Tabiki canım etkisini görürsün muhakkakagarıccım pekı bısı daha sorsam
sımdı ben dıyetımı cok sıkı yaptıgım ıcın yanı kacamaksız ve duzenlı yaptıgım ıcın tartıda eksılen rakamları gormek benım ıcın cok onemlı hepımız ıcın oyle gercıde. bu durumda ben o zaman egzersız+dıyetıme ek haftada 4 gun 45 dakıkada yuruyus yaparsam tartıda eksılerı gormem kesınlesır demı. cunku ben tartıdakı rakam aynı ama ıncelme ıstemıyorum sadece ben kılo kaybı+ıncelme ıstıyorum. aman cok uzun yazmısım kusuruma bakma lutfen canım
Bugün HIIT günü canım birazcık zor Fire class günlerine göreKızlar msjlara cevap veremiyorum yoğunum biraz. Spronu yapmayanlar olmuş dün izin günü olarak sayıyorum onlar için bugün ihmal etmeyin ama.
Ben sporumu yine sabah yaptım sadece level 1 yaptım abs ve limber için vaktim yoktu. Akşam muhtemelen halim olmayabilir yapmak için bugün sadece level 1 le yetineyim=) Agaric turboyu akşam yapcam .bugün hiç bir yorgunluk hissetmiyorum dun ilk günü yaparken çok terletmişti ama ağrı sızı vermedi=)
Canım bir daha bu aniden spora başlama hatasını asla yapmam artık.zaten ip yapacak halim kalmadi yuruyemiyorum nasik hoplayayim:)en iyisi haftasonuna kadar sakin durmak.
hahahha kizlar ne guldum size ya bugunki halimi getirdiniz gozumun onune tuvalette ayri sovuyom ayaga kalktigimda ayri yurudugumde soylemim bile.bende kac defa saga sola yalpaladim kesin anlamistir millet su dana haliyle spor yapmis bu diye:)
Diyet psikolojisi insanı hep aç yapar, çünkü beynimiz hep bir sonraki öğünde ne yiyeceğimizi düşünür. Kafamız hep yemek istediklerimizle dolar. Bir diyet listesi veriyor diyetisyenler her şeyin büyüklüğü, sayısı yazılı, insan onu gördükçe daha fazlasını yemek istiyor. Ama orda yazmasa canı istemeyecek bile insanın. Mesela ben zeytin sevmem pek ama 6 zeytin yazıyor ya doldurmak geliyordu içimden o tabağı zeytinlerle. Adına diyet dediğin zaman olmuyor o işte, sporuma yönelik besleniyorum diyeceksin, ben dedim ve iki ay olduBen diyet yapamiyorum.
Düzenli olarak yeşil çay içmeyi mi denesem diyorum.
Yeşil çayın en güzel aromalı şekli hangisi acaba. Yoksa içilir gibi bir sey degil
sevgılı agarıc sana bısey sormak ıstıyorum musadenle. sımdı benım amacım sıkılasmanın yanında en az 15 kılo vermek kı dıyet yapmamın nedenıde bu. bu yaptıgım program kılo vermemede yardımcı olur degılmı? yanı yag yakmaya ve zayflamama yardımı olur demı. cunku benım amacım sadece ıncelmek deıl kıloda vermek kı dıyetıde bu yuzden duzenlı ve sıkı yapıyorum
Canım ya. Olayı çok iyi analiz etmis ve çözümlemişsin vesselam.Diyet psikolojisi insanı hep aç yapar, çünkü beynimiz hep bir sonraki öğünde ne yiyeceğimizi düşünür. Kafamız hep yemek istediklerimizle dolar. Bir diyet listesi veriyor diyetisyenler her şeyin büyüklüğü, sayısı yazılı, insan onu gördükçe daha fazlasını yemek istiyor. Ama orda yazmasa canı istemeyecek bile insanın. Mesela ben zeytin sevmem pek ama 6 zeytin yazıyor ya doldurmak geliyordu içimden o tabağı zeytinlerle. Adına diyet dediğin zaman olmuyor o işte, sporuma yönelik besleniyorum diyeceksin, ben dedim ve iki ay olduİnsan beyninin kalıpları var, diyet hiçkimsenin kulağına hoş gelmeyen sözcük ama sağlıklı beslenme olunca adı çok daha tatlı oluveriyor kelime nedense Canım günde en az yarım litre süt iç, ve en önemlisi işlenmiş hiçbir gıdayı yeme. Ara öğün yapacaksan kendine meyve yeme sadece meyve+süt, meyve+yoğurt yap çok daha uzun süre tok olacağını göreceksin. Salata yapacaksan ara öğünde yanında peynir de ye. Vücudunun direncini düşürme Bu yeşil çay konusunda ben sevmiyorum bitki çaylarını tek şekersiz içebildiğim kekik çayı o da haftada en fazla 2 kere
bergamot aromalı cnm:)))Ben diyet yapamiyorum.
Düzenli olarak yeşil çay içmeyi mi denesem diyorum.
Yeşil çayın en güzel aromalı şekli hangisi acaba. Yoksa içilir gibi bir sey degil
tam olarak benımde öğrenmek ıstedığım sey bu aslında 90 kılo olduğumu varsaydığımızda kılo vermek benım için çok önemlı. tartıda rakamda 65 yazsını görmeden rahat etmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?