Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

haklısın canım buna da şükür .dondurma konusunu hiç düşünmedik ama mantıklı tabii olabilir ..şimdiye kadar bu konuda herhangi birşey konuşulmadı merkezde,sanırım bir sonraki kontrolde ben sorularımı arka arkaya yağdıracam::))

insanın kontroller sırasında aklına gelmiyor soru sormak heyecandan.ama ordan çıkınca başlıyor sorular kafamızda tek tek.

bende pazartesiye kadar aklıma gelenleri yazıcam bi kağıda gidince unutmadan sorayım bari.

pazartesi dondurma konusunu sorucam bende Allah korusun tutmazsa bir daha ilaç kullanmak istemiyorum

slm arkadaşlar forumu çoktandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum bende mart ayı başında smyrna art ta ilk tüp bebek (micro) denememi yaptım ilk sevindik ama sevincimiz iki gün surdu kan değeri düşmeye başladı ve sonuç kimyasal gebelik funda hanımla gorüştüm bi takım testlerden bahsetti genetik testler sizlere sormak istediğimde bu bu testlerden yaptıran varmı ayrıca ikinci denemesini yaşayanlar nekadar ara verdiniz bu konuda çok kararsızım iki ay sonra hemen yaptırmakmı yoksa daha uzun aramı vermek gerekir birde erkek kaynaklı tedavi görenler alternatif neler yapıyorsunuz çok soru sordum farkındyım ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.benim daha ilk denemem o yüzden genetikle ilgili testler yapmadık.doktorlar 3 ay beklenmeli iki deneme arasında diyorlar sonuçta bir sürü ilaç yükleniyor vücuduna.umarım herşey gönlüne göre olur

selam gore
öncelikle ben tüp bebek tedavisi hiç görmedim daha doğrusu ilkine başlayacağımız gün sühendan hn bence birkaç ay normal deneyin eğer olmazsa tedaviyi uygulayalım dedi o yüzden eşim ve ben doğal yoldan gelmesini beklemekteyiz en azından kışa kadar :) bizim sorunumuz genetik eşimde resiprokal translokasyon var o yüzden bildiklerimi paylaşmak istedim
tekrarlanan ve olumsuz sonuç alınan eşlerden kan örneği alınıp genetiklerine bakılıyor bir sorun var mı yok mu diye eğer sorun varsa PGT denilen bir işlem daha uygulanıyor tedavi sırasında bu ne demek embriyo 8 hücreli aşamasındayken bir hücre alınıp genetik merkeze gönderiliyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor senin yaşın yumurta rezervin çok önemli
genetik sorun harici protokolü tam bilmiyorum o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim

ara konusunda da benim burada okuduğum ve dr ların söylediği 3 ay çünkü vücuduna ciddi hormon yüklemesi yapıyorsun uzun pro uygulandıysa özellikle biraz bekle vücudunda da dinlensin kilo olarak hayatına yerleşmesin :)

eşin keçiboynuzu kürü ya da pekmezi tüketebilir uygulayan ve güzel sonuçlar alan çok kişi var benim eşimde pekmezini yiyor sabah akşam

şimdiden herşey gönlünüzce olsun hiç kötü düşünme herşeyin bir çaresi var yeter ki umudunu kaybetme bak bize genetik sorunumuz olmasına rağmen doğalı deniyoruz sınırları zorluyoruz:)

cevabın için çok teşekkür ederim tedavindede umarım herşey yolunda gider ve mutlu haberi en kısa zamanda alırsın

cevabın için çok teşekkür ederim siz eşindeki durumu daha önceden biliyormuydunuz yoksa merkeze başvurunca bu testi yapalımmı dediler. çünkü bu durum benim kafama çok takıldı bebek düşünce sebebi bu olabilir dediler bende neden işin başında yapmadınız dedim pahalı bi test olduğu için herkez yaptırmaya yanaşmıyor birkaç kayıptan sonra öneriyorız dediler ne saçma bana söyleselerdi yaptırırdım okadar para harcandı sonuçta bundanmı kaçacaktım bi sorun çıksaydı pgt yapılırdı sonuç belki şu an farklı olurdu neyse haftaya kan vermeye gitçez umarım bir sorun çıkmaz.bizde ikinci denemeye kadar normal yoldan denicez eşime keçiboynuzu kürü yapacağım birde sepe naturel diye bi balcı varmış ordan karışım hazırlatayım diyorum inşallah faydalarını görürüz sizin içinde hayırlısı olsun umarım tüp bebeğe gerek kalmadan halledersiniz

kaybın büyük o yüzden çok üzgünsün biliyorum ama bu testler öyle he deyince yapılmıyor benim eşimin ailesinde bu sorunun olduğunu en başından beri biliyordum haziran 2011'den beri toplamda 5 farklı dr a gittim hepsi de eğer düşük yaparsan araştırırız dedi hiç kimse testlerden bahsetmedi ocak 2012'de smyrna ya gittik sühendan hn a muayene oldum ve inatla bu sorunun eşimde de olabileceğini ve bebek kaybı yaşamadan bunu öğrenmek istediğimizi söyledik anca o zaman karyotip tayini yaptırın dedi
sonuçta ben de eğer ailede taşıyıcılık olduğunu bilmeseydim istemeyecektim elimde kardeşinin raporlarıyla gezmeyecektim o yüzden bu konuda dr lara çok kızamıyorum çok fazla test isteyince de bazı hastaların gözünde paracı olabiliyorlar
karyotip tayini 130 tl bir kişi için yaklaşık 4-5 haftada sonuç çıkıyor PGT 1500$

iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım sizin de testleriniz normal çıkar bir de bununla uğraşmak zorunda kalmazsınız :)

arkadaşlar bende yarın kontrole gidiyorum.umarım yumurtalarım büyümüştür artık çok sıkıldım beklemekten.pazartesi eltim doğum yaptı gelen giden misafirleriyle hep ben ilgilendim çok yoruldum bu hafta.yorgunluk yumurta gelişiminide olumsuz etkileyen bişey umarım yarın artık büyümüş olurlar.çok sabırsızlanıyorum bir an önce test zamanı gelsin istiyorum.iyi ya da kötü bi sonuca ulaşmak istiyorum böyle bilmeden beklemek çok zor

pegasus inş yumurtaların gelişmiştir arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum yeni arkadaşlarda gelmiş hepsi hoşgelmiş hepinizin hayırlı haberlerini bekliyor ve takip ediyorum kızlarrr

arkadaşlar bugün kontrolümü oldum.funda hanım yine yoktu sühendan hanıma muayene oldum.bugün nedense merkeze gitmeden önce çok endişeliydim.aklımda hep soru işaretleri vardı.neyseki kanımı verip ultrasonu çekilene kadardı bütün stresim.sühendan hanım sonunda gelişmiş yumurtaların dedi.iki yumurtalığının üstüde yumurtayla dolu dedi.sayı belirtmedi.ohss olmamam için bugün orgalutrona başladık perşembeye kadar kullanacağım 4 tane.puregonada devam ediyorum tabi aynı dozdan.perşembe tekrar kontrolüm var puregonu yapmamamı orgalutronu yapıp gelmemi söyledi sırma hemşire hanım.bugün 4 tane orgalutrona 240 lira ödedik.bugüne kadarda toplam 8 kutu puregon 300 aldık.ilaçlar sandığımızdan ve bize söylenenden biraz daha masraflı oldu ama olsun.eve gelir gelmez ilaçlarımı yaptım ama bu orgalutronun iğnesi biraz daha kalın ve çok daha fazla ağrıttı göbeğimi yapalı 1 saat oldu hala acıyor .puregonu abah 10 da yapıyordum sırma hemşire orgalutronuda 9 da yapmamı söyledi.inşallah perşembe istenilen büyüklükte olur yumoşlarım ve çatlama iğnemi olurum önümüzdeki hafta transfer yapılır.eşimede çarşamba günü ilişkisiz boşalma olsun dediler bakalım hayırlıs.

arkadaşım sewindim sorun olmadığına okudukça heyecanlandım siz ilaçları hastaneyemi aldırıyosunuz.smyrnada bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı 2 sene önce bize hastaneye aldırmayın kendiniz eczaneden getirtin ilaçları dedi bende kararsız kaldımbenimde bugün bitti doğum kontrol ilacı artık adetim gelsede başlasam iğnelere biran önce transferim olsun istiyorumseninde transfer çok yaklaştı inş pozitif sonuç alırsın

en kısa sürede başlarsın sende ilaçlara inşallah topluca seviniriz burdan.bende ilk başta eczane konusunda kararsız kaldım ama piyasanın biraz altında veriyorlar ilaçları bide hemen geliyor beklemiyosun ilk dozu orda yapıyorlar yapılışını öğretiyor hemşireler.kredi kartı geçebiliyorsun ilaçlara hatta word kartın varsa taksit bile yapıyolarmış.soğuk olacak ilaçları buz aküsüyle getiriyorlar o açıdanda sıkıntın olmuyo.ben puregonu sormuştum ilk piyasa değeri 260 lira ama eczane bize 180 liraya veriyor.araştırıp öyle karar verin.olmazsa şimdiden 1-2 eczaneye ilaçların fiyatını danış.

walla beni şimdiden transfer heyecanı sarmaya başladı acaba kaçıncı gün transferi yapılacak.yumurtalarımdan 1.kalite olanlar olacak mı en önemliside bebişim bana tutunacak mı
çocuk sahibi olamıyorum diye çok stres yapıyordum ama bu aşamalarda çok çok stresliymiş.bu arada benim karın ağrılarım arttı baya bide akıntım oluyo şimdi normalmiş ama ben geriliyorum böyle bulgular oldukça.göğüslerimde çok acımaya başladı dokunamıyorum.Allahım en kısa sürede bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah.eşimin yeğenini kucağına aldığı zaman ki halini gördükçe bende onu bu mutluluktan mahrum bırakmamalıyım diye düşünüyorum hep.eşimi o kadar çok seviyorum ki hep mutlu olsun istiyorum.ona mutlu haberi en kısa sürede vermek nasip olur umarım.neyse ben duygusala bağladım az daha yazarsam ağlıcam şimdi.
iyi akşamlar herkese

Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

sizle paylaşmak istedim arkadaşlar çok hoşuma gitti

inşallah bebeklerimiz bize tutunur canım ya çok stres yapma.biz tüp bebeğe başladığımızdan beri içimden bi ses hep hamile kalacağımı sölüyo hiç umutsuzluğa düşmüyorum kendimide çok kaptırmak istemiyorum tutmama ihtimaline karşı.çok karışk duygularmış ya.sende çok sıkma canını stres yapma allahın izniyle tutunur bize bebeklerimiz bizde eşlerimizin yüzündeki o mutluluğu görürüz inşallah.akıntı göğüs şişmesi dr normal demiş gerilme sakın.benim arkadaşım transfer olduktan sonra sanki dokuz aylık hamileymiş gibi şişmişti karnı.bunlar olabilen şeyler onun için stres sıkıntı yapmıcaz herşeyin güzel olumlu gideceğini düşünücez ama çok kaptırmadan kendimizi hakkımızda hayırlısı olsun ha bide ağlayıpta kendini yıpratma tamam mı arkadaşım bebeğini kucağna aldığın zamana sakla gözyaşlarını allah bizede nasip eder dualarımızı kabul eder uğraşlarımızı boşa çıkarmaz

ayyy canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.kimseye anlatamıyorum derdimi en azından beni anlayan birileri var.

karanfil3555 nerelerdesin arkadaşım.

yumurtaların toplandı mı ne yaptın haber alamadık senden

arkadaşlar ben yarın yine kontrole gidicem.çok heyecanlıyım acaba yumurta toplama işlemi ne zaman olucak.
aramızda pek deneyimli arkadaşlar yok ama orgalutran ortalama kaç gün kullanılıyor bilen var mı?

karanfil3555 nerelerdesin arkadaşım.

yumurtaların toplandı mı ne yaptın haber alamadık senden

canım kusura bakma geç gördüm yazını,çok sık bakamıyorum nete..benim yarın yumurtalar toplanacak inşallah bakalım artık ,bende çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun .buarada orgalutranı sormuşsun ben 4 gün kullandım muhtemel sanada öyle verirler.4 gün sonunda 1 tane daha prugen ve orgalutran kullanıyorsun aynı gece yumurta çatlatıcı iğneyi kullanıp sonraki gün hiç iğne yok..sonra yum. toplanıyor..inş.hepimiz hayırlısıyla kucağımıza bebişlerimizi alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…