Slm canlar kim suçlu şimdi

Kadın düzenli olmalı erkekte ona uysun
Çok yakın tanıdığım var evli çift kadın bildiğin sacinti yaşıyor eşi arkasını topluyor yeminle adam utanıyor artık uyarmaktan döküntüden bıkmış usanmış
1 yaşında çocuğu var neredeyse bütün sorumlulugu babaya ait annenin umrunda bile değil alışmış emir vermeye
Yazık ya bazı erkeklere vallahi üzülüyorum

Kamu spotu: Genç kızlarımız yeni evliler sorumlulugunuzu bilin
Kızlarımız prenses gibi yetistirmeyelim

Başka durumlar da var tahammülsüzlüğümin hayat diyelim. Kıyafetimi kendim alırım ona demem . Evet benım ayarlamamı istiyor kıyafetlerini

Benım eşim oyle degıl ki kavga ediyoruz onun istekleri benim isteklerim o tanıdfınb eşi yapıyor Muş ama ona da zor benım eşim kızar yapsana düzenli olsana diye

Başka durumlar da var tahammülsüzlüğümin hayat diyelim. Kıyafetimi kendim alırım ona demem . Evet benım ayarlamamı istiyor kıyafetlerini
Siz dolaptan kiyafet istemezsiniz baska bir sey istersiniz. O baska bir sey. Yani her seyi ben bunu istemiyorum senden sende isteme demek sacma. Tahamulsuzlugunuz evliliginizin her asamasina sizmis belli. Toparlamaniz dilegiyle.

Ama sunu unutmayin kendinizi her konuda hakli gormeyi birakin. Evliliginizi cekilmez yapan belki birazda sizsiniz

Dolap neden satıldı ben oraya takıldım :/ Zaten gerisini de anlamadım
Canım hanım efendi dolabı satmışlar...
Eşyalarına valizlere koymuşlar valizler de düzenli değil karmaşık yani.
Hanım efendinin eşi gömlek istemiş eşinden eşine kendin al demiş.
Hanım efendinin eşi ise bekarken de annesi ile yaşarken de derki toplu bi hayatı varmış.

Benim düşünceme göre şu an bu düzeni yok beyegendinin, hanım efendi belki kendinizi iyi hissetmiyorsunuz ama eşiniz bence haklı o karmaşık valiz de gömleği nasi bulsun ? Siz yerlestirmissiniz elinizle koyduğunuz yerden çıkarıp verseydiniz bisey olmazdı!
Durup dururken kendinize kavga yaratmışsınız.
Bir gomlek ten bu kadar kavga çıkarsa sizin ilişkiniz pek normal gibi değil galiba.
Saygınız yok birbirinize sevginizi de tuketiyorsunuz.
Yada arada başka meselelerde var....

Benım eşim oyle degıl ki kavga ediyoruz onun istekleri benim isteklerim o tanıdfınb eşi yapıyor Muş ama ona da zor benım eşim kızar yapsana düzenli olsana diye
Kusura bakma ama eşin sana düzenli ol diyorsa haklı
Eger benim eşim dağınık biri olsaydı sürekli kavga ederdim düzenli ol diye
Hayatta sorumluluk bilmeyen dağınık insan cekemem

Bana sen haksızsın gibi geldi dağınık olduğu için bulamamış olabilir dolabı neden sattınız

Aslında bir iki kıyafet altındagdu bana inat yaptı yenisi alcaz ondan

Bence ikiniz de gergindiniz o anda olay kıyafete patlamış gibi sanki sakin kafa ile düşünürseniz bu halinize gülede bilirsiniz bence ortada sorun görmedim çünkü

Adam haklı yani.

Siz böyle sürekli iyi değilim, kafam yerinde değil diye diye iş yapmıyorsunuz hiç. Kendiniz de demiştiniz tembelim biraz diye.

Çalışmıyorsanız özellikle bu tembellik iyi değil. Adam hem dışarda çalışıp hem eşya mı düzeltecek?

Bnce haksizsin.
Sende diyosun" daginik biraz" diye.
Esin bunu vurgulayinca hemen savunmaya gecme cunku bakarsak aslinda daginikmi? Evet daginik.
Ve duzenli olsa gider alirdi, niye almadin diyede cikismak gereksiz. Cok kolay bi yrde diyosunuz ama bu tipki annemin " orda iste dolapta " diyip eliyle evimizin kuzeyini gostermsi gibi bisey. Hangi dolap? Hangi goz? Neresinde?

Meslektaş bacım, noktalama işaretlerine azıcık dikkat etsen konun daha anlaşılır olabilir.Psikolojinin düzgün olmadığı aşikar, küçücük sorun için hem eşinle ilişkini yıpratıyosun hem kendini üzüyosun.Bende çok üşengeç bir insanım ama inanki dağınıklık insanın canını daha çok sıkıyo.Kızın için bu umutsuzluktan çıkman lazım, eşinde bu durumdan rahatsız belli inat yapmış.Psikolojik yardım almalısın.

Adam beni eşim gibi olsa ne yapardinz acaba.
Çorabı ni bile benden ister bazen bizde takisiriz biseyide kendin al derim ben ama oyle tartışma falan çıkmaz.
Keskelere takılıp kalmissiniz boyle devam ederse daha fazla keskeleriniz olacak.Biraz toparlan maniz lazim.Once hayatınızı bi kabullenin.

Malesef ki erkekler analar yüzünden arkalarının toplanmasına alışık o yüzden dağınıklık hoşlarına gitmiyor totolarını kaldırıp düzen sağlamak da işlerine gelmiyor. Gereksiz büyümüş ama konu. TATLI dilinizi kullanın bu gibi durumlarda, hem ortam gerilmez hem size kolaylık. Bu çalışan hanımsanız tabi, ev hanımıysanız lütfen evinizin hanımı olun eşinize de evinize de iyi bakın.

Ay kusura bakma ama yeni dolap almadan eskiyi atar valiz falan gibi pasaklı işi çözümler bulursan adam da düzen severse delirir tabii. Benim eşim dolap almadan eskiyi atsa valiz fln yığsa yatak odasına çıldırırım. Otel odasında bile ben valizi sevmem hemen açar yerleştiririm ortalıkta valiz çamaşır falan insanın moralini bozuyor.
Erkeğin de kadının da pasaklısı hiç çekilmiyor.
Ben sana samimiyetle soruyorum lütfen cevap ver. Okusaydım okusaydım diyorsun ya benim iki kuzen ikinci üniversitesini evli ve çocuklu bitirdi. Şimdi yap engel olan mı var?
Ki dürüstlükle söylüyorum daha çamaşır katlamayan, ev düzeni kuramayan, on dakika çorba yapamayan kadın mı okuyacak, çalışacak?
Siz tembelsiniz. Ama şunu unutmayın emeksiz mutluluk da yok. Yapsaydım etseydim diye farazi şeylerle otururken daha bebeğine çorba kaynatamayan kadın kariyer hiç yapamaz.
Biraz kocanızı suçlamadan önce dönün kendinize bakın.
Bu hayatta emek verip, çalışıp ne yaptınız?
Çocuğunuza emek veriyor musunuz? Emek çocuğu doğurup büyümesini yattığın yerden izlemek mi? Daha yemek işini çözememişsiniz.
Evinize düzeninize emek veriyor musunuz?
Bu tembellikle işiniz zor. Sizinle yaşayanlara bol sabır diliyorum ben tahammül edemem bu kadar tembel ve dağınık bir insana
Valiz ne demek ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…