Smear Testi Yaptiran Var M

bende yaptırdım canım,evla nında dediği gibi hiçbirşey hissetmiyosun...muayene yaparken alıyo 1 saniyede..korkma...yaklaşık 6 ay önce jfk hastanesinde 50 ytl ye yapmışlardı..

Bende yaptırdım cnm.
Hiç bişi hissetmiyorsun..
Ben Dr un muayenhanesinde yaptırmıştım.. kurye ile hemen laboratuara gönderiyorlar. fiyatı içinde 50ytl vermiştim.

Bende Doktorun Muaynehanesinde Yaptircam Doktor Yapalim Dedi De.ben çok Korkuyorum Ay Ne Bu Başimiza Gelenler.muayne Haricinde 40 Ytl Verecekmişim Smear Testi Için Ya Fiyati Uygun Da Ben Hiç Uygun Değilim Korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Peki Metal Bişey Takiyorlarmi Vajinaya Ben Ondan Korkuyorum Vazgeçem Galiba.ay Ben Ilişkiye Zor Giriyom Acidan.

Ben Vajinal Ultrasonla Muyne Oldum Ama ..............o Demiri Takarsa Hayatta Yaptirmam O Testi

canım tabiki bir alet takıyorlar.ama hiç bişi hissetmiyorsun..
Hem ne demek yaptırmam??

Senin sağlığın söz konusu..küçük bir test ama senin sağlığınla ilgili çok önemli bilgiler sunuyor.İnan hiçbirşey hissetmeyeceksin..
Ben gitmeden önce senin gibi çok korkuyordum. dr uma güvendim.. Ve hiç canım yanmadı

Ya O Demir çok Büyük Gördüm Ben Muaynehanede.zaten Zor Aliştim Ilşkiye Daha 3 Aylik Evliyim Canim Hala Yaniyor.o Demiri Takmadan Olmaz Mi Ki Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bende yaptırdım ama hastanede yatarken mecburan jinekolojik muayne istediler çapada yaptırdım pek acı falan duymuyosun ayrıca ist daysan para vermeden büyük şehir belediyesinin başlattığı kadın sağlığı projesinden yararlanabilirsin. her semtte var. 153 ten randevu alıcaksın onlar sana gerekli durumları açıklıycaklar ona göre gidip testini yaptırabilirsin. hatta çağlayana yakınsan orda ablam çalışıyo hemen randevu verir sana.. her kadının yaptırması lazım önemli bi test çünkü.. hazır belediyemizde bize bu imkanı sağlamışken neden faydalanmayalım dimi. herkes yaptırsın bu mesajı okuyan..

Ya O Demir çok Büyük Gördüm Ben Muaynehanede.zaten Zor Aliştim Ilşkiye Daha 3 Aylik Evliyim Canim Hala Yaniyor.o Demiri Takmadan Olmaz Mi Ki Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım dr rahmine başka türlü nasıl erişecek??
Dr una gidince anlatırsın korkularını.. başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.ama belki de vardır

bende 7 ay önce yaptırdım,hatta yapılacağını bilmiyordum bile,vajinal muayene esnasında oldu her şey,pek canım acımadı,ayrıca yapılmasını senin menfatine çünkü alınan akıntı gibi bir şeyi labaratuvara gönderiyorlar,iltihap ya da daha farklı bir sağlık sorunu çıkarsa ona göre tedavi oluyorsun,bu kesinlikle tüm bayanların yaptırması gereken bir test özellikle de 40 yaşından sonra 6 ayda bir yapılmalıymış,korkacak bir şey yok her şey sağlığımız için,ilerisini de düşün bence...

fiyat olarak yaklaşık120 ytl ödemiştim ama başka hormon - kan testleri falan da yaptırmıştım,hepsi içindeydi fiyatın.

yok be canım ne acıması. hiç kafana bile takılmasın. mutlaka yaptır ama. her yıl yaptırılması gereken bi test. ben geçen hafta ikincisini yaptırdım. allaha şükür temiz çıktı. haa bu arada benim doktorum muayenehanesinde yapıp laboratuara gönderiyo. 50 ytl aldı benden.

CANIM ÇOK SAĞOL BEN BURSADAYIM DOKTORUM YAPACAK AMA

MUAYNE ÜCRETİ DIŞINDA MI 50 YTL BANA MUAYNE DIŞINDA 40 YTL DEDİ

Evet Canim Ucuz Bişey De Nebileyim Ya Of Cumartesiye Kadar Cesaretimi Toplarim Belki....zaten Daha Geçen Gittiğimde Yapçakti Korkuyorum Diye Yapmadi.sonra Yapariz Madem Dedi.ay çok ödlekim Napayimmmmmmmmmmmmmmmm

sana söylüyorum ya. valla kız korkucak bişey yok. bak bi kere yaptırdım geçen sene. korkucak bişey olsa ikinciyi yapturmaya rahat rahat gidermiydim. valla acı veren bişey değil yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…