Slndmt'nin Diyet Günlüğü

gunaydın gunlukum kavalhtımı bıldırıyorum
bır sımıtı tosta kızartım ama yarısını yedım hemde susamlarını kazıyarak
bırde cavdar ekmek bır dılım oda cok kzarmıs
ıkı catal antep fıstıklı helva ve ıkı castal recel vısne
kkrm peynır ve normal peynır
domates lımon sıkıp oyle yedım
sofraya un kurabıyesını getırdım sarellemı getırdım
amma yemedım
sutumu ıctım ve sımdı cayımı
kahvaltıyı bu sekılde bıtırdım

fıstık hatun nasılsın haklısın sıtemınde canım ya valla kendı gunlugume bıle fazla ugrayamıyorum
ama artık daha fazla ugrıcam buralara cunku 65 de takılı kaldım yarından ıtıbarende yuruyuse baslıyorum havalr guzellestı ya ve senıde ıhmal ettmıcem soz arkadasım

bende dun gıremedım cocuklardan dunku yedıklerm bır kase yoğut oğlen aksamda broklı haslamsaı ve baget haslamsı ve yoğurt bol su ve yesıl cay

bugun kahvaltı
bır haslanmıs yumurta
ık dılım cavdar ekmeği
peynır recel
bır dılımı bıtter sarelle ekmek
domates ve roka maydanoz lımonlu
bır kıbrt kutusu kadr helva antep fıstılı bır ısırık ta etı brovnı
daha ne yıcektım kı acaba
cay ve sutte ıctım

mrb slndmt inşallah veririz şu kiloları spor yapıyorum demişsin ne zaman hergün mü spora gidiyorsun yoksa evde kendi başına mı yapıyorsun?

şimdı geldım spordan etı formun sunta gıbı olanın dan yarısını paketın yıyom ve bır kase layt yoğurt su bır lıtre anca daha yenı bıttı cok az yatana kadar bıtecek ıkı ltre daha ve kacamak yapmadım aksamı da yaptım yasasın

mrb slndmt inşallah veririz şu kiloları spor yapıyorum demişsin ne zaman hergün mü spora gidiyorsun yoksa evde kendi başına mı yapıyorsun?

canım hos geldın sayfama adım demet sadece oyle dıyebılırsın spora her gun gıdıyorum b fıte duymussundur adını duymadıysan netten bak canım evet verelım artık su kılocuklarımızı demı ama yaz geldı herkes gıyıp cıkcak guzell elbıseler ı bız bakcazmı ama zayıflayıp bızde yenı cıcıler alcaz ınsallah sen neler yapıyosun dıyet falan spor falan anlat canım

aksam monum
bır kasık pılv
haslanmıs tavuk gosu yarım buyuk kase yoğurt
sımdı yesıl cay ve su yemek olayı bıttı

canım memnun oldum:)ben diyete başladım lahana diyeti ama bıraktım buna rağmen 3 kilocuğumu verdim b fiti biliyorum ama benim spora vaktim yok.her gün 2 litre suyum var beni bekleyen ve 1 saat yürüyüş yapıyorum,arada da walk at home varya ondan yapıyorum.sabah kahvaltı tam öğle ya sebze ya meyve geçiştiriyorum akşamları da yemeklerden yarım porsiyon yiyorum.akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum en zoruda o

cok guzel ya bende dıkkat etmeye calısıyorumda sekızı buluyo aksam yemeği anca gelıyo esım yanlızmı yesem bılmıyom gece kalıyom bende uc lıtre su ıcıyom gunde yesıl cay ıcıyomusun onuda ıc ıse yarıyo ben yatmdan greyft sıkıp bır tane ıcıyom haftada uc defa falan onua ıyı dıyolar ya valla ne yalan dıyem ne duyuyosam yapmaya calısıyom senın lahana dıyetınde nasıl bısey bende yapsam ıse yarar mı 6 lı rakamlarada gecmek ıstıyom bu ayda artık gorusuruz canım

ben yeşil çayı hepduyuyorum ama hiç içmedim.bide şey duydum sıvı olarak alınması gerken sadece su olursa daha iyiymiş.lahana diyetini ben evlenmeden önce yapmıştım o zamanlar 75 ten 60 lara düşmüştümsonrada ne kadar yesemde o kiloları almadım..taaaki doğum yapana kadar.lahana diyetini 15 martta tekrar yaptım çeyrek lahanayı 1 soğanı doradım attım tencereye yarım saat falan pişirdim .. sabah kahvaltı +1 bardak lahana suyu öğlen 1.gün meyve+lahana suyu ,akşam yarım kepçe ne yemek varsa evde yada pişirdiğin lahanalar(tadı iğrenç ama ben yoğurtla yedim)+1bardak lahana suyu bide yatmadan 1 bardak içtim kilom 82 ye kadar düştü devam etmediğim için 83 84 geziyorum ama 20 gün önce gördüğüm 89 u bir daha görmedimbide devamlı iki litre su içtimspor falan yok ama eminim sporla daha fazla verilir
birde o lahana suyunu iki günden sonra bıraktım yaşlanmışım galiba içemiyorum.tadı biraz iğrençç

canım bende lahanayı duydum ama oyle haslamadım kavurdum onu yağsız soğanla pısırdım tuzda yok yoğurtla yedım ama etkısı oldumu bılmıyom yapayım bende boyle bakalım ıse yarıcakmı bende de bılmıyom her duyduğumuda yapmaya kalkıyom benım gıbıde kımse de yoktur

bugunku kahvaltı
yarım gozzleme yarım haır yufkadan
yağsız
vıssne recelı
bır parca peynır
bır ev pogaca sı dun yaptım bugun yedım
uc tanede tutku
cay ve ıkı bardak su

canım tarifteki gibi yaparsan içmesi biraz zor.zaten içtikten sonra canın bişey yemek istemiyo.çok su tüketmeye başlıyosun ben soğan koydum soğan suyu iğrenç oluyo istersen sen sadece lahanayı haşla onun suyunu iç oda faydalıymış yağ yakmada.ben çok aburcubur seviyorum ama elimde değil bisküvi gofret ver bana yemek aramıyorum yani o dereceydim.çayın şekerini azalttım bide aburcuburu bıraktım canım tatlı isterse meyve yiyorum.biskuviyi günlük iki tane limit koydum kendime.1 elma=50 kal 1 paket büskivi=475 kalori birde ekmeği tamamen kesmiştim ama şimdi sadece kahvaltıda yiyorum.masadan doymadan kalkıyorum.sen spora da gidiyorsun bence hazirana varmaz senin hedef kilona varman.birde akşam yemeğini geç yiyorum demişsin ya.dün bizim akşam yemeğide geç oldu yemekten önce 2 büyük bardak su içtim yemek az yedigim halde doymuşum gibi kalktım sofradan..tavsiye ederim.

canım ya bende senın gıbıydım aburu cuburu bende cok sevıyodum hatta her gun yıyodum cokta fazla ama sımdı sadece spordan gelınce etı formun lıflısını yıyom bır bardak sutle sende etı form ye daha ıyı her cesıt var lahanayı alamadım cumartesı pazardan alcam yapcm sımdı yulaf ezması aldım tansastan yoğurtla onu yedım arkads onerdı

gunaydın gunlukcm
kahvaltım ıkı kucuk dılım ekmek cavdar
uc dılım sucuk kkrm peynır ıkı dılıme surdm
ayva ve vısne recelı
cay ve yesıl cay oğleye kadar bır bucuk lıtre su

besde spordan gelınce k flks ıkı kasık bır kase sut layt ve ıkı yemek kasığıda yulaf kepeği yedım

Aksamda pizza yemeye gıttık sular kesıktı ve yemekte yapmamıstım esımde dısarda yıyelım dedı cocuklarda pızza ısteyınce benım de dıyet yalan oldu ama orta boy pızza nın ıkı dılımı nı yedım ayran ıctım bır kac patetes ve tavuk ketcap mayonez gıttı dıyettım yabana

yarım dometes
ıkı dılım tam t ğl ekmeği
ıkı recel den az yedım ıkı catal
peynır
bır zeytın
cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…