Slm canlar kim suçlu şimdi

bilmiorum kim hakli benim esim de olsa ayni sekilde kavga çikarirdi ikiz falanmiki bunlar :)

Her ikinizde çalışıyor olsaydınız evet eşiniz haksız olabilirdi fakat o çalışıyor siz evdesiniz.
Düzensizlik her zaman düzenli bir insanın huzurunu kaçırır bu çok doğru.
Üstelik eşinizin sizden gömlek istemesine karşılık verdiğiniz 'ben senden istiyor muyum' cevabı gerçekten hoş değil ve de mantıksız ki bu cevabınıza dahi iyi niyetle cevap vermiş.
Ben sizi haksız buldum.

kafa yapınız bakış acıniz degismedikten sonra isterseniz 50 den sonra evlenin yine mutsuz olurdunuz
her şey sizde başlar sizde biter
öyle ahlanmak vahlanmak yerine kalkın bir işin ucundan tutun
bir de geçen gün hamile miyim diye konu acmissiniz bu halinize bir de yeni bir çocuk mu yapacaksınız onun da psikolojisi bozulsun oh ne güzel
mutsuz mutsuz yaşarsınız artık
keşke şu olsa bu olsa diye diye saat isliyor zaman geçiyor farkına varın oturduğunuz yerden hayat duzeltilmez

Eşin senden çok büyük seni hizmetçi konumuna düşürecek birşey istememiş öyle demen çok tuhaf olmuş ve onu çok kırmış üzmüştür.. Sonuçta eşin senin yani yabancı bir kişiye çok büyük hizmet etmiyorsun ediyosanda eğer. Erkekler biz farkında olmasakta bizden örn. Elbise yemek vs istesiklerinde biz kendin al yap dediğimizde kırılıyolar bize farkettirmeden. Yani o her sabah işine gidip evine para getiriyosa seni açta açıkta bırakmıyosa o üstüne düşün görevini yapıyor demektir. O zamanda sende üstüne düşen görevi yap. Bu bu kadar zor olmamalı.

Adam kendi kıyafetini almaktan aciz ama suclu kadin :) her zamanki gibi.

Bence de haksızsın adam ne demiş ki sana ? Şükretmeyi ogrenseniz keşke biraz.

-konu dışı-

o kadar gerçekçi bir betimleme ki film sahnesi gibi gözümün önüne geldi
roman, hikaye, deneme filan yazıyor musunuz? lütfen yazın

-konu ile ilgili-

konu sahibesi, anlaşılan o ki sizin kavganız kendinizle... ben de depresif olduğum zamanlar evi kendi haline bırakıyorum, hiç iyi bişey değil, düzensiz ev daha da basıyor insanı.
ama sıkıntılarımın belli bir süresi var geliyor, geçiyor...
siz yaşamınızdan memnun değilsiniz.
yapmayın, ah vah ederek ömür tükenecek.
ya gayret edip değiştirmek için adımlar atın, ya da durumunuzu kabullenin hayatınızı sevin.
böyle arafta yaşamanın durumu iyileştirmeye hiç etkisi olmaz aksine Allah korusun hastalık sahibi olursunuz.
Bakın bir evladınız var sanırım. Ona karşı sorumluluklarınız var. İlerde büyüdüğünde annesini evin içinde dizi çıkmış eşofmanlarla mutsuz mutsuz gezen bir kadın olarak hatırlamasını mı istiyorsunuz?
benim de bir kızım var ve ben ilerde kızımın "annem benimle oyunlar oynayan, bana şarkılar söyleyen, benimle dans eden ve gezen, kahkahalar atan bir kadındı" demesini istiyorum.
üzerlerinde bıraktığımız izlenim, karakterlerini şekillendirecek bunu unutmayın.

Bazi insanlar evliliğe uygun değildir sende onlardan birisin diğer konuyuda biliyorum ona göre söylüyorum.

Bu evliliğin ömrü kısa bence.

Adam kendi kıyafetini almaktan aciz ama suclu kadin :) her zamanki gibi.
Canım eğer heryer toplu olupta adam dolaptan bir gömlek alamayacak kadar aciz olsaydı biz burada er kisisini suclardik ama kendi diyor zaten çok dağınık toplamaya üşeniyorum diye e adam girdi baktı baktı bulamadı bide diyor sıradaydı tamm da onun orada olduğunu bitek bu hatun biliyor adamda istemiş gömlek napsin yani burası kadın platformu diye niye haklı olan erkek milletini gömelim ki anlamadım herkes mi aynı düşünüyor Allah aşkına konu sahibini tanımıyoruz bile yazdıklarına yorum yapiyoruz

Sen o adamin karisisin kusura bakma ama mecbur vermek zorundasin neden bu kadat daginiksn madem dolabini sattin git bi markttn 2tane karton kutu al icine temiz bi ortu ort ve kiyafetlerni duzenlice katla koy esinin esyalrnda utule kaldr bi koseye bu kadar zor bisey degil ki bu bence senin ev islerine gonlun yok ama bu seklde zor bi yasam tarzina sahip olursun bence

Ben o bakimdan ikisini de suclu görüyorum canim. Sonucta kadın da hizmetçi degil ki ikisi de düzgünce koysa eşyalarını sorun olmaz ama getir demesi bakımından adam suclu bana göre.

Canım sende haklısın ben de o konu da eşi haksız görürüm ama sonuçta eşe yapılan şey hizmetcilik se erkekte disarda çalışarak karısına çocuğuna evine köle oluyor herşey güzellikle olmalı rica eder gibi değilde daha doğru bir şekilde misal bana gömlek getirebilir misin dese daha hoş olur du ama ben yine konu sahibini haksız görüyorum canım yanlışa yanlışla karşılık vermiş
Ben o bakimdan ikisini de suclu görüyorum canim. Sonucta kadın da hizmetçi degil ki ikisi de düzgünce koysa eşyalarını sorun olmaz ama getir demesi bakımından adam suclu bana göre.

Daha önceki konunuzu da okumuştum. Sizin takıntılarınız, saplantıya dönüşmeye başlamış . İçinde bulunduğunuz depresyonla artık kendiniz baş edemiyorsunuz mesajlarınızdan anladığım kadarıyla. Bence en kısa sürede profesyenel yardım alın. Böyle devam ederse gerçeklik algısını yitirmeye başlayacaksınız.

Bir ara yazıyordum, siz böyle deyince yeniden yazma isteği geldi :)) Teşekkür ediyorum.

Fikirlerinize de aynen katılıyorum. Kendini düşünmeden böyle devam etse kendi kararı deriz belki ama çocuğunu düşünmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…