mrb slndmt inşallah veririz şu kiloları spor yapıyorum demişsin ne zaman hergün mü spora gidiyorsun yoksa evde kendi başına mı yapıyorsun?
canım hos geldın sayfama adım demet sadece oyle dıyebılırsın spora her gun gıdıyorum b fıte duymussundur adını duymadıysan netten bak canım evet verelım artık su kılocuklarımızı demı ama yaz geldı herkes gıyıp cıkcak guzell elbıseler ı bız bakcazmı ama zayıflayıp bızde yenı cıcıler alcaz ınsallah sen neler yapıyosun dıyet falan spor falan anlat canım
canım memnun oldum:)ben diyete başladım lahana diyeti ama bıraktım buna rağmen 3 kilocuğumu verdimb fiti biliyorum ama benim spora vaktim yok.her gün 2 litre suyum var beni bekleyen ve 1 saat yürüyüş yapıyorum,arada da walk at home varya ondan yapıyorum.sabah kahvaltı tam öğle ya sebze ya meyve geçiştiriyorum akşamları da yemeklerden yarım porsiyon yiyorum.akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum en zoruda o
cok guzel ya bende dıkkat etmeye calısıyorumda sekızı buluyo aksam yemeği anca gelıyo esım yanlızmı yesem bılmıyom gece kalıyom bende uc lıtre su ıcıyom gunde yesıl cay ıcıyomusun onuda ıc ıse yarıyo ben yatmdan greyft sıkıp bır tane ıcıyom haftada uc defa falan onua ıyı dıyolar ya valla ne yalan dıyem ne duyuyosam yapmaya calısıyom senın lahana dıyetınde nasıl bısey bende yapsam ıse yarar mı 6 lı rakamlarada gecmek ıstıyom bu ayda artık gorusuruz canım
canım bende lahanayı duydum ama oyle haslamadım kavurdum onu yağsız soğanla pısırdım tuzda yok yoğurtla yedım ama etkısı oldumu bılmıyom yapayım bende boyle bakalım ıse yarıcakmı bende de bılmıyom her duyduğumuda yapmaya kalkıyom benım gıbıde kımse de yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?