petunya35 haberlerini bekliyorum yarın bütün gelişmeleri yaz
selam arkadaslar.. ergame02 seninle ayni kaderi paylasiyoruz.. ben 3,5 senelik evliyim ve 1 yildir bebek istememeize ragmen iolmadi. en son smyrnaya basladik ve sühenden hanim muayene etti yapilan tahliller ve muayene sonrasi endometriosis hastasi oldugum tespit edildi. ufak bir de kistim var 15mm kadar. doktor tüp bebek tavsiye etti ayni senin gibi bende bebegin tutunma ihtimalini arttirmak icin 2 aylik femara ilacina basladim mayis adetimde de tüp bebek calismalri baslayacak bakalim.. ben merkezen ve doktordan cok memnun kaldim. acikcasi cok kararsizdim ama cevremden duyduklarim sonucu ve gördügüm ilgi sayesinde dogru karar verdigime artik inaniyorum.
selam yalnizim35
tedavin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda hep beraber güzel haberler alırız ben de sühendan hn a muayene oldum ve çok memnun kaldım ama smyrna denince hep funda hn ı söylüyorlar bir ara kafam çok karışmıştı hangisine devam etsem diye çünkü transferi yapan kişi tecrübesi çok önemli bir yandan da funda hn ı her zaman bulamıyorsun diyorlar ne yapayım karar veremedim sen ne yapmayı düşünüyorsun sühendan hn ile davam mı? (cevaplamak istersen tabi)
yanlızım35 aramıza hoşgeldin.umarım hepimiz smyrna arttan bekllediğimiz sonuçları alırız
selam arkadaslar.. ergame02 seninle ayni kaderi paylasiyoruz.. ben 3,5 senelik evliyim ve 1 yildir bebek istememeize ragmen iolmadi. en son smyrnaya basladik ve sühenden hanim muayene etti yapilan tahliller ve muayene sonrasi endometriosis hastasi oldugum tespit edildi. ufak bir de kistim var 15mm kadar. doktor tüp bebek tavsiye etti ayni senin gibi bende bebegin tutunma ihtimalini arttirmak icin 2 aylik femara ilacina basladim mayis adetimde de tüp bebek calismalri baslayacak bakalim.. ben merkezen ve doktordan cok memnun kaldim. acikcasi cok kararsizdim ama cevremden duyduklarim sonucu ve gördügüm ilgi sayesinde dogru karar verdigime artik inaniyorum.
bende sühendan hnma muayene oldum.iyi biri.ben bi kere ameliyat oldum.9 cm di.mayıs gelir mi bilmem.bide sen ilacı kaça aldın.ben 100 liraya aldım kutusunu.
benim kistim 1,5 cm oldugundan ve yumurta rezervini azaltmamak icin ameliyati secmedik evet su mayis ayi bir gelse cok iyi olacak nasil sabretcem bilmiyorum.. ama ben cumartesi yurt disina gidicem 1 ay yokum tatil icin biraz zaman gececek insallah. ben ilaci sordum 139 dediler ama tanidik bir eczane 115e verdi 2 kutu aldim simdidien sen nasil 100e buldun tanidik mi ?
evet tanıdık vardı.ucuza geldi.bakalım o 1500 liralık iğneleri de ucuza alabilecek miyiz.
birbirimizle iletisimde olalim kim ucuz bulursa digerine haber versin olur mu?
olur tabi.siz izmirdemi oturuyorsunuz.
arkadaşlar bu folik asit yada desolett mide bulantısı yapar mı ?? günlerdir çok kötüyüm ilaçları görmek dahi istemiyorum ama mecburen içiyorum tabi.herşey gelecek bebişlerimiz için ama çok zorlanıyorum ya
yatmadan önce içiyorum zaten ama yinede kurtulamadım bulantıdan.bende uzun süre içtim diane35 ve yasmin ama onlarda olmamıştı acaba folikasit mi yapıyor bulantı diye düşünüyorum(
evet bornovada oturuyorum sen nerde oturuyorsun ? merkeze yeni mi basladin? senin görüslerin nasil? bi de bu femara icerken doktor korunma verdi mi sana bize korunun hamile kalman tehlikeli olur bu ilaci icerken dedi ama icimden bir his belki tutar da diyor ne yapacagima karar veremedim...
ben biraz geç gördüm yazıyı galiba bayadır bakamadım.bende b.sitesinde oturuyorum.izmirde yani.bana korun falan denmedi.arkadaşlarda ilaç içiyosun belki bi mucize olur
falan diyolar.ben olmaz ilaç içerken dedim ama oluyomuymuş.dört senedir olmayan bi de ilaç içerken olursa ne diyim.allah korusun.ilacın yan etkisi falan.benimde bugün adet olmam gerekiyordu.daha gelmedi.ama sancım var bakalım sen görüşüp bilgi alırsan yazar mısın.
selam ben suan almanyadayım ve doktorla konusamıyorum ve ram yumurtlama dönememım suan napacagıma karar veremedım korunsam mı? yoksa korunmasam mı? ama doktor bana hamıle kalırsan bu ılac bebege zarar verır esın korunsun dedıne yapcam sımdı? ılacın ıcınde de hamıleyken kullanılmaz yazıyor. bıı de benım cok kemık agrım oluyor sen de de var mı? bu ılacın yan etkısını gördün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?