Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

arkadaşlar bugün gittim yine kontrole.funda hanım yoktu kontrolü sühendan hanım yaptı o da çok tatlı bi insan.yumurta gelişimim iyiymiş puregonu 125 ünite yapmaya devam edicem pazartesi tekrar kontrol edeceklermiş.bugün yine kan verdim e2 ve lh bakıldı.ama sonuçlarını beklemedim eğer bi sorun çıkarsa telefonla arıyorlar zaten.bir de sühendan hanım ultrasonda yumurtaların çok bide bunlar büyücek çok güzel dedi.inşallah dediği gibi olur ve 1. kalite yumurtalarım oluşur.
puregon içinde bence sağlık ocağı yapar arkadaşlar.ama bugünkünü daha rahat yaptım elim alıştı ve daha az acıdı mesela.eşlerinizden yardım beklersiniz sizde hiç olmadı.ben eşime çok ısrar ettim ama yapamam dedi.eee sonunda bebişlere kavuşmak olduktan sonra herşeye katlanıyor insan hiç sorun olmuyor walla.hayat bu herşeye alıştırıyor insanı.
pazartesi yazarım yine gelişmeleri öpüldünüz canlarım

sühendan hanım benim dr um. çok tatlı biri ilgili.herşey çok güzel gidiyo arkadaşım inş sonuda böyle güzel olur.benim doğum kontrol hapıın bitmesine 10 gün var bende sabırsızlıkla bekliyorum adet günümü hayırlısı olsun kaliteli kaliteli yumurtalarımız olsun inşallahhhhhhhh

bugün yine kontroldeydim.funda hanıma muayene oldum.yumurtalarım çok güzel gelişiyormuş.ama çok yumurta oluştuğu için muayene sırasında çok ağrım oldu.
bugün yine kan verdim bu sefer sonucu beklememi söylediler ilaç dozum değişicekmiş.125 ünite yaptığım puregon 200 üniteye çıkarıldı.östrejen seviyem biraz düşük seyrediyomuş o yüzden doz arttırılmış yoksa yumurta gelişimimde sorun yokmuş öyle söyledi hemşirecim.seni patlatıcaz dedi hemşire bende de korku başladı şimdi ohss olmayayım sakın diyorum içimden.eşim içinde çarşamba boşalmanız lazım dedi.sperm toplama için 3-5 günlük cinsel perhiz gerekli olduğu için sanırım.sıradaki kontrolümde perşembe günü gelişmelerle tekrardan karşınızda olucam beni bekleyin anacuuuummm

pegasusunicorn tedavin hayırlı olsun umarım herşey istediğimiz gibi olur, ben de seni takip ediyorum:)) smyrnaya gidiyorum bende dün sabah oradaydım..benim iğnelerimin ikinci günü..kendim yapıyorum zor da olsa...ilacı 200 ünite verdiler bakalım hayırlısı artık..

arkadaşlar dün akşam biraz karın ağrım oldu.bugünde başağrısıyla birlikte karınağrım devam etti.bende hemen merkezi aradım ohss den korktuğum için .
özlem hemşire ile görüştüm ilaç dozu arttırıldığı için olabileceğini minoset tb. alıp dinlenmemi söyledi.
bende çalışıyorum biliyosunuz hemşire olarak.hastane ile ilgili sıkıntılar oldu .aşırı yorgunluk ve uzun süre ayakta kalınan stresli işlerden uzak durması gerekiyor diye rapor aldım.
bu raporu almış olamama rağmen bana çok fazla nöbet yazıldı bende normal olarak itiraz ettim başhemşirelikle tartıştım biraz sinirlerim bozuldu çok ağladım.
bende çözümü raporumu erken almakta buldum 10 günlük raporuma bugün itibariyle çıktım.
her zaman stres olmayın diyorlar bize ama stressiz olmak mümkün değil.umarım bu durumlar benim hamile kalmama engel olmaz.
perşembe kontrole kadar umarım bir daha karınağrım olmaz.görüşürüz arkadaşlar

merhaba arkadaşım.çok sağol seninde tedavin hayırlı olsun.umarım muradımıza ereriz hep birlikte.

bu süreç çok zor en azından burda biz kendi kendimize destek olalaım.

çünkü başa gelmeyince anlaşılmıyor bazı şeyler.

herkese mrb
umarım tedavi süreci sonunda mutlu haberleri alırsınız..allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
30 yaşındayım ve 9 aydır bebek istiyoruz fakat henüz nasip olmadı.
ben de symrna tüp bebek merkezinde funda hanıma gidiyorum. ben de pko var. bu yüzden 2 ay klomen kullandım ama malesef olmadı. bu ay hiç ilaç kullanmadım kendi haline bıraktım. bu ay da olumlu sonuç alamazsam eğer aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
tüp bebek tedavisi öncesinde symrna da aşılama yaptıranınız var mı? tavsiye eder misiniz?? aynı merkeze gittiğimiz için sizden bilgi almak istedim

merhaba arkadaşım umarım herşey gönlüne göre olur.ben tüp bebek öncesi aşılama hiç düşünmedim çünkü benim polikistikoverim evre 4 yani çok ileri safhada.

aşılamada biliyorsun ki tüp bebek kadar çok yumurta gelişmesini istemiyorlar çoğul gebelik için .en fazla 2 yumurta gelişsin istiyorlar ama polikistikoverlerde ilaçların dozu çok az bile arttırılsa ortalık

yumurtadan geçilmiyor ve aşılama iptal olabiliyor o ay.o yüzden kararını çok iyi ver bence tedaviye başlayıp yarı yolda bırakma daha üzücü olur senin için.bu arada eşinin tahlillerinede baktırın

baktırmadıysanız ondada bişey çıkmasın.kendine iyi bak ben şimdi smyrnaya kontrole gidiyorum bakalım yumurtalarım ne alemde

güle güle git güzel haberlerle gel:)) allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda güzel haberle yuvanız şenlenir
geçtiğimiz süre boyunca bir çok testi yaptırdık biz. eşimin spermogramına bakıldı. genetik testlerimiz, kan pıhtılaşma testi ve hsg.. allahıma bin şükür ki onlarda sorun yok.
pko nun evreleri olduğudan haberim yoktu. ben de yumurtlama oluyor ama geç oluyor. 30--35. günlerde yumurtluyorum...klomene 2 tane ile başladık ama o ay yumurta yine geç gelişti ve yeteri kadar büyümedi, 2. ay 3'e çıkardı o ay bir tane gelişti yine olmadı...bakalım bundan sonra nasıl bir yol izlicez...allah hepimizin yardımcısı olsun..

ewet arkadaşlar ben smyrnadan geldim.bugün kan verirken bir ailenin pozitif sonucuna sevinmesine şahid oldum çok mutlulardı gözlerim doldu onlara bakarken.
bir an için kendimi onların yerine koymak istedim acaba ben ne tepki verirdim duyunca böylesine güzel bir haberi.
%50 gebelik oranı düşük bir oran değil umarım o şanslı 2 çiftten biri bu ay eşimle ben oluruz.
o kadar çok istiyorum ki hamile kalmayı anlatamam size.bugün kü muayenede biraz üzüntülüydüm ben yumurtalarımın gelişmiş olmasını beklerken onlar beni üzdüler malesef.
puregona 200 den devam edicem pazartesiye kadar çünkü polikistiğim ilaçlara direnç gösteriyormuş.
dozu arttıramıyorlar çünkü ohss olmamdan korkuyorlar.sühendan hanıma muayene oldum bugün yine.i
stesek sende 40 50 tane bile yumurta toplayabiliriz ama bu senin için sağlıklı olmaz dediler
üzülmememi büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta sonu yumurta toplama işlemini yapacağımızı söyledi.ama ben çok korktum tabi bir hüzün kapladı içimi.
hatice hemşire bugüne kadar gördüğüm en dirençli polikistiklerdensin dedi oda üzdü tabi.
neyse gönlümü ferah tutuyorum ve pazartesiye kadar huzurlu bi şekilde bekliyorum

bende bir ay klomen kullandım arkadaşım ama bir sürü yumurta gelişti hepsi küçük kaldı tabi.hiç büyüyen olmadı.ahhh ne zor bu polikistikoverli olmak Allahtan benimde aynı sen gibi anatomik olarak bir sorunum yok eşiminde tahlilleri temiz ama benim ki yetiyorda artıyor bana.

inşallah sen de o güzel haberi en kısa zamanda alırsın
sorun varsa çözüm vardır..mutlaka senin için de uygun bir doz ve yöntem bulunur..io direnci kıracak bir şeyler bulurlar elbet:)
çini ferah tut stres her şeyi olumsuz etkiliyor.
her şey çok güzel olacak inşallah

bende yazdıklarını okudum bişeyler yazmadan geçemedim.allah isteyince olur.ben 8 aylık evliydim.eşimin işi bozuldu,iflas etti.ona üzülürken iş aramaya başladım.yaptığım
görüşmelerde bebek yapıcakmısın diyorlardı bende hayır hiç düşünmüyoruz,diyordum meğer hamileymişim.o kadar iyi korunduğumu zannediyordum ki.eşim hiç içimde kalmıyordu afedersin.hiç ihtimal vermedik.test yaptık,çift çizgiyi görünce ağlayarak aldıralım dedim olmadı kıyamadım.doğurduktan sonrada bi daha asla dedim.şimdi tüp bebek yapmaya çalışıyorum.allah istedimi verir.NASIL OLDUĞUNU ANLAMAZSIN BİLE UMUDUNU KAYBETME...

Arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim.toplam 10 tane yumurtam varmış sizce az mı yaa off canım sıkıldı ya..kaç tane olursa daha garantili olur tam olarak hastanede de açıklama yapmıyorlar ..bana bi haller oluyor son zamanlarda hastanede beklerken bile tahammül edemiyordum kimseye beni beklettiyorlar diye çığlıklar atasım geliyordu..ruh halim çok bozuk acaba bu ilaçlardan mı anlamadım..Rabbim yardımcımız olsun..

arkadaşlar bana bugün prugen dışında 4 adet iğne daha yazdılar ,yumurtaların gereğinden fazla büyüyüp çatlamasını engelliyormuş..size de verdiler mi acaba??

walla arkadaşım ben puregonu 9 gündür kullanıyorum başkada ilaç yok yanında folikasitten başka.
bu tüp bebek tedavisinde kısa protokol içinde antagonist ve agonist olarak ikiye ayrılıyormuş bana antagonist olanı yapılıyormuş
hatice hemşire öyle demişti.o yüzden herkesin ilaçları farklı olabilir hormonlara göre tabi

şimdi keşke hastaneye her gittiğimde pozitif sonucu alan birilerini görsem diyorum insan çok motive oluyor ya
Allahım her isteyene versin inşallah

bence az olsa bile önemli değil.önemli olan 1.kalitede olması ve blast evreye kadar ulaşabilmesi.
Yarabbim her ay 1 yumurtayla hamile kalmayı nasip ediyor senin 10 yumurtan var ne güzel işte.
dondurmayı düşünüyormusun yumurtaları bilgi aldınız mı hiç

canım orgalutran adında hazır şırınga halinde.netten baktım yumurtalar büyüyünce yapılıyormuş sanırım benim tahminim bazı yumurtalarım büyük bazıları küçük olduğundan büyükler çatlamasın diye verdiler..kendi kendime yorumluyom ne güzel:))ama açıkçası ben bilgilendirme açısından merkezin yetersiz oduğunu düşünüyorum ama neysee..
ben de dün sabah oradayken bir kişinin haberini duydum senin hissettiklerini bende aynen hissettim..Rabbim isteyen herkese içinde de bize versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…