★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

merhaba kızlar hafta sonu uğrayamadım. şimdi baktım ne güzel incelmişssiniz maşallah tam gaz devam diyorum=) 6 kişi kalmışız spora devam eden =) listemizi ekliyorum yapıp.

Benim ölçülerimide yazayım sizler kadar incelememişim ama olsun yindede bi incelme var bunada şükür=)

Kilo85/82.2/-2.8

Göğüs:97/97/0
Bel:91/90/-1
Göbek:107/104/-3
Kalça:115/114/-1
Basen:112/110/-2
Bacak:70-70/68-68/-2
Kol:33-33/32-32/-1

Toplam:10 cm incelme iyimiş ya=)

Ben yaptım.
Biraz dikkatli ve kısa kestim.
Ağrı yuzunden hareket zorlugu cekebilecek bir donemde degilim cunku.
Evde tadilat da var, bu şartlar altında kasılıp kalmıyayım :)

Ben yaptım.
Biraz dikkatli ve kısa kestim.
Ağrı yuzunden hareket zorlugu cekebilecek bir donemde degilim cunku.
Evde tadilat da var, bu şartlar altında kasılıp kalmıyayım :)

ayrıyetten kolay gelsin videoda zaten ek olarak agrıya sebep vercek hareketler köpek pozisyonunda tekme calışmaları. onlarda kalcayı hizaya sokan en iyi hareketler =)

yok yok izledim tekrar şimdi squatları baya bi çeşitlendirmis debbie ablamız canımıza okuyacak=)

Aman allahim hic bu kadar zor oldugunu dusubmemistjm resmen kalbimi bogazimda hissettim nefes almakta zorlandim o kadar zor yanii.. neyse sizi korkutmiyim cok kolaydi kizlarrhemencicik yapiverdim sporumu kesinlikle artiyi hakettim

Aman allahim hic bu kadar zor oldugunu dusubmemistjm resmen kalbimi bogazimda hissettim nefes almakta zorlandim o kadar zor yanii.. neyse sizi korkutmiyim cok kolaydi kizlarrhemencicik yapiverdim sporumu kesinlikle artiyi hakettim
tebrik ediyorum ben bugün izlerken aman tnrım dedim zaten=)
bugün başım çok agrıyor ben izin kullanıyorum. orucluydum ona sıgınıyorum sımdı=)

Bende yaptım yanlız hakikaten zor üstüne karın hareketlerini yapamadım.

Ya0tim ve kendimi uyku midun aliorum ama bu asuri zor ya... her an birakabilirim.

pes etmeyin kızlar ya deneyelim bakalım baktık daha zor geliyor bi kaç gün daha level 1 den devam edin level 2 için yeterince hazır olcaz elinde sonunda.

pes etmeyin kızlar ya deneyelim bakalım baktık daha zor geliyor bi kaç gün daha level 1 den devam edin level 2 için yeterince hazır olcaz elinde sonunda.
yok yaa bi daha level 1 e donmeyelim elinde sonunda alismamiz lazım değil mi ama .. onun.hizina yetişmek mümkün değil zaten arada dinlendim ben boyle böyle bence hepimiz alisiriz .

yok yaa bi daha level 1 e donmeyelim elinde sonunda alismamiz lazım değil mi ama .. onun.hizina yetişmek mümkün değil zaten arada dinlendim ben boyle böyle bence hepimiz alisiriz .
ben alternatif olarak hepten bırakılmaması için dedim kendi adıma henüz level 2 yi yapmadım ama sürüne sürünede olsa yapcam =) level 1 de zorlanmadan bu kadar inceldim level 2 yi göklere cıkarırım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…