- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Eşim gidecekse eğer hiç düşünmeden giderdimSlmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
Ben gitmezdim
Ailelerden uzakta ve memleketinde ayrı yaşamak istemem.
Ben yurtdışı tatillerinden bile hoşlanmam.
Ben yaşlandım kuşum ne macerası!İnsandan insana değişir. Macera seven gitsin , hasret çekecek olan gitmesin
ne şartlarda gittiğinize bağlıSlmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
bayıla bayıla giderdim.Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorumBirkac yil icinse giderdim kesinlikle
Gittim, yaptım; bana göre bir halt yoktu geri döndüm.
Ciddimisin üç dört yıl ayrılığa aileden dayanır mı insanGiderim, gittikten sonra dönmemek için de elimden geleni yaparım. Kavga gürültü de neymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?