- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Beyaz Melek, benimde vajinam dar olduğu için doktorum küçük aletten kullanıyor. Zaten özel doktora gidiyorsan özeniyorlar. Hiç doğum yapmamışlara, doğum yapmışlara kullandıkları aletler farklı oluyor. Ayrıca benim doktorum metal kullanmıyor, tek kullanımlık plastiğimsi alet kullanıyor, metalin soğunuda hissetmiyorsun. Doktoruna bir sor istersen, hem seni devamlı takip eden doktorsa durumunu biliyordur, ona göre davranır.
Smear acısına gelince bir kulak çubuğu gibi birşeyle aldıkları var birde tırtıklı birşeyle ikisinde de acı hissetmiyorsun. Ben 7 senedir her sene yaptırıyorum, hiç acı hissetmedim. Bir kere gıdıklanır gibi olmuştum, ne alakaysa
tam hep istanbul'lu hanımlar mı yaptırıyor ankara'lılar kendisine özenmiyor mu diyecekken seni gördüm zenn :1ninca:
ankara'da nerede yaptırıyorsun bana bir dr. ya da hastane tavsiyesinde bulunabilir misin acaba...ben de yeni evliyim 4aylık..henüz hiç bir kadınsı girişimde bulunmadımne bi smear ne bir muayene...
bana da bi el atıverin sırnaşık şey
smear testi için mi dedin canım...MERHABA CANIM.BİR KADINDOĞUM UZMANINA GİDEREK İŞE BAŞLAYABİLİRSİN.O SENİ YÖNLENDİRİR CANIM.sırnaşık şey
Ben Bu Gün Gitçem Hayatim Saat 3,30 - 4 Gibi Falan Gitçem.hayirlisi Bakalim.internetten Ankaranin Iyi Doktorlarini Araştirabilirsin.ben Bursa Da Oturuyorum.tavsiye Ediyorum Diye Bir Site Var Ordan Bakabilirsin Ankara Doktorlarini Bi Araştir Canim
Cerenc Senin Için Ankarada Bir Doktor Araştirdim Adi Ahmet Bostanci çankayadaymiş.iyi Bir Doktor Ilgilenirsen Bilgin Olsun Canim
kız ne demiri, smear testinde demir falan takılmıyo ki, kim dedi onu sana, sadece çubuk var. ilahi yaaa:)) sen ondan mı korkuyodun o kadar.
yok kız allah iyiliğini versin. onu bana yakma işlemi yaptıklarında taktılar. rahim öne çıksın, yara daha rahat yakılsın diye. smear de öyle bişey yok canım benim. sadece çubuğu daldırıp çıkartıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?