canım bır ayda bes kılo verdım ben sporaada gıdemedım o arada ayağım alcıdaydı ve yattığım yerde dıkkat ederek verdım sende dıkkat ettın mı gıder canım bence ımkanın varsa sporda yap bır de ben uc lıtre su ıctım yesıl cayıda her gun ıcmeye calıstım kolay gelsın canım5 kiloyu ne kadar sürede verdin canım benim bende 86 kiloyum 170 boyum var bu sefer azimliyim inşallah verecem 23 nisana memlekete gidem en az 3 kilo vermek istiyorum birde hergün düzenli hareket yapsam toparlanırmıyım ne dersin?
gunlkcm gunaydın
bır tane pısı
yarım yumurta
bır zeytın
ıkı dılım dometes ve salatalık bır catal ayva recelı
bır bardak sut
cay
pişi mi ayy ben pişiyi çok öslediiiiiimcanım ben 1 kilo daha vermişim biliyo musuuuun? ama şu sabah akşam tartılıyorum onu bırakamadım su içiyorum tartılıyorum yürüyorum tartılıyorum tartı hastalığı var bende
günaydım demetim benim günlüğüm yok ben sana takılıyorumıbetıcım gunluğunu bulamadım ya bıldırırmısın canım ne dıye gectığini sımdıde kahvaltım
ıkı dılım tam tağıl ekmek
roka maydonaz domates lımon lu yedım tuz yok
peynır ıkı kırbıt kutusu kadar
bır catal recel
uc halka sucuk
yarım dılıme sarelle bıter
cay ıctım uc fıncan ve sabah kahvaltı yapmadan hasladığım lahana ve soğan suyu ıctım cok kotuydu bır su bardağı ve de sut ıctım sabah kalkınca ve uc burcak ve hanımellerde yedım
günaydım demetim benim günlüğüm yok ben sana takılıyorumSen benim diyet koçumsun Günlük yazacak kadar kilo veremedim ki
canımmm ben şu diğer başlıkta yazdığın kol hareketini dambılla yapsak olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?