slm

Kızlar yumurtlama nedir açıklık getirebilirmisiniz ADETİM HAFTAYA CUMARTESİ GÜNÜ OLCAK İNŞALLAH OLMAM KIZLAR BANA DUA EDİN İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR

Kızlar yumurtlama nedir açıklık getirebilirmisiniz ADETİM HAFTAYA CUMARTESİ GÜNÜ OLCAK İNŞALLAH OLMAM KIZLAR BANA DUA EDİN İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR

yumurtanın belırlı bır olgunluğa geldikten sonra çatlamasıyla yumurtlama oluyor, ınsallah adet olmazsın. bebeişin gelmiştir

Inşallah rabbım hepimizin yüzünü güldürsün bu hayırlı haberle peki ne zmn belli olur adetim cumartesi cuma günü test yapsam cıkarmı acaba

Bide benim başım cok dönüyor migdemde ara ara bulanıo normalmidir sizce hic boyle olmuordum acaba bebişmi var ay cok merak ediyorum cokda istiyorum

slm kızlar ben sonucumu aldım bugün 1 20 çıktı acaba 4 gün var adetime erkn olduğu icinmi çıkmadı adetimimi beklicem bna yardımcı olun kızlar lütfen kafayı yiyecem az kaldı

slm kızlar ben sonucumu aldım bugün 1 20 çıktı acaba 4 gün var adetime erkn olduğu icinmi çıkmadı adetimimi beklicem bna yardımcı olun kızlar lütfen kafayı yiyecem az kaldı

1.20 mi çıktı canım daha adetine var bekle geç döllenme olabilir Ama şuan gebelik yok degerin süşük

biliyorum hamile olmadığımı 4 gün beklicem inşallah olmam rabbime dua ediyorum ama karnımla belimde aşırı dercede sancım var
onn için mrk ediyorum

biliyorum hamile olmadığımı 4 gün beklicem inşallah olmam rabbime dua ediyorum ama karnımla belimde aşırı dercede sancım var
onn için mrk ediyorum

bu agrilar regl kaynakli da olabilir. zaten gebelikle regl belirtileri aynidir. nadiren ayrilan belirtileri vardir. benim regl me 1 gun kala idrar testinde; bir diger arkadasinda 4 gun kala kanda 9 gibi bir deger cikmisti. uzmek istemem ama gebelik oldugunu sanmiyorum sizde.
allah gonlunuze gore versin.

ben bugün o sonucu görünce çk üzüldüm inşallah adet olmm dedim eğer adet olursam daha çok üzülürüm belki bu kdr hevsli olmm

ben bugün o sonucu görünce çk üzüldüm inşallah adet olmm dedim eğer adet olursam daha çok üzülürüm belki bu kdr hevsli olmm

kiyamam hepimiz gectik bu yoldan. kendini moralli tut bu ay olmazsa diger ay olur diye. istersen bizim topige gel. bu yontemle hamile kaldik biz. ates olcme yontemi.

eğer bu ay adet olursam çatlama iğnesi vurdurcam o zmn inşallah hamile kalırım kalırmıyım sizce kızlar bna bilgi verirmisiniz

eğer bu ay adet olursam çatlama iğnesi vurdurcam o zmn inşallah hamile kalırım kalırmıyım sizce kızlar bna bilgi verirmisiniz

sen bizim topige gel canim. ordaki kizlar baya bilgili. catlatma ignesini iyi biliyorlar.

ateş ölçme yöntemi topik canim.

Kızlar bana acil yardım edin dünden berli kanamı bekliyorum ama ara ara kahverengi leke gelio bu nedir sizce

Kızlar bana acil yardım edin dünden berli kanamı bekliyorum ama ara ara kahverengi leke gelio bu nedir sizce BİLEN VARMI

Kızlar bana acil yardım edin dünden berli kanamı bekliyorum ama ara ara kahverengi leke gelio bu nedir sizce BİLEN VARMI

endişe etme banada oldu 2 gün kahve akıntı geldi 2. günün akşamı normal kanamam oldu seninkide yolda cnm

Inşallah gelmez ya ben çok dua ediyorum inanın heveslendim acaba hamilemiyim die allahım inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…