• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☠️ 2 YAŞ SENDROMU 😶‍🌫️🫨😵‍💫🫣

Ya yön değiştir dikkat çek nasıl ama nasıl ne dikkatse dağılmıyo ki 🤣
Sihirli kelimesi vardır mutlaka. Mesela bizimkininki sürpriz. Haa nee sürpriz mi? :D bir de şey alarm çalacak şimdi süren dolcak diyorum. Dinliyor. Bazen alarm kuruyorum cidden, anında bırakıyor ne varsa şunu yap diyor alarm diyorum yapıyor :D

Ay bi de şey yapıyorum bazen size de fikir olsun. Hadi sen robot ol diyorum ne dersem yapacaksın. Sonra robot kalk robot otur robot su iç, robot pijamalarını giy derken ne yaptıracaksam yaptırıyorum, pişman değilim kızım jdhdj :D

Sihirli kelimesi vardır mutlaka. Mesela bizimkininki sürpriz. Haa nee sürpriz mi? :KK70: bir de şey alarm çalacak şimdi süren dolcak diyorum. Dinliyor. Bazen alarm kuruyorum cidden, anında bırakıyor ne varsa şunu yap diyor alarm diyorum yapıyor :KK70:
Yaa onu da oyun kabul ediyo demek ama şu an bizim duygular daha ilkel bence 🤣🤣

Ay bi de şey yapıyorum bazen size de fikir olsun. Hadi sen robot ol diyorum ne dersem yapacaksın. Sonra robot kalk robot otur robot su iç, robot pijamalarını giy derken ne yaptıracaksam yaptırıyorum, pişman değilim kızım jdhdj :KK70:
Ayy hayalim zamanlar 🤣🤣

Yaa onu da oyun kabul ediyo demek ama şu an bizim duygular daha ilkel bence 🤣🤣
Evet birkaç ay sonra daha yönlendirebilir olacak. Şimdi tamamen iç güdüsel hareket ediyordur. Cnbc-e prometheus and bob vardı. Aklıma hep o geliyordu daha ufakken bi şey yaptırmaya çalışınca :D

Deva; Anne uykum geldi
yatağa gideriz
Yine Deva; mızırdanarak uyumucam kalk kalk 🐥

Ne diyo hadi sen dd anlat bakiim 🤣🤣
Herseye göt atiyor 😂 der sivaslilar
Hava soguk (-3 dereceye uyandik)
Tshirt giyme dedim diye ayaklarini yere vura vura odasina cikti.

Gel sacini tarayim birbirine girmis derim, ben Boyle seviyorum der. Tavuk 🍑 yokmus gibi. Soylemeden cok hareketleri deli eder. Babasina soyleniyor daha cok 😂 sendrom bitmeden pre teen huylari basladi

Arkadaşlar idare etmeyi öğrenmeniz lazım, onun seviyesinde düşünün komplike cevaplar vermeyin, hele mantıklı açıklamalar hiç yapmayın olmuyor :KK70:
Benim bebe 4 e 2 ay kaldı 😂 bugün yan komşuyla karşılaştık ( kadın aile hekimliğimizde bizim hemşire buraya da yeni taşındık kadınla 2 kere konuştuk sadece ) bana diyor ki banyodan sesinizi duyuyoruz senin oğlanın sorduğu sorulara ben evde kriz geçiriyorum sen nasıl böyle sabırlısın hayran kalıyorum diyor 😂😂😂😂

Back
X