Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

hayırlısı olsun kardeşim.allah boşa çıkarmasın emeklerini.sen bizden önce başlıycaksın.bakalım neler olcak.sen bize öğreticeksin.adetin 2.günü falan mı başlıcaksın iğneye.aldınmı ,ne kadar mg'la başlıcakmışsın.öğrendiğinde yazarsan sevinirim.

adetin ikinci günü tekrar muayene olucam o zaman karar verilecek ilaçlara öyle dedi funda hanım.ama bende polikistik over olduğu için çok fazla ilaç kullandırtmıycam sana demişti önceki muayenemde.çünkü benim polikistikoverde yumurta rezervi iyi fakat büyük ve kaliteli yumurta oluşmuyor.bütün gelişmeleri yazacağım merak etmeyin :)

selam soft85 aramıza hoşgeldin sen hangi tedaviye başlıyorsun aşılama mı tüp bebek mi?

hoşbuldum arkadaşım kusura bakmayın benim internetim yoktu uzun zamandır msj yazamadım.ben tüp bebek tedavisine başladım.tahlillerim yapıldı salı günü doğum kontrol hapı ve folik asit verdi pazartesi günü histeroskopi yapılacak inş.

hoşheldin soft85 sende merkez hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim

hoşbuldum arkadaşım internetim yoktu anca yazabiliyorum kusura bakma.merkez gayet iyi temiz herkes güleryüzlü ve çok ilgililer her bilgiyi gayet açıklayıcı anlatıyolr biz çok beğendik .görüşme için irenbeye gitmiştik pek hoşumuza gitmemişti tavırları burası çok güzel hepimiz için hayırlı olur inş

hayırlı olsun canım tedavin.histeroskopinde inşallah temiz çıkar.bebişlerimize kavuşuruz burda hepberaber

arkadaşlar uzun bir bekleyişin ardından sonunda bugün adet oldum.

aradım randevu için ve yarın 09:30 da randevum var

büyük bir heyecanla tedaviye başlıyoruz inşallah

yarınki gelişmeleri tekrar ileticem

şimdi ben de seni düşünüyordum acaba naptı diye :) hayırlısı arkadaşım inş güzel şeyler olur sizin için
daha da güzel haberler alırız :)

şimdi ben de seni düşünüyordum acaba naptı diye :) hayırlısı arkadaşım inş güzel şeyler olur sizin için
daha da güzel haberler alırız :)

inşallah arkadaşım önden ben yolu açayım inşallah sizde arkadan beni takip edin

en kısa zamanda herkes gönlündekine kavuşur inşallah

hadi hayırlısı arkadaşım.bende yarın 10 da histeroskopiye gireceğim:18:

kızlar ikiniz içinde hayırlı olur inş herşey dualarım sizinle :) iyi haberlerinizi merakla bekliyorum

sağol cnm ben histeroskopimi oldum geldim dr gebeliğe engel hiç bi sorun yok gayet temiz dediartık bende doğum kontrol hapımın bitip adetimin gelmesini bekliyorum hayırlısı olsun

iyigeceler kızlar.bugün sonunda gittik randevumuza eşimle.tekrardan kan verdim ve ultrasonla muayene oldum.funda hanım gayet iyi dedi ve tedaviye bugün itibariyle başlıyoruz dedi.
ilacın dozunu söyledi daha sonra sırma hemşire hanımla görüştük o ilaçlarımızı eczaneden istedi.ilaçlar geldikten sonra nasıl uygulanacağını gösterdi ve ilkini o yaptı göbekten.bugün sadece puregon ve tetradox diye bi antibiyorik aldık eczaneden.puregonu 125 ünite yapacağım her gün ve cumartesi tekrardan kontrole gideceğim.zaten aldığım ilaç 3 günlük sadece.ilaçlar konusunda çok tereddütlüydüm ama kendi anlaştığı bi eczanenin olması büyük kolaylık hemen getiriyorlar ödemeyi ister kartla ister nakit yapıyorsunuz.benim aldığım ilaç puregon 300 ıu piyasa değeri 260 lira olan bu ilacı bana 180 liraya verdi eczacı.çok şaşırdık eşimle ama sevindik tabi.sırma hemşire bu süre içinde cinsel ilişkiden uzak durmamızı alkol ve sigara tüketilmemesi gerektiğini olabildiğince doğal beslenmek gerektiğini ve de her türlü kimyasallardan uzak olmamı önerdi.cumartesi sabah dokuzbucukta ordayım yine yumurta gelişimine bakılıp tekrardan ilaç yazılacak en çok korktuğum hiperstimülasyon sendromu olmam inşallah.dua edin bana kızlar görüşürüz43:

dualarımız seninle arkadaşım herşeyin yolunda gitmesine sewindim bakalım cumartesi ne olucak takipteyim herkesten güzel haberler bekliyorum

Herşey istediğiniz gibi olur inşallah.
BENİM GİBİ BİR ÇOCUK SAHİBİ OLUPTA İKİNCİYİ İSTEYEREK BU MACERAYA ATILAN ARKADAŞLAR VAR MI ACABA...

hadi hayırlısı bakalım inş tek seferde kavuşursunuz bebeğinize :) sanırım sana kısa pro uygulanıyor o zmn daha kısa süreli ilaç kullanacaksın ohss riski de düşer inş içini ferah tut dualarımız seninle :)

sağol cnm ben histeroskopimi oldum geldim dr gebeliğe engel hiç bi sorun yok gayet temiz dediartık bende doğum kontrol hapımın bitip adetimin gelmesini bekliyorum hayırlısı olsun

amin cnmcm çok sevindim bşy çıkmamasına hayırlısıyla tedavine de başlarsın inş

Herşey istediğiniz gibi olur inşallah.
BENİM GİBİ BİR ÇOCUK SAHİBİ OLUPTA İKİNCİYİ İSTEYEREK BU MACERAYA ATILAN ARKADAŞLAR VAR MI ACABA...

sağol arkadaşım seninde hayırlı olsun tedavin benim ilk tüp bebeğim olucak daha nasipse

arkadaşlar 2 gündür puregonumu yapıyorum bugün sabah bitti ilaç.yarın sabahtan yine smyrnadayım.
ama ne zormuş kendi kendine iğne yapmak.o iğneyi batırmakla batırmamak arasında kaldım hep.
inanın ben hemşire olmama rağmen zorlandım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…