- Konu Sahibi skinny_girl
-
Sevgili günlüğüm,
Bugün diyetisyen kontrolüm var. Of bi de kalın giyinmişim.. Zaten bi şiştim, bi de kalın giyinince daha fazla kilom çıkacak diye korkuyorum..
Evet stresliyim biraz :)
Bugün biraz diyeti bozdumSabah sokak simidi yerine pastane simidi yedim ve yoğunluktan 11 aramı kaçırdım.
09:30 1 pastane simidi (Sokak simidi bulamadım)
13:00 Çavdar ekmeğine kaşarlı tost + ayran
Saat 16'te 4 adet kuru kayısı yiyip bol bol su içmeyi planlıyorum. Tartılacağım için 2 saat öncesinden yeme-içmeyi de kesmem gerekiyor, yani 18'den sonra yemek yok! :)
Sen de benim kadar sonucu merak ediyor musun :)
cnmmmm noldu sonuççç? meraktan çatlamak üzereyim hadi söyleee:)
Şöyle kiiiiiiiiiiiiiii
1 kilo yağ vermişimmmmmmm :))
Amma velakin aynı miktarda su almışım, nedeni kızsal faaliyetler tabi :)
Bu sebepten ötürü de kilom değişmemiş gözüktü.
Demek ki bittikten sonra bayağı kilo vereceğim
Bi de bi dahaki sefere kalın kıyafet giymeyeceğim. Hatırlat bana
ohhh ohhhh gittti bütün kilolar deseneee:) o suyu 1 maden suyu içip bile atarsın vücudundan neticede su:) zor olan yağdan vermek harikasın canım:) hatırlatacağım kalın giymek yok yazlık t-shirt giy
bana bu hafta artık hiç bişey serbest değil çok fazla mısır kaçırdım:) ama sen harikasın 67 de olacaksın 60 daaa:)
harika gidiyorsun canım. yalnız dıyetısyen randevun kaçtaydı?
bence akşama alma randevuyu. sabah erkenden alman daha ıyı olur. butun gun ye,iç sonra diyetisyene git olmaz kii. bir de kalın giyin :))
fazla çıkar tatlım kilon. yanı cmt falan alabılsen tabı doktor calısıyorsa ve sen calısmıyorsan :))
nerde senın doktorunun yeri?
Kızlaaaarr sabah tartıldım, 67.7
Selam.. Tebrik ederim cok guzel kilo veriyosun. Benim bi sorum olcakti, benim kilom 58, boyum 1.66 yani normal olculerde ama 53 olmak istiyorum, diyetisyene gitsem beni kabul eder mi yoksa 'Normal kilondasin.' deyip geri mi cevirir?
canım 58 kilo 1.70 boyundakşlerin ideal kilosuysa senin ideal kilon 55 falandır sanırım. o zaman da o 3 kilo için geri çevirmez diye düşünüyorum. ama 53ü fazla bulabilir:S
dukandiet.co.uk diye bir site var, dukan diyetinin resmi sitesi, orda hesaplatmistim ideal kilonuz demisti. yasa gore falan ayarliyordu sanirim. pek cok yabanci internet sitesinde de hesaplattim 58 cikti belki yasima goredir. ya da 18 yasimdan sonra hic 58 kiloya dusmedim, yani koruyabilecegim en dusuk kilo 58'dir bilemiyorum. ben de sasirmistim ideal kilom bu cikinca.
simdi giyim bedenim 36-38, 53 kilo olmayi da hayrani oldugum jennifer lopez'e benzemek icin istiyorum, boylarimiz ayniymis :)
aman canıııım jennifer sna benzesin:) bence eğer 58 çıkmışsa ideal kilon 55 iyidir sana:)
hehe sagol canim :)) evet bu gidisle hedefimi 55 yapicam... son kilolar cok inatci oluyo :)
senin boy kacti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?