinmişim.. Zaten bi şiştim, bi de kalın giyinince daha fazla kilom çıkacak diye korkuyorum..

Evet stresliyim biraz :)

Bugün biraz diyeti bozdum Sabah sokak simidi yerine pastane simidi yedim ve yoğunluktan 11 aramı kaçırdım.

09:30 1 pastane simidi (Sokak simidi bulamadım )
13:00 Çavdar ekmeğine kaşarlı tost + ayran

Saat 16'te 4 adet kuru kayısı yiyip bol bol su içmeyi planlıyorum. Tartılacağım için 2 saat öncesinden yeme-içmeyi de kesmem gerekiyor, yani 18'den sonra yemek yok! :)

Sen de benim kadar sonucu merak ediyor musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…