- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
olsun sor tabi. özel muaynehanede 215 tl, kent hastanesinde 230 tl canım :86:
sorularım bitti çok teşekkür ederim. Allah ne muradın varda versin
Arkadaslar sizi bilemem ama ben çok memnun kaldım smyrnadan.ilk denememde tuttu.tüp bebekti.doğumumuda oranın doğum doktoru ayla hanıma yaptırdım.suan 2 aylık oğlum var onların sayesinde.doğumumda cok ii geçti.aynı gün ayaklandım.allah hepsinden razı olsun.
konuyu görünce yazmadan geçemedim bizde eşimle symrnaya gittik benden hormon eşimdende spermanalizi istendi.benim hormonlarımın çok normal olduğunu ama eşimin sperm sayısının ml/1.400.000 ,haraket ve morfolojinin 0 olduğunu söylediler.tabi biz eşimle yıkıldık (ki daha önce bir kere hamile kalmıştım) aşılama yaptırsakmı diye düşünürken tüp bebek olurmu acaba demeye başaldık.daha önce eşim 2 kez sperm testi yaptırmış ve normal çıkmıştı buarada.neyse tam 3 gün sonra tamer beye gittik (eşimin üroloğu) bio lab diye bi laburatuvara yolladı bizi ve sonuç diğer 2 sonuç gibi normal çıktı.tam 3 tane doktora sorduk bukadar fark olabilirmi testler arasında diye hepsi mümkün değil dedi.neyse çok uzatmıyayım ama benim merkeze karşı güvenim sarsıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?