Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

selam yalnizim35
tedavin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda hep beraber güzel haberler alırız ben de sühendan hn a muayene oldum ve çok memnun kaldım ama smyrna denince hep funda hn ı söylüyorlar bir ara kafam çok karışmıştı hangisine devam etsem diye çünkü transferi yapan kişi tecrübesi çok önemli bir yandan da funda hn ı her zaman bulamıyorsun diyorlar ne yapayım karar veremedim sen ne yapmayı düşünüyorsun sühendan hn ile davam mı? (cevaplamak istersen tabi)

selam canim, senin tedavinde hayirli olsun gerci hangi asamadasin bilmiyorum ama ?? ben aslinda funda hanimdan randevu alip gitmistim ama o gün ameliyattaymis sühendan hanim bakti funda hanimla tanisamadim yani ama bir kac kisiyle konustum hemsirelerden zaten her iki doktor beraber takip edecek dedi. bi de sühendan hanimi daha cana yakin buldum bikmadan usanmadan ssorularima 1 saat cevap verdi ve telle bir soru sordugumda da hemen taniyor insani bana cok güven verdi bilmiyorum funda hanimi tanimiyorum ama biraz sert oldugunu okudum ama sühendan cok yumusak davrandi bana ve psikolog gibi moralde verdi ben simdilik sühendan hanima devam edicem insallah.. sen hangi asamadasin?? ne yapmayi düsünüyorsun

yanlızım35 aramıza hoşgeldin.umarım hepimiz smyrna arttan bekllediğimiz sonuçları alırız

bende sühendan hnma muayene oldum.iyi biri.ben bi kere ameliyat oldum.9 cm di.mayıs gelir mi bilmem.bide sen ilacı kaça aldın.ben 100 liraya aldım kutusunu.

bende sühendan hnma muayene oldum.iyi biri.ben bi kere ameliyat oldum.9 cm di.mayıs gelir mi bilmem.bide sen ilacı kaça aldın.ben 100 liraya aldım kutusunu.

benim kistim 1,5 cm oldugundan ve yumurta rezervini azaltmamak icin ameliyati secmedik evet su mayis ayi bir gelse cok iyi olacak nasil sabretcem bilmiyorum.. ama ben cumartesi yurt disina gidicem 1 ay yokum tatil icin biraz zaman gececek insallah. ben ilaci sordum 139 dediler ama tanidik bir eczane 115e verdi 2 kutu aldim simdidien sen nasil 100e buldun tanidik mi ?

evet tanıdık vardı.ucuza geldi.bakalım o 1500 liralık iğneleri de ucuza alabilecek miyiz.

kızlar merhaba
biz tedaviye ara verdik şimdilik inş sizden güzel haberler duyarız bana da moral olur sonrası için

olur tabi.siz izmirdemi oturuyorsunuz.

evet bornovada oturuyorum sen nerde oturuyorsun ? merkeze yeni mi basladin? senin görüslerin nasil? bi de bu femara icerken doktor korunma verdi mi sana bize korunun hamile kalman tehlikeli olur bu ilaci icerken dedi ama icimden bir his belki tutar da diyor ne yapacagima karar veremedim...

arkadaşlar bu folik asit yada desolett mide bulantısı yapar mı ?? günlerdir çok kötüyüm ilaçları görmek dahi istemiyorum ama mecburen içiyorum tabi.herşey gelecek bebişlerimiz için ama çok zorlanıyorum ya

ben haziran ayından beri folik asit kullanıyorum ve hiç şikayetim olmadı ama doğum kontrol hapları bazen sorun yapabiliyor ben diana35 kullandım 1 sene boyunca hiç bşy olmadı yasmin kullandım 1,5 ay ölüyordum neredeyse kardeşim adet düzensizliği için 3 senedir yasmin kullanıyor hiç şikayeti yok :) bünyeye göre değişiyor yani senin 4 günün kaldı sanırım eğer dayanamıyorsan ara merkezi yardımcı oluyorlar ben bunları söylediğimde ona göre ilaç veririz demişlerdi ginera yanlış hatırlamıyorsam
bir de benim sana tavsiyem (ki bunu da bana diana35 i veren doktorum söylemişti) gece yatmadan önce iç doğum kontrol hapını

yatmadan önce içiyorum zaten ama yinede kurtulamadım bulantıdan.bende uzun süre içtim diane35 ve yasmin ama onlarda olmamıştı acaba folikasit mi yapıyor bulantı diye düşünüyorum (

yatmadan önce içiyorum zaten ama yinede kurtulamadım bulantıdan.bende uzun süre içtim diane35 ve yasmin ama onlarda olmamıştı acaba folikasit mi yapıyor bulantı diye düşünüyorum (

benim bildiğim yan etkisi yok ama hemşirelerden biriyle konuş istersen eğer sebebi folik asitse belki markayı değiştirirler folic plus ya da folbiol ben folbiol kullanıyorum sırma hemşire de folbiol ve ginera kullanın demişti

ben biraz geç gördüm yazıyı galiba bayadır bakamadım.bende b.sitesinde oturuyorum.izmirde yani.bana korun falan denmedi.arkadaşlarda ilaç içiyosun belki bi mucize olur
falan diyolar.ben olmaz ilaç içerken dedim ama oluyomuymuş.dört senedir olmayan bi de ilaç içerken olursa ne diyim.allah korusun.ilacın yan etkisi falan.benimde bugün adet olmam gerekiyordu.daha gelmedi.ama sancım var bakalım sen görüşüp bilgi alırsan yazar mısın.

selam ben suan almanyadayım ve doktorla konusamıyorum ve ram yumurtlama dönememım suan napacagıma karar veremedım korunsam mı? yoksa korunmasam mı? ama doktor bana hamıle kalırsan bu ılac bebege zarar verır esın korunsun dedı ne yapcam sımdı? ılacın ıcınde de hamıleyken kullanılmaz yazıyor. bıı de benım cok kemık agrım oluyor sen de de var mı? bu ılacın yan etkısını gördün mü ?

meraba.ben korunmadım.belkide olmuyo zaten diye doktor bi şey dememiştir.ama eşim doktor zaten bu ilacı içerken hamile kalmazsın demiş ben anlamamışım.ne desem yalan.bana yan etki yapmadı çok şükür.kemik ağrısı falan olmıycak dedi doktor.bende endometriyozis var.onun için göbekten yapılan 3 ay adeti kesen bi iğne var.o iğne öyle
ağrılar,kıllanma,sesin kalınlaşması gibi yan etkiler yapıyomuş.bu öyle şeyler yapmaz dedi doktor.ben yasmin de içiyodum tedavi amaçlı o beni öldürüyodu.bulantı,göğüslerde acayip hassasiyet bi de büyüme.maşallah bu ilaç beni hiç üzmedi.

merhaba arkadaşlar bende bugün doğum kontrol hapının sonuncusunu içiyorum.inşallah bir kaç güne hemen adet olurum ve benimde tedavim başlar
çok heyecanlıyım bu süreç için.tüm gelişmeleri tek tek yazacağım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…