- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Başka durumlar da var tahammülsüzlüğümin hayat diyelim. Kıyafetimi kendim alırım ona demem . Evet benım ayarlamamı istiyor kıyafetleriniSiz esinizden hicbir sey istemiyor musunuz? Yani evlilik birbirini bazi hasas durumlarda idare etme sanatini gerektirir. Sizin esinize tahamulunuz yok gibi. Evet gomlegi kendi alabilir ama bende verebilirim bu buyuk bi sikinti degil.
Belki haftalik kombin yapmanizi istiyor. Bazi erkekler sever eslerinin kombin yapmasini. Gomlegi kravati kemeri zevk ister uydurmak.
O bu degilde bazi seyler sevgi ister. Siz esinizi seviyor olsaydiniz bi gomlek istemesi batmazdi.
Benım eşim oyle degıl ki kavga ediyoruz onun istekleri benim isteklerim o tanıdfınb eşi yapıyor Muş ama ona da zor benım eşim kızar yapsana düzenli olsana diyeKadın düzenli olmalı erkekte ona uysun
Çok yakın tanıdığım var evli çift kadın bildiğin sacinti yaşıyor eşi arkasını topluyor yeminle adam utanıyor artık uyarmaktan döküntüden bıkmış usanmış
1 yaşında çocuğu var neredeyse bütün sorumlulugu babaya ait annenin umrunda bile değil alışmış emir vermeye
Yazık ya bazı erkeklere vallahi üzülüyorum
Kamu spotu: Genç kızlarımız yeni evliler sorumlulugunuzu bilin
Kızlarımız prenses gibi yetistirmeyelim
Daha az koca derdi cekerdimBunun alakası nedir?
Siz dolaptan kiyafet istemezsiniz baska bir sey istersiniz. O baska bir sey. Yani her seyi ben bunu istemiyorum senden sende isteme demek sacma. Tahamulsuzlugunuz evliliginizin her asamasina sizmis belli. Toparlamaniz dilegiyle.Başka durumlar da var tahammülsüzlüğümin hayat diyelim. Kıyafetimi kendim alırım ona demem . Evet benım ayarlamamı istiyor kıyafetlerini
Canım hanım efendi dolabı satmışlar...Dolap neden satıldı ben oraya takıldım :/ Zaten gerisini de anlamadım
Kusura bakma ama eşin sana düzenli ol diyorsa haklıBenım eşim oyle degıl ki kavga ediyoruz onun istekleri benim isteklerim o tanıdfınb eşi yapıyor Muş ama ona da zor benım eşim kızar yapsana düzenli olsana diye
Aslında bir iki kıyafet altındagdu bana inat yaptı yenisi alcaz ondanBana sen haksızsın gibi geldi dağınık olduğu için bulamamış olabilir dolabı neden sattınız
Aslında bir iki kıyafet altındagdu bana inat yaptı yenisi alcaz ondan
Malesef ki erkekler analar yüzünden arkalarının toplanmasına alışık o yüzden dağınıklık hoşlarına gitmiyor totolarını kaldırıp düzen sağlamak da işlerine gelmiyor. Gereksiz büyümüş ama konu. TATLI dilinizi kullanın bu gibi durumlarda, hem ortam gerilmez hem size kolaylık. Bu çalışan hanımsanız tabi, ev hanımıysanız lütfen evinizin hanımı olun eşinize de evinize de iyi bakın.sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?