Iste kolay kolay unutamiyorum ya boyle disardan gorenler ne kadar akilli efendi diyo bi adammi yapti diyorlar evet diyorum herkes sasiyo bilmiyorlar ki evde bana nasil davraniyo neler soyluyokesinlikle ben acmam zaten o kizi gelip alup gitmesi kardesim biraz ona agir konustu istiyoki kardesim bi hir gur cikarsin ki o hakli konumda dava acsin arti ben acarsam tazminat ve nafaka alabilirmiyim
haklisin da iste biz kadinlarin zihniyeti bosanirsam naparim elalem ne der herkes sucu bende gorur gidi bide soyle nasihatlari var kiminle paylasiyorsam.kizim.keske oyle dediginde cikmasaydin gelmeseydin deseydi sen ses etmeseydin diyorlar boyle konustuklarinda paikolojim hepden alt ust oluyo sanki bu yuvayi ben yikmisim bu yere getirmisim de bosanmak isteyen benmisim gibi ya insan esinin en ufak hatasinda onu goz ardimi etmeli yoksa onu buyutupde bir neden haline mi getirmeli bizimkisi boyleydi es dedigin birbirinin ayibini ort bas eden koruyup kollayan seven sayan her daim.yaninda olandir ben bunlari gormedim ki...