- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
belki hamişsindir
ah canım keşke dediğin gibi olsa
yok olmaz korunduk bu ay ama yumurtlama dönemini yanlış hesapladıysak olursa mucize olurrrrr
kızlar merhaba moral olurdiye yazıyorum. bende tedaviye başlamadan önce smyrna hakkında olumsuz çok şey okudum. Ama herşey Allahtan hastane ve doktorlar vesile sadece diyerek, smyrna gittik ve tedaviye başladık.Allahıma şükürler olsun ki şu anda 6 haftalık hamileyimmmmm. Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Allahım sağlıkla kucağımıza kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar merhaba moral olurdiye yazıyorum. bende tedaviye başlamadan önce smyrna hakkında olumsuz çok şey okudum. Ama herşey Allahtan hastane ve doktorlar vesile sadece diyerek, smyrna gittik ve tedaviye başladık.Allahıma şükürler olsun ki şu anda 6 haftalık hamileyimmmmm. Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Allahım sağlıkla kucağımıza kucağımıza almayı nasip etsin.
ALLAH tamamına erdirsin canım çok sevindim. allah kucağına almayı nasip etsin
pardon özel değilse sorununuz neydi acaba ilk tüp bebek denemenizmydi?
kent hastanesi çok yoğun randevu alamadım.
smyrnaya gidiyorum perşembe günü aşılama için hayırlısı artık
fiyat soruyorum söylemiyorlar ya aşılama fiyatını bilen varsa söyleyebilirmi acaba?
randevu mu alamadın. alla alla :44: gerçekten çok dolu ama insan üstüne insan. o kadar insanı tüp bebek için geldiklerini düşündükçe çok üzülüyorum doğrusu. tüp bbek fiyatını biliyorum da aşılamayı bilmiyorum.istersen gittiğimde bir sorarım senin için.
çok sevinirim canım şimdi tekrardan aradım çünkü smyrnayı istemiyorum fiyatı bile söylemiyorlar.,
kentten yarın arayın şükriye hanımla görüştürelim yardımcı olur dediler
şükriye hanım kim? biliyormusunuz?
şükran hanım canım. kent hastanesi tüp bebek bölümünün koordinatörü. o sana fiyat hakkında veya uygulamalar hakkında detyalı bilgi verebilir. özel numarasını vereyim istersen özelden.
canım çok sevinirim ya bekliyorum of bu ay olsaydı bu iş
gönderdim canım
çok teşekkür ederim canım yarın direkt kendisini ararım inşallah bu siklusu kaçırmam.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
bence hiç bekleme yarını belki ordadır. he bi de israel beyin özel muaynehanesinin de numarası var. ordada görüşebilirsin kendisi ile. ben ilk önce özelde görüştüm sonra kentte devam ettim.
en son özelden attığın israel beyin numarasımı canım
evet canım özel muaynehanesi. asıl hn var orda asistanı o açar. ama israel beyle konuşabilirsin bu numaradan.
ben bi arayım bakalım birde muayene ücreti ne kadar kızlar?
ne kadar çok soru sordum dimi:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?