- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bunun alakası nedir?O yüzden diyorum ya otuzdan sonra yada Hc evlenmeyın
Yapmaz hayır tertıplıyım dıye dolanıyor ben dagınım dıye bana kızar kıyafwtlerini cıkarıp bırkaırdı dıye dıye ancak öğrendi kıyafetlerini kirliye atmayı . Bir haftalık kıyafetlerimi hazırla dıyor beyfendi rahat et bende rahat edeyim bilmem ne illa evdeyım dıye oyle yapıyor gıcık oluyorum sinir oluyorumGomlegi verseniz utuyu de sen yap deseniz daha iyi olurdu. Sizin tavrinizi gereksiz buldum.
Ben sabahları asla kalkmam normalde kendi halleder aslında benden istiyordu kaldıruyordu ama inatla kalkmadım biraz alıştı bu duruma çocuğa gece ben bakıyorum dedim uykusuz kalıyorum kahvaltı hazırlayamıyorum Çünkü uyumak istiyorum neyse bugün kalktım hemen bıseyler istedi ya erkekler nıye boyle anlamıyorum ben senden istiyprmuyun dıyorum ona kıyafet vs iste dıyor istememi dedim sana dıyorKendi kıyafetini kendi çıkarsın alsın. Offf utanmasa donumu da sen giydir diyecek. Haklısın.
Eskiydı yenisi alıncakDolap neden satıldı ben oraya takıldım :/ Zaten gerisini de anlamadım
Siz esinizden hicbir sey istemiyor musunuz? Benden bir sey istemesin tavrindasiniz. E kadin da adamda bekarken yaptigi gibi yaparsa evlilik bunun neresinde kalir. Yemekler de de basinin caresine baksinYapmaz hayır tertıplıyım dıye dolanıyor ben dagınım dıye bana kızar kıyafwtlerini cıkarıp bırkaırdı dıye dıye ancak öğrendi kıyafetlerini kirliye atmayı . Bir haftalık kıyafetlerimi hazırla dıyor beyfendi rahat et bende rahat edeyim bilmem ne illa evdeyım dıye oyle yapıyor gıcık oluyorum sinir oluyorum
Koca dersi daha az çekerdim biraz daha bekar kalır keyf yapardım İngilizce okur atanırdımbence gereksiz uzatmissiniz.madem huyunu biliyorsunuz valizi o halde görse, bu seferde ona kizacakti büyük ihtimal.verseydiniz kurtulsaydiniz.30 sonra evlenseniz ne degisektiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?