Slim lipo yaptırıcam. Beraber yaptıralımmı?

Bel göbek kalça basen bacak lazer lipo yaptırmak istiyorum aklımda ahmet karacalar veya levent taşçı var. kk da grupça gidersek ahmet bey indirim yapıyormuş. Bilgisi olan varmı bu konuda?

Arkadaşlar reklam amaçlı üyelik filan değil benimki yanlış anlamayın. Daha önce bi topicte beni aşşağılayıp gururumu kırmışlardı yalancı dediler bende sessiz sedasız topicten ayrıldım 4 yıldır bu forumun sessiz takipçisiyim. Ahmet beyle ön görüşme yaptım grup halinde gitmemizde baya indirim yapacağını söyledi. Hadi toplayın cesaretiniziiiiiiiii :3:

Merhaba
İnanın yazdıklarınızı hayretler içinde okudum. Toplu indirim gibi bir yaklaşımı sağlık üzerine mi yapıyorsunuz ? Sakın ama sakın bunun sözünü etmeyin burada. Sizinle bu dampingten yararlananların başına her hangi bir sağlık problemi gelirse ne yapacaksınız ? Gidin tek başınıza ne yapacaksınız yaptırın. Bu da Ahmet beyin burada ki kampanyası 3 ayda bir aynı konu gündeme gelip duruyor.....

navigasyon? ilk defa duyuyorum türkiyede böyle bi teknik varmı bilmiyorum. yalnız yazın yaptırman pek rahat olmayabilir sıcaklardan dolayı korse terleme kaşıntı v.s

evet lazer makinasina bagli bir gps makinasi var once yag alincak bolge taratiliyor ve doktorlar islemi gorerek yapiyor renk skalasina gore zekeriya kul yapiyor bu islemi baska kim yapiyor bilmiyorum, ben 3 doktor arasinda kaldim muharrem demirogullari ahmet bey ve zekeriya kul yalniz muharrem hoca ve ahmet hoca bu sistemi uyguluyormu bilmiyorum, daha once gelemiyorum maalesef ama 2 hafta korse giyiyorsun zaten 2 hafta sicaga dayanmaya caliscam bakalim. ya hangi doktor karar veremiyorum muharrem hocayi annem cok istiyor kendisi ona burun ve gogus ameliyati oldu 10 sene olcak tas gibi hala hic bozulmadi telefonda konustuk cok tatli bir bey zekeriya bey oylesine ilgili hepsi toplansada yapsa ne guzel olur:D ama cok pahali olur bakalim hem cebime hemde aklima yatan kombine birisi cikar herhalde insallah iyi olur kizlar. indirim herneysede bir kac kisi yaptirmada cesaretim sakni hic kirilmazmis gibi geliyor hani yaglarmizla bizi bir odaya koysalar :D birbirmize destek olsak...

Merhaba
İnanın yazdıklarınızı hayretler içinde okudum. Toplu indirim gibi bir yaklaşımı sağlık üzerine mi yapıyorsunuz ? Sakın ama sakın bunun sözünü etmeyin burada. Sizinle bu dampingten yararlananların başına her hangi bir sağlık problemi gelirse ne yapacaksınız ? Gidin tek başınıza ne yapacaksınız yaptırın. Bu da Ahmet beyin burada ki kampanyası 3 ayda bir aynı konu gündeme gelip duruyor.....

sevgili kazen afedersiniz topiclerde görüyorum sürekli bayanlar kadınlar kulübü üyeleri olarak toplanıp indirim alarak yaptırmışlar daha önce ona istinaden bende bu şekilde bi başlık açtım ama söylediklerinizde haklısınız.

Back
X