Slm arkadaslar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nelam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne cocugumla ilgilenebiliyorum ne bi is elim tutuyo nede hayatta zevk aliyorum resmen yasayan bi olu gibi dolaniyorum kendime bile ceki duzen veremiyorum ailem kiziyo bana onlatida bu surecete cok uzuyorum bana bakinca ister istemez ailemde uzuluyo o acmiyo davayi bekliyo ne bekliyosa ha trde uzerimize olmayan bi ev almistik habire onun satilmasi icin ugrasiyo oyle bisey olsa bile o ev uzerimize olmadiktan sonra neyi talep edebilir acaba korkusu bosandimtan sonra bu uzerine gecirir diemi korkuyo yuvasinin derdinde degil paranin pulun derdine dusmus.

Canm üzme kendini güçlü ol.aylarca çocugu için bi kuruş vermeyen adamdan zaten bi hayır gelmez.dönsende bişey değişmeyecek belliki.keşke akıllansalarda yuvalar yıkılmasa ama bırak çaba göstermeyi bide boşıycam diyormuş karaktersiz.boynunu büküp ne diye döncen ona.senin psikolojini düzeltecek kendini güçlü hissettirecek tek şey para yani iş.çünkü kendi paranı kazanırsan ailene karşıda ezik hissetmeyeceksin kendini.iş bulamıyorsun diye ümitsizliğe kapılma sen aramaya devam et Allah büyük sanada açar bi kapı.o şahıstanda ayrılıp nafaka alırsan gayette güzel geçinirsin.kafanda rahat eder oh mis.kendini bırakma sakın

Tsk ederim cnm evet aynen dedigim.gibi suan da bile cocugu aliyo iki cikolata boskuvu ile cocugu kandiriyo eve geliyo hani belki diyorum cocuga ya cebine koymistur die bakiyorum yok devletin kizoma burda yurt disinda verdigi parayi bile alip yiyo ve benim cocugumun riskini ailesine yolluyo bana kizima harcamaya gozune gelirken onlara hoc gozune gelmiyo haftada bi evdeyken 10 ero para birakirdi duaunun yani elimden kartimi aldi kirdi eve dogru durust alis veris yapmadi hep sustum ii olur dedim ama her sustukca alattan aldikca daha cok tepeme coktu ezdi ezdirdi ona buna beni kotu gosteriyo ailesiyle anlasamayan benle nasil anlassin die soyleniyo ya ben tartisirim da barisirimda sonucta onlar benim ailem benim sorunum ben hic ona demiyorum sen sunla tartisdin anlasamadin benimle nasil anlascan ama yooo beyefendi oyle bi imaj yaratmiski kendine herkesin gozunde efendi saygili nedense bana gelince saygisiz oluyo tuaf degil mi sizce...

Bırak ne imajı yaratırsa yaratsın Allah'ından bulsun.siz hiç elalem ne der diye sakın düşünmeyin.çocugum yoktu ama bende boşandım yıllar önce.düşüp ölsek elalem dediklerimiz bi yudum su vermez.sadece kendinizi ve kızınızı düşünün.yurtdısında mı yasıyorsunuz anlamadım.devletin parasını o almasın siz alın bi şekilde yani ayrılırken ne hakkınız varsa alın o baba müsveddesinden.

Allah yardimcin olsun canım. Çok zor tabi. Herkes aynı olmuyor elbette. Ben elalemi düşünmezdim. Önce ben ve çocuğum derdim. Ama herkesin şartları aynı değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…