Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Arkadaslar sizi bilemem ama ben çok memnun kaldım smyrnadan.ilk denememde tuttu.tüp bebekti.doğumumuda oranın doğum doktoru ayla hanıma yaptırdım.suan 2 aylık oğlum var onların sayesinde.doğumumda cok ii geçti.aynı gün ayaklandım.allah hepsinden razı olsun.

canım hayırlısı olsun.allahbize de nasip etsin. acaba senin sorunun neydi tüp bebek yaptırdın??

arkadaşlar artık smyrna ya gden yok mu?
ben yanlız mı kaldım

neler yapıyorsun canım sana nasıl bir tedavi uyguluyorlar,ayrıntılı anlatırsan sevinirim ,

ben daha yeni başlıcam smyrnaya henüz adet olmayı bekliyorum.
umarım doğru bi karar vermişimdir

sonunda adet oldum ve bugün smyrna arttaydım.cuma günü adet olunca aradım ve pazartesi 10:30 a randevu aldım.biraz gecikmelide olsa gittik.11 de girdik içeri
ilk kayıtlarımızı aldılar daha sonra tetkikler için eşime ve bana ayrı iki tane kağıt verdiler elimize ilk danışmadan.ben emekli sandığına tabi çalışanım eşimin spermiyogramı ve benim kan tetkiklerim için 79 lira ödedik muhasebe kısmına.ben kan için beklerken eşimde sperm örneğini verdi.daha sonra bi hemşire hanım dosyamızı hazırlamak için bizi görüşmeye aldı.daha önceden yapılanları ve özgeçmişimizi anlattık.daha sonra muayene için çağrılacağımızı söylediler.ilk muayeneyi funda hanım yaptı adetimin 3.gününde olmama rağmen rahim duvarımın 7 mm olduğunu bunun beklenilenden daha kalın olduğunu söyledi.bu durum beni biraz endişlendirdi tabi.5. günümde tekrara gelmemi hsg yapılmasını ve de eğer ultrasonda hala kalınlık görülüyorsa probe kürtaj yapılabileceğini söyledi.rahim duvarını inceltip gebeliğe hazırlamak gerekiyormuş.eğer incelmişsede 1 ay doğum kontrol hapı kullanmamı ondan sonrada tedaviye aşılama ile başlayacağını söyledi.benim asıl sorunum polikistikover yıllardır tanısı konulmuştu zaten.polikistik overi olan hastalarda yumurtlamayı ayarlamanın çok zor olduğunu belki tedavinin yarıda kesilme ihtimalinin olduğunu söyledi.verilen ilaçlarla yumurtalar büyümüyor büyümediğindede bir doz artış yaptığımızda da çok fazla büyüme oluyor dedi.senin yumurta gelişimini görmek için bir ay aşılama yapılacakmış gibihazırlayalım seni dedi funda hanım.eğer ondada cevap alamazsak tüp bebeğe öyle geçeriz dedi.bizde tamam deyip odasından ayrıldık.daha sonra ilk dosyamızı açan hemşire hanım bizi tekrar görüşmeye aldı ve hsg hakkında kısaca bilgi verdi.randevumuzu ayarladı.daha sonra muhasebe kısmına gidip ücretler hakkında bilgi almamızı istedi.oradaki beyefendi sizde ilaçlar için çok fazla bi maliyet olmaz en fazla 1000 lira ilaçlara ödersiniz dedi(polikistik overde yumurta rezervi fazla olduğu içinmiş o da).tüp bebek ücretmizse 3500 lira dedi. ben hemşire olduğum için %10 sağlık çalışanı indirimi uyguladılar ve 3150 lira oldu.hsg için fiyat anestezili 500 lira imiş.eğer dediğim gibi endometriumda incelme olmazda probe küretaj gerekirsede 250 lira daha verecekmişiz.ve işlem sonucunda patoloji için parça alınırsa onun içinde ayrıca ücret ödememiz gerekiyomuş.oradaki beyefendi sizde bu sektörün içindesiniz az da olsa bi fikriniz vardır dedi merkezimizin aşılamada başarı oranı daha düşük %30 % 40 larda dedi. ama bu oran tüp bebekte % 50 % 60 a kadar çıkıyor dedi.ben sizin yerinizde olsam direk tüp bebek yaptırırdım dedi.ücretleri nakit mi yoksa kredi kartı kullanabiliyor muyuz diye sordum.nakit olması sizin yararınıza dedi çünkü nakit olursa çift embriyo koyabiliyoruz dedi devletin engel olmasından dolayı tek embriyoya hakkımız var dedi.bu kısım biraz kafamı kurcaladı.sonuçta çift embriyo başarı şansınızı dahada arttıracak dedi.??????? burda işimiz bittikten sonrada eşimde kan tahlili verdi.(hormon ve seroloji)bu kan tetkikleri içinde 100 lira ödedik ama bu ücret 3150 liradan düşülecekmiş.daha sonra merkezden ayrıldık.1 saat sonra cep numaramızdan ulaşıp eşimin spermiyogramında lökosit görüldüğü bunun için cipro 500 sabah akşam kullanması gerektiğini söylediler.şimdi sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyorum gelişmeleri yeniden buradan yazacağım.

biz de geçen hafta gittik smyrna ya aynı fiyatlar söylendi ancak bize tahlil fiyatlarıyla ilgili bşy demediler pegasusunıcorn eşine yapılan testler tedavi başlangıcında yapılan hormon testleri mi? bşy daha sormak istiyorum benim görüştüğüm doktor bana rahim filmi değil sadece rahim duvarı kontrolü histeroskopi yapalım tüp bebek tedavisinde tüplere ihtiyaç yok önemli olan tutunacağı duvar dedi sana da böyle bşy söyledi mi??? soruyorum çünkü histeroskopi yapılan birini duymadım kafama takıldı bu ay adetim geçti martı bekliyorum zamanım varken de soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum cevap verirsen çok sevinirim pegasusunıcorn

Arkadaşlar ben 25 şubat c.tesi oradaydım.Doktorumun tavsiyesiyle görüşmeye gittim.Orada halkla ilişkiler bölümünden biriyle irtibata geçtik.adetimin 4.günüydü.Bende endometriyozis var.Sol yumurtalığımda 9 cm büyüklüğünde bi kist var.Geçen sene ameliyatla aldılar.Sonra tekrarladı.doğal yolla 1 seneden fazla uğraştık,olmadı.Son bi şans belki olur dedik.Muayenemde Sol yumurtalığın rezervi iyi dedi dok.O kadar harabiyete rağmen.Ama bu durumda hemen başlarsak şansın %50.eğer 2 ay ilaç kullanırsan
bu kist yerleştirdiğimiz embiryoya zarar vermez.Kullanmazsan transfer yapıldıktan sonra kistteki toksin madde embriyoyu geliştirmez,hamilelik olmaz.Kullanacağım ilaç meme kanserinde kullanılıyormuş.Kisti küçültecek.Yani 2 ay ilaç kullanıcam.Tedaviye 200 mg dozla başlamak yeterli dedi,rahim duvarı ile ilgili bişey söylenmedi.Benim durumumda olan arkadaşlar cevap bekliyorum.Herkese geçmiş olsun.

petunya35 aslında bendende sadece film istemişti ilk başta tüp bebek istediğim için ama endometriumda kalınlaşma olduğunu görünce bunu en iyi hsg de görebiliriz dedi funda hanım.o yüzden hisreroskopi yapılacak.bugün randevum 12 de 2 gündürde kanamam hala devam ediyor umarım rahim duvarında incelme olmuştur.zaten önce ultrasonda bakılacak daha sonra karar verilecek adetim hala devam ettiği için belki bugün yapılmayabilir.akşam haber veririm gelişmeleri

akşam haberlerini bekliyorum 10-15 gün sonra ben de başlıyorum nasipse seni takip ediyorum:) senden rica etsem funda hn hakkındaki düşüncelerini de yazar mısın? ben sühendan hn a muayene olmuştum muhteşem bir doktor konuşması tavrı insanı motive ediyor iyi kötü bütün sonuçları olasılıkları söylüyor ama internette araştırdığım kadarıyla smyrna denince hep funda hn ın adı geçiyor. transfer yapan kişi çok önemli diyorlar o yüzden arada kaldım

12 de smyrna' daydım bugün.gider gitmez 2. kata alındım 4 kişilik bir müşahade odası var oraya aldılar beni.önlük ve bone giydim anestezi alacağım için formları falan imzaladım.benimle ilgilenen hemşire hanıma adetimin devam ettiğini söyledim funda hanıma haber verildi.ultrasonla muayene etti beni yine rahim duvarında öncekine oranla incelme olduğunu söyledi.istersen içeriyi temizleyelim dedi.bende adetimin hala çok yoğun olduğunu söledim o zaman 2- 3 gün daha bekleyelim dedi.benim işlem iptal edildi. pazartesiye kadar bekleyeceğim şimdi.pazartesi arayıp salı ya da çarşamba için randevu alıcam.bu arada reçete yazıldı folik asit ve doğum kontrol hapı bugünden itibaren onları kullanıcam.

funda hanımda bana göre iyi bi doktor hiç kasmıyor insanı.sorduğum sorulara içtenlikle cevap aldım ve güler yüzlü.bende forumda iyi ve kötü yorumlar okudum ama hiç kimseye inanmadan kendi izlenimlerimle yaklaşmak istiyorum funda hanıma karşı.konuşurken insanın gözlerinin içine bakıyor budda benim için önemli çünkü insana değerli olduğunu hissettirir.ben güvendim funda hanıma ve sonuna kadar güvenmek istiyorum.

ben de senin gibi düşünüyorum bir ara çok düşündüm acaba kent e mi gitsem diye ama sonradan vazgeçtim hakkımızda hayırlısı sen tüp bebek mi yoksa aşılama mı yaptıracaksın??

ben aslında tüp bebek istiyorum ama eşimde önce bir kez en azından aşılama deneyelim diyor.o yüzden kararsızım aslında.çift embriyoyla tüp bebekte şansım daha çokmuş gibi geliyor

smyrna da tedavi gören 2 kişi miyiz sadece arkadaşlaaaaaaarrrrrr

smyrna ya bizde spermiogram testi için gittik. testte problem çıktığı için ilaç verip 3 hafta sonra tekrar çağırdılar. ben normalde egepole gidiyordum ve oraya devam etmek istiyorum. smyrnaya tekrar geldiğimizde benimde bi ayla hanıma muayene olmamı söyledilr ama tabi kafam karışık tüp bebek merkezi olunca hani bende bizde ciddi bir problem olmasada aşılama yada tüp bebeğe yönlendirirlermi diyede korkuyorum para için. ne yapacağıma karar veremedim adetimin 2. günü gel dediler acaba egepole mi gitsem (daha önce gittiğim doktor)

konuyu görünce yazmadan geçemedim bizde eşimle symrnaya gittik benden hormon eşimdende spermanalizi istendi.benim hormonlarımın çok normal olduğunu ama eşimin sperm sayısının ml/1.400.000 ,haraket ve morfolojinin 0 olduğunu söylediler.tabi biz eşimle yıkıldık (ki daha önce bir kere hamile kalmıştım) aşılama yaptırsakmı diye düşünürken tüp bebek olurmu acaba demeye başaldık.daha önce eşim 2 kez sperm testi yaptırmış ve normal çıkmıştı buarada.neyse tam 3 gün sonra tamer beye gittik (eşimin üroloğu) bio lab diye bi laburatuvara yolladı bizi ve sonuç diğer 2 sonuç gibi normal çıktı.tam 3 tane doktora sorduk bukadar fark olabilirmi testler arasında diye hepsi mümkün değil dedi.neyse çok uzatmıyayım ama benim merkeze karşı güvenim sarsıldı.

bende bundan korkuyorum, sırf para amaçlı insanların umutlarıyla oynanmasından karar veremedim bi türlü biolabta sadace test yaptırıyosunuz sonuçları değerlendirmiyorlar sanırsam değilmi? birde oranın ücreti ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…