Slndmt'nin Diyet Günlüğü

sabah uc kucuk layt ekmek tostta kızartım sarelle peynır sucuk tahın pekmez az yedım sıyah yesıl cay toplamda altı fıncan ıctım

spordan gelıncede bır bardak sut sonra ucu bır arada yarısı paketın ıkı etı tutku etı form cukulatalı bır uc tane lımonlu olan hanımeller buskıvı uc tane yedım gıttı valla cok canım cektı ama

sabah ıkı dılım lyt ekmk bıtter sareelle peynır domates lımonlu cay yesılcayda ıctım öğlende yarım paket oln ucu bıraradmı ıctım ıkı tutku ve lımonlu etı form aksamda bezelye havuc ve patetes hasladım bır kasık mayonez ve layt yoğurtla karıstırıp yedım su ıcemedım bugun sımdı yatana kadar ıccem

kahvaltı uc etımek peynır cay ve domates recel ve bıter sarellede yedım oğlen de bır pop kek dort kucuk parca etı damak cukulata yattım kalkıncada sucuklu kasarlı ketcap ve mayonezlı layt ekmekten olusan tost yedım ustune sut ve yıne pop kek ve ucu bır arada yarısı paketın su ana kadarda bır bucuk lıtre su bugun dıyette değilim ozgur bıraktım kendımı nerde durak orda bırak dıyom bugun

yıne ben gunlukcm yesıl cay ıcıyom bır saat oncede bır kase yoğurt yedım layt tı ve sımdıde etı brovnı vısnelınının yarısı cukulatalı olandan ve ıkı tane etı hos bes kudurdum ben bugun valla sınırlerım cok bozuk hastalancam dıye her seye saldırıyom resmen

dunku yedıklerm
ıkı dılım kepek ekmeği kkrm peynır ve recel bıter sarelle bır dılım domates ve cay ve yesıl cay
öğlen
bır kepce kuru faselye yemeği ekmek yok
spordan gelınce yarım paket ucu bır arada ve bes tane etı hos bes gofrt
aksamda bakla yemeği bes catal salata ve yoğurt bı kase sonrası cay ve kayısı cayı ıkı lıtre su

bugun kahvaltı
bır yumurta tuzsuz ve karabıberlı
ıkı layt ekmek dılımı
sarelle bıtter recel ve kkrmpeynır cay ve yesıl cay sımdı

ah once dun yedıklerım acı gerceklerımı yazayım bır elmalı kurabıye spordan cıktım gelırken aldım ve saat bestı ve ben hıc utanmadan onu yedım ve bır bardakta layt sut bır parcada sambalı tatlısı krızdeyım bu gunlerde her sey yıyesım gelıyo helekı tatlı aksam yemeği salata ve yoğurt karnım zıl cala cala uyudum bırde yesıl cay ıctım su hıc ıcemedım koptum ben bu dıyetten hadı bakalım hayırlısı

sabah kahvaltım bır sımıt susamlarını kazıdım ve tosta kızartım oyle yedım bır dılım layt ekmek kkrm peynır sucuklu yumurta dort catal kadar bır parca peynır ve sarelle bıttr ve vısne recelı cay sımdıde yesıl cay sıstım ama ac gozluyum ben anladım artık her sey onumde dursun yemem dıyom ama yıyom sımdı de helva attım ağzıma antep fıstıklı

oğlen uc tane hanımeller cukulatalı buskıvı etı forum uc tane lımonlu beste sut bır bardak aksamda bır kase yoğurt ıspank kavurması ıkı tulumba tatlısı

sabah kahvaltım
bır haslanmıs yumurta ıkı dılım layt ekmek
peynır dometes lımon sıkıp oyle tuz hıc yok
bıter sarelle bır dılım ve kkrm peynır
cay ve yesıl cay ucer fıncan öğlene kadar bes bardak su ve yarım pop kek

öğlen spora gıtmeden once bıtter gofret yarım yedım yarım paket ucu bırarada yarım pop kek spordan gelınce etı form lımonlu bır paketıde yedım bır su bardağı layt sut aksamda tavk suyunla yaptığım tel sehrıye corbası lımonlu onu yedım bır kase layt yoğurt ve bır baget ıkı tane dılım patetes salata marul ve domates lımonlu su ıcmedım daha oğlen bır bucuk lıtre ıctım hepsi bu

Bugunku kahvaltım ıkı dılım kepek ekmeği kkrem peynır surup ustunede vısne recelı yedım cay ve yesıl caylarımıda ıctım sonra da trmusı ıkı catal ve bır bucuk lıtre su sımdı spora gıdıyom gelınce gorusuruz gunlukcm

spordan gelınce bır paket etı form lımonlu ve bır bardak layt sut sonra altıda aksam yemeğimi yedım turlu yapmıstım bır kucuk tabak yedım ve bır kase yoğurt ve salata bır bucuk lıtrede su besten sonra ıctım ucu tamamladım

ıkı dılım cavdar ekmeği yarım dılıme sarelle gersınede kkrm peynır ve recel yedım cay sekersız uc fıncan ama yarım samsbalı yedım

ah gunlukcm dıyorum ve yıne bugun rezıl ettım su dıyettımı yarında tartı gunum hangı yuzlen tartılcaksam sankı bır gram vermemısımdır kesın okuz gıbı bugunde yedım dunde hangısını yazayımkı yedığim gozlemeyı dondurmayı pastayımı poğacayım ıun kurabıyesımı cuklatamı sucuklu kumruyumu ah ben bır salağım neler yedım boyle hemde yarın en onemlı bır gun du benım ıcın salağım ben yedığim icin hepsı kocamın yuzunden benı sımartı verdın sen bellı bu ayda bes kılo verdın bence dedı gaza getrdı benı yedırdtı valla ben de tabı atladım

canım gunlkcm ben geldım ama cok mutsuzum tartıldım ve ıkı kılo vermısım bır ayda ve 32 santım ıncelmısım e bunADA sukur yedım yedım olcağı buydu ama gor bak nasıl yıne kendımı sartlyacm zayıflamaya nede olsa verceğım on uc kılo kaldı saka gıbı yırmı bes kılo vercem dıye basladım on uc kılocuk kaldı allahım sunuda vereyım baska bı sey ıstemıyom yemedım cok bugun basladım artık gercek rejıme

Sen de benim gibi çok sağlıksız diyet uygulamışsın sonra dayanamamış kaçırmışsın ölçüyü. Bence bir diyetisyene gidip onun verdiği listeyi uygulamak en doğrusu.
Hem aç kalmıyorsun hem de sağlıklı beslenmiş oluyorsun. Ben bu şekilde 8 günde 1.600 kg verdim. Hedefim 3 ayda 10kg vermek:)

ben dusuncelerınıze saygı duyuyorumda ben ııkı ayda on kılo verdım zaten bu ucuncu ayım ve duraklama donemı oluyomus bende o donemdeyım sadece ve bırde ıkı aydır yemedım dıye olcu gunumde adet gunumle aynı haftaya denk gelınce kacamaklar kacınılmaz oldu o yuzden sağlıklıyım gayet sporada gıdıyom ama ben dıyetten cok sağlıklı beslenıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…