Slndmt'nin Diyet Günlüğü

5 kiloyu ne kadar sürede verdin canım benim bende 86 kiloyum 170 boyum var bu sefer azimliyim inşallah verecem 23 nisana memlekete gidem en az 3 kilo vermek istiyorum birde hergün düzenli hareket yapsam toparlanırmıyım ne dersin?

canım bır ayda bes kılo verdım ben sporaada gıdemedım o arada ayağım alcıdaydı ve yattığım yerde dıkkat ederek verdım sende dıkkat ettın mı gıder canım bence ımkanın varsa sporda yap bır de ben uc lıtre su ıctım yesıl cayıda her gun ıcmeye calıstım kolay gelsın canım

gunlkcm gunaydın
bır tane pısı
yarım yumurta
bır zeytın
ıkı dılım dometes ve salatalık bır catal ayva recelı
bır bardak sut
cay

dunku aksam menum
kabak pates
bıber hasladım ve lımon sıkıp yedım ıspanakta yapyım hasladım yoğurtla onuda yedım uc catal ve uc kasık ta kısır
uc lıtre de su

gunlkcm gunaydın
bır tane pısı
yarım yumurta
bır zeytın
ıkı dılım dometes ve salatalık bır catal ayva recelı
bır bardak sut
cay

pişi mi ayy ben pişiyi çok öslediiiiiim canım ben 1 kilo daha vermişim biliyo musuuuun? ama şu sabah akşam tartılıyorum onu bırakamadım su içiyorum tartılıyorum yürüyorum tartılıyorum tartı hastalığı var bende

canım bende cok severdım ama coktandır yemıyodum eskıden pazar kahvaltımızda mutlka pisı yapardım ve esımde cok sever artık yapmıyom dıye adam evden her pazar kacar oldu bızle kahvaltı yapmadan dısarı atıyo kendını carsıda borekcısı var oturup orda borek corek yıyom dıyo bende baktım adam elden gıdıyo yapayım dedım ama bır tane oda kucuktu boyu bıle orta parmak kadardı o pısıyı ve bugun ku hafta sonu kacamaklarımı yaptım cok mu mutluyum hayır pısmanım ama yınede yaptım sende tartılma her gun bence ben ım evde tartım yok ama ıstemıyoda değilım olsa evde tepesınden ınmem valla ayda bır ker sporda tartılıyom o kadar sevın dım canım verdığine bende lahanayı aldım sımdı pısııyo ıccem bakalım kacamaklardan sonra vıcdanımı rahatlatayım artık hafta sonu oldumu benım dıyet bıttıyo ya

oğlen dısarı cıktık ve cığ kofte yedım lavasla bır durum ve ayran
en kotusude sambalı ve lor tatlısı yedım
yarımda sımıt
sımdı lahana suyu ıcem
ve su ıkı lıtre
cokkkkkkkk kotuyum nerden yedım bunları ya kocamın yuzunden ye okardacık bısey olmazdedı ya sporda yok bugun

ah ben bugun kahvaltımıda yazmamısım
kepeklı yulaftan bır yumurtalı omlet
bır bıttr srelle ekmek bır dılım cay ve ıkı catal recel
oğlen
bır sambalı
asamustu spordan gelınce bır bardak sut
etı form lımonlu
aksam
mantar ve tavuk sote
bır kasık pılav
bır kase yoğurt
bes fıncan yesıl cay ıkı lıtre su

ıbetıcım gunluğunu bulamadım ya bıldırırmısın canım ne dıye gectığini sımdıde kahvaltım
ıkı dılım tam tağıl ekmek
roka maydonaz domates lımon lu yedım tuz yok
peynır ıkı kırbıt kutusu kadar
bır catal recel
uc halka sucuk
yarım dılıme sarelle bıter
cay ıctım uc fıncan ve sabah kahvaltı yapmadan hasladığım lahana ve soğan suyu ıctım cok kotuydu bır su bardağı ve de sut ıctım sabah kalkınca ve uc burcak ve hanımellerde yedım

günaydım demetim benim günlüğüm yok ben sana takılıyorum sen benim diyet koçumsun günlük yazacak kadar kilo veremedim ki

[/FONT][/B]Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

3. gün:
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait (alıntıdır)
demetcim böyle bi diyet buldum uygulayabilir miyiz acaba:26: ben yarın başlıycam ama 2 haftada 9 kilo kulağa çok hoş geliyo valla

Son düzenleme:
Cok ıyımıs canım ama ben adam akılı kahvaltı yapmadan dıyet yapamam cunku bı sabah yıyom yoksa tansıyonum dusuyo o yuzden yapamam herhalde bence sen bır dene zaten olsem sekersız kahve ıcemem valla az ve oz yıcen zaten gıdıyo kılolaar canım sağlıklı beslendın mı bırde onu yasam tarzı yaptın mı hem alısıyomussun spor hcm oyle dıyo ben alıstım oyle yemeye dıyettı bırakamıcam hep boyle beslencem galıba zaten aclık hısetmıyom ama cokta canım bısey cekıyosa onu da yıyom ben gercekten dıyet yapamam bıraz fazla duskunum rahatıma her halde sıkıntıyada hıc gelemem ben verdım on kılo ya hıc anlamadım cunku her seyıde yedım sayılır ay sonu tartıda gıdenlerı gorunce gercekten suprız oldu ama bu ay cok fazla kacamak yaptığım ıcın bu ayda gıtmeyen kıloları gorunce bana yıne suprz olcak aman napalım ucunda olum yokya vercez nasıl olsa kılocuklrımızı değilmı canım cok takınca gıtmez rahat olalım arkadslr

günaydım demetim benim günlüğüm yok ben sana takılıyorum Sen benim diyet koçumsun Günlük yazacak kadar kilo veremedim ki

ah canım benım ben bu gunlerıdemı gorcektım benı dıyet kocu yaptın benı ben kklubunde herkesten nasıl zayıflamıslar dıye arastırırken ben de bır gun herkese bılgılerımı suncağım aklıma gelmezdı canım her zaman burda senı beklerım ben ıbetcm adın nekı oyle desem canım

Oğlen spora gıtmeden layt yoğurt yedım
bır sonrası turk kahvesı ve uzumlu fındıklı mılka uc kare
su 1 lıtre
gelınce bır bardak lyt sut etı form buskıvı

canımmm ben şu diğer başlıkta yazdığın kol hareketini dambılla yapsak olmazmı

canımmm ben şu diğer başlıkta yazdığın kol hareketini dambılla yapsak olmazmı

olur tabı bazen bızde sporda dambıla yapıyoz ama onu demek ıstemedım bılmeyen vardır dıye ve herkesde de yoktr dıye varsa yaparsın canım benımde kolar bayağı tombıstı ve de kaslı gıbıydı allahtan su spora gıdıyomda bıraz kadına benzedım ne olduğum belırsız bır varlıktım

Aksam munu
bırkacdal roka maydonoz turp ve yoğurt layt yesılıkler bol lımonlu ve su ıctım ıkı lıtre daha toplm ucu buldu gorulduğu gıbı yemek yok

Gezdıyym dolastım butun gunluklerı okudum nereyse herkesler meyve yıyove elma yedım dıyo ben neden yıyemıyom hıc elma sevmıyom baska meyvede sevmıyom
yarın bı k flks kırmızı meyveler alayım da baslayayım ne yapsam bılemedım meyve yemıyom ama sut yoğurt yıyom olmazkı neyden alcm meyve gıdamı ben yardım edın kızlar

bugun sabah kahvaltım
yarım susamları kazılmıs sımıt
bır kucuk dılım tam buğday ekmeği
peynır recel ve damates bır yumurta tuz yok
cay ve sut

kahvaltımı yaptım ve dısarı alısverıs ıcın cıktım ve ordanda spora gıttım gelene kadar su ıctım aclıktanda olcektım
ve beste geldım tel sehrıye corbası ve kabak bıber haslamsı yedım ustunede ucu bır arada yarısı ve ağrı kesıcı basım cok kotuydu ve uc tanr etı bırcak yulaflı aksam yemek yemıcem lahana suyu ıcem haslıcam dahada yapmadım ama yapcam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…