- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın
Sizi okurken sanki saçı başı dağılmış, evinde koridorda yürürken üzerindeki beyaz tül elbisesi uçuşurken başı dönen ve sendeleyerek yürüyüp son enerjisiyle kendini bilgisayara doğru atmış birinin yazdıklarını okuyor gibi hissediyorum.
Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurduİlahi çok tatlısınız, bayağı güldüm betimlemenize
Sevgili hayalperest diğer konunuzda da yazmıştım..Olay ne corba, ne gömlek ne de ütü. Olay sizin içinde bulunduğunuz hayatı sevmemeniz ve tüm bunların verdiği pişmanlıklar.. iyileşme önce kabullenmeyle başlar sonra da aksiyon almayla devam eder. İlk adımı atın devamı gelecektir bence.
Yapmayın böyle ,hayat keşkelerle geçmez,hayati kendinize ve eşinize çekilmez yapıyorsunuz,harekete geçin yapmak istediklerinizi yapın,kendinize olan sinirinizi,eşinizden çıkarmayın......Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu
Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu
Ama tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu
Bekar olmak için seni alıkoyan mi var Allah aşkına yazık günah be kocana o adam belki seni seviyor ama ne bilsin karısı ardından sayıyor ben sana bişey söyleyeyim mi bu dediklerin senin özünde var bence dağınıklık yazılarından bile belli yani yazık etme adamcağız a ayrılda kurtulsun senden belki bi sevaba girersinAma tarif ettiği gibiyim sacım dağınık soğumuş bir çay içiyorum su an üstümde bol bir kazak çiçekli pijama aglıyprum sorunlarım yüzünden ne zaman mutlu olacağım onu da bilmıyorum hayat enerjım yok otuz ve sonrası keşke evlenseydşn diyorum hayat cok daha güzel olurdu
Sağol tavsıylerin içinBekar olmak için seni alıkoyan mi var Allah aşkına yazık günah be kocana o adam belki seni seviyor ama ne bilsin karısı ardından sayıyor ben sana bişey söyleyeyim mi bu dediklerin senin özünde var bence dağınıklık yazılarından bile belli yani yazık etme adamcağız a ayrılda kurtulsun senden belki bi sevaba girersin
Rica ederim ne demek ne zaman istersen tavsiyem aynı olacak sana :)Sağol tavsıylerin için
tembel ve pis olan kimse evlenmesin zaten..sa nasılsınız , ben idare eder kızgın öfkeli . Ben mi benım eşim mi suçlu bir soyleyın? Soyleki kıyafet dolabını sattık bir süreliğine eşyaları valizlere koydum ama cok düzenli degıller benım de ruh halim pek iyi olmadığı ıcın acıkcssı düzenleyenıyorum işgilenemıyorum. Neyse bu eşim odadayken gömlek ver dedi sen al dedim ben nıye verıyorum kavga büyüdü ben de dedim sen bakarken bekarken napıyordun adam. Benım herseyın düzenluydu dedi coraplarım kıyafetlerim alırdım dedi annemle İken de oyleydı yerleri bellıydı ben alırdım dedi sen tembelsin iş bilmıyprsun bir dk olayı uzattın kavga büyüdü dedi. Tişörtü verdim zorla da olsa valizin içindeydi gayet kolay bır yerde o bana laf sesi dedi ben ona okadar sinirliyim ki . Haklımıyın haksızmıyım düşünecek kafam yok su an gergınım. O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?