- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Eşin mi izin vermeyecek turkıyeye zıyarete gelmeneVar iki dilim var diploma m var master yapıyorum bitirebılrısem. Eşimin ing yok ama fr biliyor bıraz . Maddi sıkıntı cok olmaz idare ederiz
Şimdi teknoloji ile dünyanın her yerindeki insanlarla görüşebiliyoruz. Yuzyuze gorusmenin yerini tabiki tutmaz ama hiç yoktan iyi. Kendimizi avutuyoruz.Oyle dıyorsun yani . Ama yıllarca kalmak zorunda kalabılırz orda ıkı üç yıl geri dönmeden falan ne bilim
Ciddimisin üç dört yıl ayrılığa aileden dayanır mı insan
bu konuyu daha saçma yaptı ama..adam ing. bilmiyorsa amerikada ne yapacak???adamlar kendi dillerini kedi yutmuş gibi konuşuyor zaten,fransızca pek işe yaramaz oralarda..Var iki dilim var diploma m var master yapıyorum bitirebılrısem. Eşimin ing yok ama fr biliyor bıraz . Maddi sıkıntı cok olmaz idare ederiz
yurtdışına gidip te senede bir ailemi ziyaret edemeyeceksem ne anladım ben bu işten?
ailevi ne sebep olabilir ki tr ye ziyarete gelmemenizin anlayamadım?
ee peki ne faydası olacak bu işin size?
eşinin kariyeri için mi?
döndüğünüzde mi işe yarayacak?
pek cazip gözükmedi gözüme şimdi
bu konuyu daha saçma yaptı ama..adam ing. bilmiyorsa amerikada ne yapacak???adamlar kendi dillerini kedi yutmuş gibi konuşuyor zaten,fransızca pek işe yaramaz oralarda..
ne demeye bu kadar ısrarlı peki gitmek için?
İnşAllah sağolun dedtegınız içinBence bakış açınızı değiştirirseniz kafayı yemezsiniz :)
Değişiklik olacak, yeni insanlar,yeni yerler , yeni maceralar şekline bakarsanız siz de hevesli olursunuz. Ama işkence olarak görürseniz tabi ki mutsuz olursunuz. Korkacak bir şey yok, hevesli olursanız korkunuz geçer.
Kursa güdecek ilk etapta bır sure+1
Adam nasıl çalışacak ki, iş ortamı İngilizce.
Neden soğuyorsun kikeşke oyle bır ımkanım olsa
bu ulkeden hergecen gun soğuyorum
Daha var gıtmemıze bıraz dil öğrenecek+1
Adam nasıl çalışacak ki, iş ortamı İngilizce.
ayyy vallahi çatlıcam şimdi orta yerimden...yahu baştan düzgünce anlatsanız da konuyu anlasak hepimiz güzelce..Kursa güdecek ilk etapta bır sure
Öyle olması lazım şartlar sebebler vs vs vsBu kötü işte. Neden öyle ki?
Bende yurt dışında yaşıyorum ama istediğim zaman uçağa atlayıp gidebilecek olmam içimi rahatlatıyor. Öyle sürgüne gider gibi başka bir ülkede kalmak zorunda kalmak can sıkıcı olurdu.
koşa koşa giderdim gibime geliyorSlmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
ayyy vallahi çatlıcam şimdi orta yerimden...yahu baştan düzgünce anlatsanız da konuyu anlasak hepimiz güzelce..
madem öyle burda niye kursa gitmiyor öncelikle? gidip oturma çalışma izni için ingilizce bilmesi gerekli zatne onu nasıl halledeceksiniz anlamadım ki...siz 4 sene diyorsunuz bu şartlarınızla bence gidemezsiniz bile.iş yok güç yok hatta dil yok.abd niye alsın sizi de en az 4 sene oturtsun???
Ben de insanlar aşırı bireysel, ilişkiler çok yapmacık diye sevmedim . Maddi durumu iyi, lüksü, gezmeyi, tozma seven, eşim bana yeter diyen insanlar çok zorlanmıyor. Bizde ki dostluklar yok. Onu geçtim Avrupa'nın "açık sözlü" insanı da yok. Kim neci, senden nefret mi ediyor, yoksa potansiyel arkadaş mı kestiremiyorsun. Genelde hep böyle yüzüne karşı aşırı yapmacık ama içi bomboş insan ilişkileri. Sonra parkta, markette, benimle iki çift laf etsin diye gözünün içine bakan yaşlılar. Yaw ben de böyle yalnız ölücem burada diyorsun.Amerika'daki canlı şehirler güzel bence. New York'ta takılmakla , sıradan bir kasabanın ya da şehrin alakası yok. Ben kültürü ve insanlarını da sevmiyorum zaten. Ben eğlence seviyorum :) Kültürel aktivite, müzikal, opera, diğer çeşit eğlenceler, spor klüpleri, bar pub parti kokteyl vs varsa varım, yoksa dağ taş işte bir anlamı yok.
Sağolun . Denıcez orda yaşamayı bakalımGiderdim, ufkun açılır, ortalama insan ömrü 70 sene diyelim 3-5 senesini değişik deneyimler yaşayabileceğin farklı bir yerde geçirmek. Arkana bile bakma, teknolojik imkanlar var artık, istediğin an ailenle arkadaşlarınla görüşürsün. Senin hayatından daha kıymetli değil hiç bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?