Slm kızlar . Siz olsanız gidermiydiniz?

Oyle dıyorsun yani . Ama yıllarca kalmak zorunda kalabılırz orda ıkı üç yıl geri dönmeden falan ne bilim
Şimdi teknoloji ile dünyanın her yerindeki insanlarla görüşebiliyoruz. Yuzyuze gorusmenin yerini tabiki tutmaz ama hiç yoktan iyi. Kendimizi avutuyoruz.

Ciddimisin üç dört yıl ayrılığa aileden dayanır mı insan

Çocuk değiliz artık, ailelerimize bağımlılığımız son bulmalı. Yeni kurduğumuz aileye odaklanmalı ve kendi gelecegimizi, ilerde çocuklarımızın geleceğini düşünmeliyiz.

Aile özlenir, arkadaşlar özlenir ama özlemden ölen kimse yok. Çok dayanamazsak yollarız biletlerini atlar gelirler.

Var iki dilim var diploma m var master yapıyorum bitirebılrısem. Eşimin ing yok ama fr biliyor bıraz . Maddi sıkıntı cok olmaz idare ederiz
bu konuyu daha saçma yaptı ama..adam ing. bilmiyorsa amerikada ne yapacak???adamlar kendi dillerini kedi yutmuş gibi konuşuyor zaten,fransızca pek işe yaramaz oralarda..
ne demeye bu kadar ısrarlı peki gitmek için?

Ben yılda 3-4 ziyaret yapıyorum , uçak 3 saat , yolda da 3 saat derken 6 saatte memleketteyim hehhheee :) diğer türlüsü bence de oturup iyice düşünme sebebi.

bu konuyu daha saçma yaptı ama..adam ing. bilmiyorsa amerikada ne yapacak???adamlar kendi dillerini kedi yutmuş gibi konuşuyor zaten,fransızca pek işe yaramaz oralarda..
ne demeye bu kadar ısrarlı peki gitmek için?

+1
Adam nasıl çalışacak ki, iş ortamı İngilizce.

İnşAllah sağolun dedtegınız için

Ya insan hasrete bir şekilde katlanır ama Allah korusun olurda acil bir durum olursa ne olacak?
Benim babam hastalandiginda(çok az ömrü kaldı dedi doktorlar)üç dört kez gidip geldim.yoksa kafayı yerdim burada.yani bunları da düşünmek lazım.

Kursa güdecek ilk etapta bır sure
ayyy vallahi çatlıcam şimdi orta yerimden...yahu baştan düzgünce anlatsanız da konuyu anlasak hepimiz güzelce..
madem öyle burda niye kursa gitmiyor öncelikle? gidip oturma çalışma izni için ingilizce bilmesi gerekli zatne onu nasıl halledeceksiniz anlamadım ki...siz 4 sene diyorsunuz bu şartlarınızla bence gidemezsiniz bile.iş yok güç yok hatta dil yok.abd niye alsın sizi de en az 4 sene oturtsun???

Öyle olması lazım şartlar sebebler vs vs vs

koşa koşa giderdim gibime geliyor

Giderdim, ufkun açılır, ortalama insan ömrü 70 sene diyelim 3-5 senesini değişik deneyimler yaşayabileceğin farklı bir yerde geçirmek. Arkana bile bakma, teknolojik imkanlar var artık, istediğin an ailenle arkadaşlarınla görüşürsün. Senin hayatından daha kıymetli değil hiç bir şey.

+1
Konu giderek anlaşılmaz oldu , neden konu sahibesi memlekete gelemicek, adam ne iş yapacak , şehir ne...

Ben de insanlar aşırı bireysel, ilişkiler çok yapmacık diye sevmedim . Maddi durumu iyi, lüksü, gezmeyi, tozma seven, eşim bana yeter diyen insanlar çok zorlanmıyor. Bizde ki dostluklar yok. Onu geçtim Avrupa'nın "açık sözlü" insanı da yok. Kim neci, senden nefret mi ediyor, yoksa potansiyel arkadaş mı kestiremiyorsun. Genelde hep böyle yüzüne karşı aşırı yapmacık ama içi bomboş insan ilişkileri. Sonra parkta, markette, benimle iki çift laf etsin diye gözünün içine bakan yaşlılar. Yaw ben de böyle yalnız ölücem burada diyorsun.

Sağolun . Denıcez orda yaşamayı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…