Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yaş daha beter malesef nerden biliyosun diye sormayınSadece sabredilmesi gerektiğini biliyorum. Buyrun dökün içinizi.
Çocuğa oyuncağını ben getireyim dedim ağlayarak yerlere yattı, annem getirecek diye.Sadece terliğimi giyiyorum.
-Anneeeeee giymeeeeeeee.
Simitim yuvarlak kalsın diye aglamıştı kendi yediği için ağladı bazen canım ağlamak istiyor diyip ağlıyordu ayakkabı giymicem dışarı ayakkabısız çıkıcamSadece sabredilmesi gerektiğini biliyorum. Buyrun dökün içinizi.
Git burdan3 yaş daha beter malesef nerden biliyosun diye sormayın
O KRALİÇE. Anlıyor musun?Hiç bir şey yokken nar tabağını döktü mesela yere tamamen öylesineeee
Benimki de aventin kapagı kayık gibi ya ters çeviriyo pipetten çekip ona tükürüp kenarlardan süzülerek akışını izliyoAğzında çiğneyip atması, suyu pipetten çekip çekip yerlere aynı hızla tükürmesi.. TŞK![]()
![]()
Ya yön değiştir dikkat çek nasıl ama nasıl ne dikkatse dağılmıyo kiArkadaşlar idare etmeyi öğrenmeniz lazım, onun seviyesinde düşünün komplike cevaplar vermeyin, hele mantıklı açıklamalar hiç yapmayın olmuyor![]()