NSA canım,evet şuan da bi yerde çalışıyorum ama genel muhasebeye dair pek bişey yapmıyoruz.o yüzden benim işi iyi öğrenebileceğim bir yer bulmam lazım.ama maaşsız da çalışamam,çünkü sıkıntıya girerim.dediğiniz gibi,staj esnasında da epey masraf olacak.o yüzden maaşını veren ve sskyı ödeyen bir yer bulmam şartfisfisfisodalarda yardımcı oluyo demişsin,hangi açıdan yardım ediyorlar canım,staj yeri bulma açısından mı.bilgin varsa,biraz bahsedebilirmisin :1hug:

şuan için büro açmayı düşünmüyorum yani ilerisi için.ama yinede zaman ne gösterir bilinmez,hem daha var bunları düşünmeme dimi :) hayırlısıyla şu sınavı bi kazanayım ve staj yerimide bulayım.sizin kıvamınıza geldiğimde o zaman daha detaylı olarak düşünürüm :) ama her zaman için büro deneyimi şart dimi,daha iyi işler yapabilmek için...
 şuan için büro açmayı düşünmüyorum yani ilerisi için.ama yinede zaman ne gösterir bilinmez,hem daha var bunları düşünmeme dimi :) hayırlısıyla şu sınavı bi kazanayım ve staj yerimide bulayım.sizin kıvamınıza geldiğimde o zaman daha detaylı olarak düşünürüm :) ama her zaman için büro deneyimi şart dimi,daha iyi işler yapabilmek için...