skinny_girl diyet günlüğü

cnmmmm noldu sonuççç? meraktan çatlamak üzereyim hadi söyleee:)

cnmmmm noldu sonuççç? meraktan çatlamak üzereyim hadi söyleee:)

Şöyle kiiiiiiiiiiiiiii

1 kilo yağ vermişimmmmmmm :))

Amma velakin aynı miktarda su almışım, nedeni kızsal faaliyetler tabi :)

Bu sebepten ötürü de kilom değişmemiş gözüktü.

Demek ki bittikten sonra bayağı kilo vereceğim

Bi de bi dahaki sefere kalın kıyafet giymeyeceğim. Hatırlat bana

ohhh ohhhh gittti bütün kilolar deseneee:) o suyu 1 maden suyu içip bile atarsın vücudundan neticede su:) zor olan yağdan vermek harikasın canım:) hatırlatacağım kalın giymek yok yazlık t-shirt giy

ohhh ohhhh gittti bütün kilolar deseneee:) o suyu 1 maden suyu içip bile atarsın vücudundan neticede su:) zor olan yağdan vermek harikasın canım:) hatırlatacağım kalın giymek yok yazlık t-shirt giy

inşallah daha da yağlarımı vereceğim :)

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,

Bu sabah tartıldım. 68.1 :129:

17 gün önce 67 rakamına bu kadar yakınlaşabileceğim aklımın ucuna gelmezdi. Çok mutlu oldum. =)

Bugünkü menüm;

09:00 çavdar ekmeğine kaşarlı tost
11:00 10 adet fındık & yeşil çay
13:30 ızgara tavuk salata & zeytinli ekmek

Planladığım;
16:00 ayran
19:00 ızgara et (belki 1 böbrek )
21:00 çikolata (bu hafta çiko serbest)

bana bu hafta artık hiç bişey serbest değil çok fazla mısır kaçırdım:) ama sen harikasın 67 de olacaksın 60 daaa:)

harika gidiyorsun canım. yalnız dıyetısyen randevun kaçtaydı?

bence akşama alma randevuyu. sabah erkenden alman daha ıyı olur. butun gun ye,iç sonra diyetisyene git olmaz kii. bir de kalın giyin :))

fazla çıkar tatlım kilon. yanı cmt falan alabılsen tabı doktor calısıyorsa ve sen calısmıyorsan :))
nerde senın doktorunun yeri?

Yeri Taksim'de.

Randevularımın 2si akşam, 1i öğle vaktiydi. Ama tartılmadan 2-3 saat önce yeme-içmeyi bırakıyorum.

Dediğin gibi Cumartesi sabahtan gitmek aslında mantıklı ama hiç öyle denk gelmedi. İnşallah bundan sonrakilerde olur.

Sabah tartıldım, 68.1

Neyse her gün kilo vereceğim diye bir kaide yok, napalım =)

Diyetisyenim, bayramın ilk günü serbestsin dedi. Ama tabi ki çok abartmayacağım hehe

09:00 1 çavdar ekmeği & 3 ince dilim kaşar & 5 zeytin + 1 haşlanmış yumurta
11:00 10 tane fındık

an itibariyle yeşil çay

Öğle yemeğine balıkçıya gideceğiz. Orada da kendime hakim oluyor olmam gerek! =)

Ara öğünlerimi meyva veya süt/ayran olarak düşünüyorum bakalım

Akşam sade haşlanmış makarna 6 kaşık, yanında bol yeşillik salata.

2 lt suyu da ihmal etmemek lazım.

Herkese iyi bayramlar.

Selam.. Tebrik ederim cok guzel kilo veriyosun. Benim bi sorum olcakti, benim kilom 58, boyum 1.66 yani normal olculerde ama 53 olmak istiyorum, diyetisyene gitsem beni kabul eder mi yoksa 'Normal kilondasin.' deyip geri mi cevirir?

Selam.. Tebrik ederim cok guzel kilo veriyosun. Benim bi sorum olcakti, benim kilom 58, boyum 1.66 yani normal olculerde ama 53 olmak istiyorum, diyetisyene gitsem beni kabul eder mi yoksa 'Normal kilondasin.' deyip geri mi cevirir?

canım 58 kilo 1.70 boyundakşlerin ideal kilosuysa senin ideal kilon 55 falandır sanırım. o zaman da o 3 kilo için geri çevirmez diye düşünüyorum. ama 53ü fazla bulabilir:S

canım 58 kilo 1.70 boyundakşlerin ideal kilosuysa senin ideal kilon 55 falandır sanırım. o zaman da o 3 kilo için geri çevirmez diye düşünüyorum. ama 53ü fazla bulabilir:S

dukandiet.co.uk diye bir site var, dukan diyetinin resmi sitesi, orda hesaplatmistim ideal kilonuz demisti. yasa gore falan ayarliyordu sanirim. pek cok yabanci internet sitesinde de hesaplattim 58 cikti belki yasima goredir. ya da 18 yasimdan sonra hic 58 kiloya dusmedim, yani koruyabilecegim en dusuk kilo 58'dir bilemiyorum. ben de sasirmistim ideal kilom bu cikinca.

simdi giyim bedenim 36-38, 53 kilo olmayi da hayrani oldugum jennifer lopez'e benzemek icin istiyorum, boylarimiz ayniymis :)

aman canıııım jennifer sna benzesin:) bence eğer 58 çıkmışsa ideal kilon 55 iyidir sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…