- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Şartlar oyle gerektıryor maalesefÜç dört yıl hiçbir şekilde tr ye gelemeyeceksem biraz tedirgin olurdum.Ama arada gidip bir hafta bile olsa ailemi görme imkanı olacaksa hayır demezdim.
Birde evet abd de neresi olduğunda önemli.
Şehre gıdecez kısmet olursa dağ bayır degıl bılmıyorum korkuyorum ama evlıyım eşimide dinlemem lazım bilemıyorum annem istemez hıc biliyorum kafayı yücem düşünmekten kafayı yicemAmerika'daki canlı şehirler güzel bence. New York'ta takılmakla , sıradan bir kasabanın ya da şehrin alakası yok. Ben kültürü ve insanlarını da sevmiyorum zaten. Ben eğlence seviyorum :) Kültürel aktivite, müzikal, opera, diğer çeşit eğlenceler, spor klüpleri, bar pub parti kokteyl vs varsa varım, yoksa dağ taş işte bir anlamı yok.
Oyle dıyorsun yani . Ama yıllarca kalmak zorunda kalabılırz orda ıkı üç yıl geri dönmeden falan ne bilimÇok güzel bir fırsat bence. Eşim nereye ben oraya,imkan varsa giderim.
Sadece 4 yilsa ve eger maddibsikintim var ve bu isede ihtiyacim varsa giderdim ama obur turlu dusunmezdimSlmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
Oyle cok güzel şartlar yok normal şartlar var ama denemek gerekiyor maalesef arkadaşımız var onlar gitti bıze yardımcı olacaklar işlemler konusunda haber bekliyoruz iştene şartlarda gittiğinize bağlı
eşini şirketi mi gönderiyor?
maddi olarak kazancını iyi olacak sanırım.
2 3 yıl nedne gelemeyeceksiniz ama onu anlamadım.
yazları tatillerde gelebilmelisiniz ailelerin yanına.
ben direk hayır demezdim.
şartlar uygunsa aklıma yatıyorsa da giderdim açıkcası.
güzel bir fırsat.
sen neden korkuyorsun?
ailende bırakamayacakların mı var?
Evet var oyle denebilir ama insanı Allah zor durumda bırakmasın kimseyi cok zor cokkkkkkkSadece 4 yilsa ve eger maddibsikintim var ve bu isede ihtiyacim varsa giderdim ama obur turlu dusunmezdim
yılda bir kere bile gelemeyecek olmanızın sebebi ne peki?Oyle cok güzel şartlar yok normal şartlar var ama denemek gerekiyor maalesef arkadaşımız var onlar gitti bıze yardımcı olacaklar işlemler konusunda haber bekliyoruz işte
Maddi imkanlar ve bıraz ailevi sorunlaryılda bir kere bile gelemeyecek olmanızın sebebi ne peki?
Dört yıl tr ye gelmeden yaşarmısın nerdesınki senArkama bile bakmadan gıderım.
Bız ınsallah allah kısmet ederse 6 senemız kaldı vatandaslık kazanacagız vallahı ben gıderımde esım gıdermı bılmıyorum
Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorum
İstanbulda yasıyoruz , ben zaten buranın kalıbına uyamıyorum . Yunanıstanlıyım ben hos orasıda kasaba ama ben gıtmek ısterım gıderım ınsallahta gıderız.Dört yıl tr ye gelmeden yaşarmısın nerdesınki sen
Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorum
Şehre gıdecez kısmet olursa dağ bayır degıl bılmıyorum korkuyorum ama evlıyım eşimide dinlemem lazım bilemıyorum annem istemez hıc biliyorum kafayı yücem düşünmekten kafayı yicem
Bu kötü işte. Neden öyle ki?Şartlar oyle gerektıryor maalesef
yurtdışına gidip te senede bir ailemi ziyaret edemeyeceksem ne anladım ben bu işten?Maddi imkanlar ve bıraz ailevi sorunlar
Var iki dilim var diploma m var master yapıyorum bitirebılrısem. Eşimin ing yok ama fr biliyor bıraz . Maddi sıkıntı cok olmaz idare ederizGittiğiniz yer tam olarak neresi? İmkanlarınız nasıl olacak? Dil sıkıntınız var mı?
Dil sıkıntınız varsa, maddi imkanlar kısıtlı ise orada kafayı yiyebilirsiniz? Kendinizi oayalayacak bir şeyler bulmanız sıkıntı olabilir. Ama ingilizce biliyorsanız, hobi edinme gezme imkanlarınız da varsa süper olabilir.
iyi ama hiç ayrıntı vermiyorsunuz ki,şartlarınızı bilmiyoruz yani..Şehre gıdecez kısmet olursa dağ bayır degıl bılmıyorum korkuyorum ama evlıyım eşimide dinlemem lazım bilemıyorum annem istemez hıc biliyorum kafayı yücem düşünmekten kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?