merhaba arkadaşlar bende bugün doğum kontrol hapının sonuncusunu içiyorum.inşallah bir kaç güne hemen adet olurum ve benimde tedavim başlar
çok heyecanlıyım bu süreç için.tüm gelişmeleri tek tek yazacağım burdan
selam soft85 aramıza hoşgeldin sen hangi tedaviye başlıyorsun aşılama mı tüp bebek mi?
hoşheldin soft85 sende merkez hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim
hoşbuldum arkadaşım internetim yoktu anca yazabiliyorum kusura bakma.merkez gayet iyi temiz herkes güleryüzlü ve çok ilgililer her bilgiyi gayet açıklayıcı anlatıyolr biz çok beğendik .görüşme için irenbeye gitmiştik pek hoşumuza gitmemişti tavırları burası çok güzel hepimiz için hayırlı olur inş
hayırlı olsun canım tedavin.histeroskopinde inşallah temiz çıkar.bebişlerimize kavuşuruz burda hepberaber
arkadaşlar uzun bir bekleyişin ardından sonunda bugün adet oldum.
aradım randevu için ve yarın 09:30 da randevum var
büyük bir heyecanla tedaviye başlıyoruz inşallah
yarınki gelişmeleri tekrar ileticem
şimdi ben de seni düşünüyordum acaba naptı diye :) hayırlısı arkadaşım inş güzel şeyler olur sizin için
daha da güzel haberler alırız :)
arkadaşlar uzun bir bekleyişin ardından sonunda bugün adet oldum.
aradım randevu için ve yarın 09:30 da randevum var
büyük bir heyecanla tedaviye başlıyoruz inşallah
yarınki gelişmeleri tekrar ileticem
inşallah arkadaşım önden ben yolu açayım inşallah sizde arkadan beni takip edin
en kısa zamanda herkes gönlündekine kavuşur inşallah
hadi hayırlısı arkadaşım.bende yarın 10 da histeroskopiye gireceğim:18:
kızlar ikiniz içinde hayırlı olur inş herşey dualarım sizinle :) iyi haberlerinizi merakla bekliyorum
iyigeceler kızlar.bugün sonunda gittik randevumuza eşimle.tekrardan kan verdim ve ultrasonla muayene oldum.funda hanım gayet iyi dedi ve tedaviye bugün itibariyle başlıyoruz dedi.
ilacın dozunu söyledi daha sonra sırma hemşire hanımla görüştük o ilaçlarımızı eczaneden istedi.ilaçlar geldikten sonra nasıl uygulanacağını gösterdi ve ilkini o yaptı göbekten.bugün sadece puregon ve tetradox diye bi antibiyorik aldık eczaneden.puregonu 125 ünite yapacağım her gün ve cumartesi tekrardan kontrole gideceğim.zaten aldığım ilaç 3 günlük sadece.ilaçlar konusunda çok tereddütlüydüm ama kendi anlaştığı bi eczanenin olması büyük kolaylık hemen getiriyorlar ödemeyi ister kartla ister nakit yapıyorsunuz.benim aldığım ilaç puregon 300 ıu piyasa değeri 260 lira olan bu ilacı bana 180 liraya verdi eczacı.çok şaşırdık eşimle ama sevindik tabi.sırma hemşire bu süre içinde cinsel ilişkiden uzak durmamızı alkol ve sigara tüketilmemesi gerektiğini olabildiğince doğal beslenmek gerektiğini ve de her türlü kimyasallardan uzak olmamı önerdi.cumartesi sabah dokuzbucukta ordayım yine yumurta gelişimine bakılıp tekrardan ilaç yazılacak en çok korktuğum hiperstimülasyon sendromu olmam inşallah.dua edin bana kızlar görüşürüz43:
iyigeceler kızlar.bugün sonunda gittik randevumuza eşimle.tekrardan kan verdim ve ultrasonla muayene oldum.funda hanım gayet iyi dedi ve tedaviye bugün itibariyle başlıyoruz dedi.
ilacın dozunu söyledi daha sonra sırma hemşire hanımla görüştük o ilaçlarımızı eczaneden istedi.ilaçlar geldikten sonra nasıl uygulanacağını gösterdi ve ilkini o yaptı göbekten.bugün sadece puregon ve tetradox diye bi antibiyorik aldık eczaneden.puregonu 125 ünite yapacağım her gün ve cumartesi tekrardan kontrole gideceğim.zaten aldığım ilaç 3 günlük sadece.ilaçlar konusunda çok tereddütlüydüm ama kendi anlaştığı bi eczanenin olması büyük kolaylık hemen getiriyorlar ödemeyi ister kartla ister nakit yapıyorsunuz.benim aldığım ilaç puregon 300 ıu piyasa değeri 260 lira olan bu ilacı bana 180 liraya verdi eczacı.çok şaşırdık eşimle ama sevindik tabi.sırma hemşire bu süre içinde cinsel ilişkiden uzak durmamızı alkol ve sigara tüketilmemesi gerektiğini olabildiğince doğal beslenmek gerektiğini ve de her türlü kimyasallardan uzak olmamı önerdi.cumartesi sabah dokuzbucukta ordayım yine yumurta gelişimine bakılıp tekrardan ilaç yazılacak en çok korktuğum hiperstimülasyon sendromu olmam inşallah.dua edin bana kızlar görüşürüz43:
sağol cnm ben histeroskopimi oldum geldim dr gebeliğe engel hiç bi sorun yok gayet temiz dediartık bende doğum kontrol hapımın bitip adetimin gelmesini bekliyorum hayırlısı olsun
amin cnmcm çok sevindim bşy çıkmamasına hayırlısıyla tedavine de başlarsın inş
Herşey istediğiniz gibi olur inşallah.
BENİM GİBİ BİR ÇOCUK SAHİBİ OLUPTA İKİNCİYİ İSTEYEREK BU MACERAYA ATILAN ARKADAŞLAR VAR MI ACABA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?