Slm canlar kim suçlu şimdi

Eşimin dolapta bir sürü hazırda gömleği var iken , saat gece 11 de
Yeni aldıgım mavi gömleğim ütülü mü dedi, değil dedim.
Tamam dedi ama bnm içim rahat etmedi kalkıp ütüledim
Belli ki yarın onu istedi
Ben sizi agresif buldum
Bu arada eşinin her dedğini yapan , ya da adami simartan kadınlardan değilim
Akşam yemek bulasıklarını da eşim topladı ama , istediği bir gömlek bu kadar zor olmamalı

30 dan sonra evlensenseydin eşin gömlek istemeyecekmiydi senden?

30 dan sonra evlensenseydin eşin gömlek istemeyecekmiydi senden?
Bilmıyorum daha nazik tada yada kendi işini kendi gören illa bana ihtyc duramayan duymayan biri olurdu belki bilmıyorum . Otuzlu yaşlar evlenmek için en ideal yaşlar şimdi anlıyorum bhnu . İkinci üni okurdum gezerdim tozardum daha fazla ailemle yaşardım ne bilim

dolap ihtiyaçtan satılmış olabilir, ama yenisi alınacak diye satıldı ise yenisi alınmadan satılmaz.... askıya tak kapının arkasına as , askılıklar da var en kötüsü çivi tak duvara en azından dağınık olmaz , gömleğin bavul da ne işi var .

haksız olan sensiz , sebepten daha çok bahanen var çünkü . belkilerle keşkelerle günü akşam ediyorsun . bu psikoloji ile sağlıklı evlilikten çok , sorunlu mutsuz bir çocuk büyütürsün .

eşin tabi isteyecek . bu kadar abartmaya ne gerek var . bavula koyan sensin sorunluluk sende . hem eşinin sana tembelsin iş bilmiyorsun demesi ne kadar rencide edici .

o yaşta evlenmeyip , dediklerini yapsaydın ! , sen ; sen olduktan sonra yine aynı - benzeri hayatın olurdu büyük ihtimalle ...

her gün yarım saate evine ayırsan sorun kalmaz ,

Benim eşim naziktir, kibardır bana yardım eder. Ama ben de sizin gibi evde çorba yapmasam bütün gün boş boş oturup bir yemek yapmasam bir süre sonra o da bundan sıkılırdı.
Bazen benim de içimden yemek yapmak gelmez yapmam. Ama bazen. Her zaman ev dağınık olsa, her zaman evde yemek olsa evliya olsa yine dayanamaz.
Benim eşim mesela titizdir ben dolap satıp bavula gömlek sıkıştırsam git kendin al desem o sakin mizaçlı adam eminim benimle kavga ederdi.
Sizde bu kafa oldukça kırkta mülayimin sözlük karşılığı bir adamla da evlenseniz delirtirdiniz

30dan sonra evlendim ama kiyafetler Allah tarafindan kendiliginden duzenlenmiyor,esimle el birligiyle yapiyoruz.
Sen adama demezsen hadi is var gel birlikte yapalim diye adam naapsin kendi kendine? Haksizsiniz

hiç alakası yok dersem alınırmısın.
düşünce şeklinde ciddi yanılsamalar var.
30 yaşla bağdaştırmışssın pek çok şeyi.
30 yaşından sonra evlenen erkeklerin nazik olacağını da nereden çıkardın:))
eşinle mutlu değilsin.
evliliğin yük geliyor sana.
eşine sevgin de hoşgörün de yok.
diğer konunda da çorba istiyor diye yazmıştın.
yapmak istediklerini şimdi de yapardın istesen.
ailene çok mu düşkünsün sen?

Siz bence hayatta yaşadığınız pişmanlıkların sorumluluğunu almayıp başkalarının üzerine yıkıyorsunuz. Yaşadıklarınızın sorumluluklarını almanız gerekiyor. 30'dan önce evlenmek sizin tercihinizdi, 30'dan sonra evlenseniz de yine ev işi yapmanız gerekecekti, ev işi yapmayı sevmediğiniz için 30'dan önce evlenmenize yıkıyorsunuz bunu. İngilizce kazanamamış Fransızca okumuşsunuz atanamıyorum diye köşeye çekiliyorsunuz ama yapacak bir şey yok size sihirli değnek dokunmayacak. Onun yerine Fransızcada kendinizi geliştirip atanmaya çalışın ama şikayet etmek daha kolay geliyor.

Dediğim gibi yaşadıklarınızın sorumluluğunu alamıyorsunuz. "Evet böyle olmasını ben istedim, dur bakalım daha iyiye çevirmek için ne yapabilirim?" demeyi sindirseniz bu sorunları yaşamazsınız. Sonuçta bunları yapmaya kimse sizi zorlamadı, kendiniz istediniz istediğiniz gibi olmayınca bahane buluyor başkalarına yıkıyorsunuz. Bu sizin hayatınız, sizin hayatınızdan siz dışında kimse sorumlu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…