- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
bende bundan korkuyorum, sırf para amaçlı insanların umutlarıyla oynanmasından karar veremedim bi türlü biolabta sadace test yaptırıyosunuz sonuçları değerlendirmiyorlar sanırsam değilmi? birde oranın ücreti ne kadar?
şu ana kadar benim merkez hakkındaki görüşlerim gayet olumlu.
benimde yarın 12 de randevum var hsg için anestezili olacak sonucu çok merak ediyorum
folidoce ve desolett kullanmaya devam bu arada
bugün gittim smyrna arta hemen 2 kata alındım ve hazırlandım.anestezi hekimi geldi ve işlem hakkında bilgi verdi ve muayene etti.çok samimi ve iyi bir doktor sayesinde rahatladım biraz.sedyeyle indirdiler ameliyathaneye işlem öncesi tekrar orda tuvalete girmemi söylediler.neyse muayene masasına alındım hemşire hanım tansiyonumu ölçtü ekrandan 19 a 11 di bende çok şasırdım.ama stres yapmamışım gibi gelsede bana gergindim biraz.daha sonra damaryolu açmak için uğraştılar hemşire hanım 1 kez denedi olmayınca anestezi hekimi geldi oda denedi 3 .de açıldı ama canımdan can gitti burda tabi.doktorla konuştuk biraz sakinleşmeye çalıştım.şimdi uyutuyorum seni dedi tamam dedim kapattım gözlerimi.gerisini hatırlamıyorum.uyandığımda sedyeyi getirmişlerdi oraya geçtim yavaşca.ben hemen kendime geleceğimi zannetmezdim ama gayat iyiydim.tansiyonumu sordum çıkarken düzeldi dediler.odaya alındım serumum takılıydı kolumda.yarım saat sonra kek ve meyvesuyu yiyebileceğimi söyledi hemşire hanım.ve hemen kalçadan ağrı kesici yaptı.1 saat sonra kaltım üstümü giyindim.doktorum funda hanımda geldi o arada rahim içinin gayet iyi olduğunu söyledi herhangi bir anatomik bozukluk ve ya tıkanıklık yok dedi..sadece endometiumu biraz düzellttim dedi kalınlaşma çok az vardı dedi.önümüzdeki ay tedavide bize sıkıntıı çıkarmasın diye yaptım dedi.yani histeroskopi ve probe kürtaj oldum.1 hafta cinsel ilşki yasak dedi. bugün duş alma dedi.başka bir önerisi olmadı.eşimi ödeme için muhasebeye yönlendirdi hemşire hanım histeroskopiye 500 probe kürtaja 250 lira ödedik.daha sonra dosyamızla beraber hemşiremizin yanına gittik ilaçları içip içmediğimi sordu o da dikkat etmem gereken şeyleri hatırlattı.adetimin ilk günü tekrardan arayacağım merkezi 2 güne randevu alıcam artık.artık beklemedeyim darısı başınıza...
bende geçen perşembe görüşmeye gittim smyrna ya adetim başlayınca tahlilleri yaptırmaya gidicez.hayırlısı olsun herkes için
bende geçen perşembe görüşmeye gittim smyrna ya adetim başlayınca tahlilleri yaptırmaya gidicez.hayırlısı olsun herkes için
ben en son tüp bebek istedim ama eşiminde spermiyogramında morfoloji %3 çıktı o değer aşılama için yeterli değilmiş zaten
ben daha ona bile başlamadım sabırlı olmamız lazım bu daha başlangıç inş Allah tek seferde kurtarır bizi
meraba arkadaşım ben mayıs ayındaki adetimle başlıycam.2 ay femara kullanıcam.hastalığım yüzünden tutmama ihtimali var.tutsa bile düşme ihtimali.neyse ben şansımı deneyeyim de olmazsa takdiri ilahi.ben kızıma bi kardeş gelsin,ben de hastalığımdan kurtulayım diye istiyorum.hepimize hayırlısı olsun.başarılar...
meraba arkadaşım ben mayıs ayındaki adetimle başlıycam.2 ay femara kullanıcam.hastalığım yüzünden tutmama ihtimali var.tutsa bile düşme ihtimali.neyse ben şansımı deneyeyim de olmazsa takdiri ilahi.ben kızıma bi kardeş gelsin,ben de hastalığımdan kurtulayım diye istiyorum.hepimize hayırlısı olsun.başarılar...
tedavin hayırlı olsun arkadaşım,sana tutunmaya yardımcı ilaç vermişler,ben daha önce tüp denedim smyrna da fakat bana o ilaçtan vermediler,bu ilaç endometriosis içinmi yoksa dediğin gibi sadece tutunmaya yardımcı bir ilaçmı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?