☺️BU DEGİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR ? BİLGİSİ OLAN ? YA DA TAVSİYESİ ??🤗

Birde çekilişleri var saçma sapan insanları etiketliyorlar hediyeyi ala bilmek için. hergun bir bildirim ıstegram dan soğudum bunlar yüzünden ...

Birde çekilişleri var saçma sapan insanları etiketliyorlar hediyeyi ala bilmek için. hergun bir bildirim ıstegram dan soğudum bunlar yüzünden ...
Aynen. Başkalarının hayatını izlemeyi sevenler var. Onlar da bunu yapıyor işte. Yapabilen yapsın ne diyeyim. Sonuçta onlar da parasını öyle kazanıyor. Insanlar izlemese olmaz.

Aynen. Başkalarının hayatını izlemeyi sevenler var. Onlar da bunu yapıyor işte. Yapabilen yapsın ne diyeyim. Sonuçta onlar da parasını öyle kazanıyor. Insanlar izlemese olmaz.
Aynen öyle sen ben izlemesek onlarda bu paraları kazanamaz..konu sahibi takip etmese bu kadar kazandığı paralara ozenmez .insan birşeyleri değiştirmeye kendinden başlamalı ..

Tamamen katılıyorum. Devletin yanlış ekonomik politikaları sonucu bu vahim tabloyu yaşıyoruz. Forumda siyaset yasak olduğu için çokta yorum yapamıyorum

Kaliteli asıl yorumunuz için .. beni bazı anlamlarda haksız bile bulurken bu denli güzel bir şekilde ifade etme yeteneğiniz olduğu için ben ayrıca şuan size katılıyor bazı konularda elbette hak veriyorum.. her emeğin bir karşılığı var elbette .. sadece sabahtan akşama kadar çalışıp bu kadar yapabildik diyen bir kesim varken ...maskaralik yapıp deli gbi paraları goturenlerden bahsediyorum.. sahte şampuan deterjan vs reklamını yapıp para.kazaniyorlar.. insanlar uyanıp fotoların altına yazınca da ya engelliyorlar ya yaptığı reklamları kaldırıyorlar .. benim de beğenerek gerçekten severek bir şeyler katan bana .. buna inanıp takip ettiğim 3-4kisi var ...ama.anasayfama düşüp sırf komedi olsun güleyim diye baktığım bazen de gerçekten merak edip baktığım anlamlandiramaadigim insanlar bana ters geliyor.

insanların o kazancı elde etmek için ne bedeler ödediğini bilemezsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…