Slm kızlar . Siz olsanız gidermiydiniz?

Üç dört yıl hiçbir şekilde tr ye gelemeyeceksem biraz tedirgin olurdum.Ama arada gidip bir hafta bile olsa ailemi görme imkanı olacaksa hayır demezdim.
Birde evet abd de neresi olduğunda önemli.
Şartlar oyle gerektıryor maalesef

Şehre gıdecez kısmet olursa dağ bayır degıl bılmıyorum korkuyorum ama evlıyım eşimide dinlemem lazım bilemıyorum annem istemez hıc biliyorum kafayı yücem düşünmekten kafayı yicem

Sadece 4 yilsa ve eger maddibsikintim var ve bu isede ihtiyacim varsa giderdim ama obur turlu dusunmezdim

Oyle cok güzel şartlar yok normal şartlar var ama denemek gerekiyor maalesef arkadaşımız var onlar gitti bıze yardımcı olacaklar işlemler konusunda haber bekliyoruz işte

Arkama bile bakmadan gıderım.
Bız ınsallah allah kısmet ederse 6 senemız kaldı vatandaslık kazanacagız vallahı ben gıderımde esım gıdermı bılmıyorum

Arkama bile bakmadan gıderım.
Bız ınsallah allah kısmet ederse 6 senemız kaldı vatandaslık kazanacagız vallahı ben gıderımde esım gıdermı bılmıyorum
Dört yıl tr ye gelmeden yaşarmısın nerdesınki sen

giderken ziyaret edemeyeceğini biliyor olmak can sıkıcı..kesin mi yani hiç ziyarete gelemeyecek olmanız?
ben yurtdışı tatillerine bayılırım,belli bir süre yaşamk da isterim oralarda.ancak istediğimde özlediğimde ya da yapamadığımı düşündüğümde çıkıp gelebilecek durumda olmalıyım giderken..

Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorum

Gittiğiniz yer tam olarak neresi? İmkanlarınız nasıl olacak? Dil sıkıntınız var mı?
Dil sıkıntınız varsa, maddi imkanlar kısıtlı ise orada kafayı yiyebilirsiniz? Kendinizi oayalayacak bir şeyler bulmanız sıkıntı olabilir. Ama ingilizce biliyorsanız, hobi edinme gezme imkanlarınız da varsa süper olabilir.

Dört yıl tr ye gelmeden yaşarmısın nerdesınki sen
İstanbulda yasıyoruz , ben zaten buranın kalıbına uyamıyorum . Yunanıstanlıyım ben hos orasıda kasaba ama ben gıtmek ısterım gıderım ınsallahta gıderız.

Zamanında bende gittim, ama amerikaya değil.asya ülkesi. Evet zor oluyor. Ama eminim amerikada daha kolay geçer. Şartlar bakımından.Ama maddi açıdan da herkesin kolay kolay karşısına çıkmayacak fırsat.
Geleceğiniz için güzel olur.
Ama şu da önemli, firmamı gönderiyor.gönderiyorsa bu firmaya ne derece güveniyorsunuz?
Kendi ülkenizde olmayacaksınız. Orda yaşayacağınız en ufak bir sıkıntı burdakinin 3/5 misli olur bunu unutmayın.
Neden gelemiyorsunuz onu anlamadım.eşiniz işten dolayı gelemiyorsa siz gelirsiniz 6 ayda bir yada ne bileyim senede bir..
Ama şunu kesin ve net bir dille belirteyim Eşini yanlız bırakma.

Evet en az bir yıl en fazla dört yıl olabilir maddi manevi nedenlerden dolayı gelemıcez belkı ama zor geliyor bana annem asla istemez bunu cok arada kalıyorum

Maddi nedeni tahmin edebiliyorum ama manevi neden nedir?
Ayrıca maddi nedeni de farklı havayollarından 5-6 ay önceden promosyon biletlerden alarak halledebilirsiniz.
Siz gitmeseniz annenizi getirtirsiniz.

4 kez gittim ama uzun süreli yaşamadım. Güzel taraflarının tadını çıkarmaya bakardım ben olsam.

39.90 dolarlık elbise %90 indirime girip 3.99 dolar olmuştu. %80-%70 indirimler dolu. Marketlerde kupon fırsatı var.
İndirimden özellikle çocuk kıyafeti alıp gittigidiyorda satardım.

Ya da mesleğimle ilgili bir kursa/yüksek lisans programına giderdim.
Dil bilmiyorsam dil kursuna giderdim.

Amerika'da sosyal imkanlar çok fazla.
Part time çalışarak bile iyi para kazanabilirsiniz. Part time çalışma şansı çok fazla.

Ben giderdim. Üstelik de en fazla 4 sene.
Amerika içinde yapardım tatilimi. 4 senede bütün kıtayı dolaşır dönerdim.

Şehre gıdecez kısmet olursa dağ bayır degıl bılmıyorum korkuyorum ama evlıyım eşimide dinlemem lazım bilemıyorum annem istemez hıc biliyorum kafayı yücem düşünmekten kafayı yicem

Bence bakış açınızı değiştirirseniz kafayı yemezsiniz :)

Değişiklik olacak, yeni insanlar,yeni yerler , yeni maceralar şekline bakarsanız siz de hevesli olursunuz. Ama işkence olarak görürseniz tabi ki mutsuz olursunuz. Korkacak bir şey yok, hevesli olursanız korkunuz geçer.

Şartlar oyle gerektıryor maalesef
Bu kötü işte. Neden öyle ki?
Bende yurt dışında yaşıyorum ama istediğim zaman uçağa atlayıp gidebilecek olmam içimi rahatlatıyor. Öyle sürgüne gider gibi başka bir ülkede kalmak zorunda kalmak can sıkıcı olurdu.

Maddi imkanlar ve bıraz ailevi sorunlar
yurtdışına gidip te senede bir ailemi ziyaret edemeyeceksem ne anladım ben bu işten?
ailevi ne sebep olabilir ki tr ye ziyarete gelmemenizin anlayamadım?
ee peki ne faydası olacak bu işin size?
eşinin kariyeri için mi?
döndüğünüzde mi işe yarayacak?
pek cazip gözükmedi gözüme şimdi

Var iki dilim var diploma m var master yapıyorum bitirebılrısem. Eşimin ing yok ama fr biliyor bıraz . Maddi sıkıntı cok olmaz idare ederiz

iyi ama hiç ayrıntı vermiyorsunuz ki,şartlarınızı bilmiyoruz yani..
greencard la mı gidiyorsunuz,eşinizin işi mi ,çocuk var mı,işin şartları nasıl?
önceden prom. biletle ucuza getirip neden gelemiyorsunuz?
siz çalışıyor musunuz?
ingilizceniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…