slm

zehir79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
193
31
13
38
neden güveniyorum ki insanlara ....evlenmeden önce kvalidem gözümün içine bakıyordu ödü kopuyordu oğlunu bırakırım diye hepsi öyleydi gerçi...
ama şimdi gittiğimde surat asmalar beni beğenmemeler anlamıyorum neden kandım neden bu kadar taviz verdim
artık bu suratsız tavırlarını kaldıramıyorum

hayır anlamdığım ne değişti elde edince yüzünü döndü kadın nişanlıyken ödü kopuyordu şimdi daha da iyi olalım derken beni soğuttu

Özlettir kendini görüşme uzun bi süre bence kendi hayatına bak valla seni severim ama kendimi daha cok diye bi sarkı varya felsefe bu işte

hey gidi yalan dünya nasıl kandım...en ufak maddi manevi sorununda ben varım bana söyle diyordu şimdi ise daha maddi bişey demeden kendi borçlarını söylüyor

Mesafeli ol geç seni beğenmemesi surat asmasını neden önemsiyorsun ki eşinle aran iyiyse gerisini düşünme

surat asmasını boşver sen takma eşin gittiğinde eşlik et ...sende çokta ortamdan hoşlanmıyorum bakışı at olsun bitsin

gitmek istemiyorum bu seferde eşim surat yapıyor
Canım esinin her istedigini yapmak zorunda hissetme bence kendini oda biraz seni düşünsün esin için bile olsa kendini mutsuz hissedicegin bişeyi yapma sen bilirsin ama kötü bişey git orda bi ton surat cek günün mahfolsun hiç ugrasamam yani dertleri neyse sölesinler yada konuş cok sacma yapılan

kendilerini çok değerli görüyorlar beni çekemediklerinden alt etmeye çalışıyorlar hep benciler kendilerini çok önemsiyorlar

VALLA bizde de öyleydi düğüne kadar düğün salonundan geldik düğün günü ve film başladı
çok takıp üzerinde durmamak lazım. herşey köprüyü geçene kadar. artık nikah düğün bitti, bizim tapulu malımız, canımız ister tersleriz, canımız ister iş yaptırırız , canımız ister küser kötü davranırız modunda

evet eşimin ailesine flört döneminde olsun nişanlıyken olsun gıpta ederdim prensesmişim gibi davranırlardı kendimi çok şanslı hissederdim şimdi bu hareketlerini gördükten sonra midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…