Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

ayyy hayırlısıyla yumurtaların 1.kalitede ve bol bol olurlar.seninkiyle aynı olursa o zaman benimde cumartesi toplanacak yumurtalarım.
yarın bende kontrole gidicem bakalım.ama seni anestezi alacağın için hemen servise çıkarırlar.
yarın akşam girip deneyimlerini paylaşırsan sevinirim çok merak içersindeyim.hiç bişey hissetmeyeceğim ama olsun

inşallah dediğin gibi olur canım.yarın evde yatcam zaten mutlaka yazarım canım merak etme..

karanfil, pegasus bekliyorum güzel haberlerinizi.ben bi adım arkanızdan geliyorum.sıkı takipçinizim.hayırlısıyla yumurtalarınız toplansın sonra bebekler gelsin inşallah

merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı yine.funda hanıma muayene oldum.bu sefer ultrasonda uzun uzun baktı yumurtalarımın boylarını tek tek ölçtü 19 mm olanlar bile varmış aralarında.
bugün iki farklı ilaç daha aldık eczaneden.decapeptyl ve ovitrelle.puregon ve orgalutran kullanmayacağım artık.decapeptyli bu akşam 22:30 da yapmamı söyledi sırma hemşire hanım.çatlama iğnesi yumurta toplama işleminden sonra yapılacakmış bu yeni bir uygulamaymış ohss yi engellemek amaçlıymış.bende yumurtalarımı görünce korktum aslında çok fazla yumurta vardı üstünde.hatta funda hanım yumurtaların o kadar çok büyümüş ki uterus yanlarında fındık kadar kalmış dedi.cumartesi sabah 07:30 da merkezde olucam bakalım kaç tane yumurtam toplanacak en önemliside kaliteli olacak mı.sona doğru yaklaştıkça bende heyecan artıyor galiba.bu arada bugün yine bir çiftin pozitif sonuç aldığını gördüm ama inanın ben onlardan daha çok sevindim.
Allahım en kısa sürede bizede nasip eder İNŞALLAH böylesine güzel haberler almayı

Arkadaşlar yumurtalarım toplandı çok şükür.Sabah erken gittik saat 9.30da aldılar beni.her şey yolundaydı zor da değilmiş histereskopideki gibi oldu hiç bişey hissetmedim.11 gibi hastaneden çıktık.evde dinlenmemi söylediler geldiğimden beri dinleniyorum yeni kalktım :))yarın işe gitcem kendimi iyi hissediyorum.Darısı da sizlere çabucak gelip geçiyor.yumurtalar hakkında arayıp bilgi veriyorlar yarın yine arayacaklarmış.benim 10 tanesi olgunmuş.bakalım ne olacak transferi ne zaman yapacaklar ben de merakla bekliyorum...

hadi hayırlısı arkadaşım inş herşey yolunda gider

sewindim herşeyin yolunda gitmesine.inş yumurta toplama işleminide çabucak halldersin..kızlar ya bişey sorucam sizin doğum kontrol hapını bitirdikten kaç gün sonra geldi adetiniz?

benim tedavim mayısta başlıycak.sizleri takip edip,kendimmiş gibi hayal ediyor ve heyecanlanıyorum doğrusu.mut lu sona az kaldı.dizilerin sezon finali gibi sizde sezon sonuna mutlu sonu yetiştirceksiniz inşallah...

sewindim herşeyin yolunda gitmesine.inş yumurta toplama işleminide çabucak halldersin..kızlar ya bişey sorucam sizin doğum kontrol hapını bitirdikten kaç gün sonra geldi adetiniz?

canım ben desolett kullanmıştım tam 7 gün sonra adet oldum

hadi hayırlısı arkadaşım darısı benim başıma cumartesi günü.heyecandan ölüyorum bende bakalım benim yumoşlarım nasıl olacak

benim tedavim mayısta başlıycak.sizleri takip edip,kendimmiş gibi hayal ediyor ve heyecanlanıyorum doğrusu.mut lu sona az kaldı.dizilerin sezon finali gibi sizde sezon sonuna mutlu sonu yetiştirceksiniz inşallah...

arkadaşım İNŞALLAH mutlu sonla biter.başka bir seçeneği düşünmek dahi istemiyorum.

arkadaşım İNŞALLAH mutlu sonla biter.başka bir seçeneği düşünmek dahi istemiyorum.

bu endişeleri gidermek için bi uzman desteği veriyorlar mı.yoksa düz bi tedavi gibi soğukkanlı mı davranıyorlar.yani biz işimizi yapalım ya tutar ya tutmaz mızmızlanma gibi.

bu endişeleri gidermek için bi uzman desteği veriyorlar mı.yoksa düz bi tedavi gibi soğukkanlı mı davranıyorlar.yani biz işimizi yapalım ya tutar ya tutmaz mızmızlanma gibi.

benim arkadaşım iki kere tüp bebek yaptırdı smyrnada ilk tüp bebek tutmayınca göndermişler psikoloğa.. tedaviye başlandığında psikolojik destek vermiyolar

benim arkadaşım iki kere tüp bebek yaptırdı smyrnada ilk tüp bebek tutmayınca göndermişler psikoloğa.. tedaviye başlandığında psikolojik destek vermiyolar

teşekkürler cevabınız için

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar...yok mu yeni havadisler.merakla bakıyorum.hayırlı haberleriniz beni mutlu ediyor.

merhaba arkadaşlar.daha önce yazdığım gibi perşembe akşam decapeptyl yapmıştım.tam 34 sonra burda ol demişlerdi.yani sabah 07:30 da .bugünün ilk vakası bendim yani.
2.katta hazırlanıp hemen ameliyathaneye indirdiler beni.damaryolu açma işi histeroskopideki gibi yine sıkıntı oldu.zor açıldı.işlem hakkında pek fazla bişey diyemeyeceğim çünkü hiç bişey hissetmedim.
bu sefer odaya alınma anıma kadar hiç bişey hatırlamıyorum ama.gözlerim açıkmış konuşmuşum eşim söyledi hemşireye baya bi söylenmişim canımı çok acıttı geçen seferde böyle olmuştu falan demişim ama hiç birini hatırlamıyorum.işlem yaklaşık 45 dk.sürmüş toplamda 16 yumurtam toplanmış.sühendan hanım daha sonra odaya gelip bilgi verdi.yumurta sayısı gayet iyi dedi.zaten çok fazla almak istemiyorlardı.ohss riskine karşı.proteinden zengin beslenmemi bol bol su içmemi önerdi karında asit birikimine karşı dikkatli olmalıyız dedi.idrar yapamama aşırı karın ağrısı karında şişlik falan olursa hemen bizi ara dedi.daha sonra odada 2 şişe daha serum taktılar odadan ayrıldığımızda saat 11:30 falandı.hemşire hanım turgay beye yani vezneye uğramasını söylemişti eşimin.normalde ödeme konusunda opu sırasında 1000 tl transfer sırasında da kalan 2050 tl olarak anlaşmıştık ama hepsini bugün talep etmiş.sizin tedaviniz mikroenjeksiyon olacak demiş o yüzden hepsini almam gerekiyor sizden kdvde almadık baya bi indirim yaptık falan demiş eşimi kızdırmış yine.yumurtaları dondurma konusunda bilgi alacaktık ama sinirlendiği için onu bile soramamış.neyseki tamamını nakit ödeyecek durumda hazırlıklıydık en azından bir problem çıkmadı.çıkarken hatice hemşireyle konuştuk çatlama iğnesinin beşte birini hemen yapmamı söyledi.ve bugünden itibaren kullanacağım ilaçların reçetesini verdi.pazartesi ya da salı transferin olabileceğini cep telefonlarımızın sürekli açık konumda olmasını özellikle hatırlattı.
bugün aldığım ilaçlar
estrofem tb yarın başlayacağım günde 3 kez içilecek tok
bemiks-c günde 1 kez tok
aspirin 100 mg. yarın başlanacak günde 1 kez tok
cirinone vaginal jel.bu akşam başlanacak günde 2 kez vaginal yapılacak.
birde prednol tb.buakşam içilecek tok sadece 4 gün içilecekmiş.

yine bir sürü ilaç yani.jelden 2 tane estrofemden 2 tane birde ek olarak ağrım olursa diye parol tb.aldık bunların hepsi için eczaneye 180 tl ödedik.yine uygun oldu heralde.bugüne kadar ilaçlara toplam 1640 lira ödedik hastaneyede histeroskopiyide sayarsak 3900 lira ödemiş olduk.
yarın için haberleri bekliyorum bakalım bugün evde istirahatteyim kocacım canım yapıyor herşeyi hanımı için.yarın embriyologlar aradığı zaman hemen sizinle paylaşacağım kaç tanesi dölllenmiş kalitesi ne bakalım.heyecanla bekliyorum görüşmek üzere

arkadaşım hastanenin bi önerisi olmadı bana.ama eşim sürekli destek alalım bak daha rahatlarsın diyordu.ama tedaviye başladıktan sonra hiç sıkıntım kalmadı.tabi tutmazsa ne olur bilemiyorum ama en önemlisi insanın bu işi kafada bitirmesi bence.sonuçta annelik çok güzel ve özel bir duygu eminim ama YüceRabbim herkese kısmet etmiyor işte.zamanını ve hayırlısını ondan başkası bilmiyor biz elimizden geleni yapalım ama ne olursa olsun isyan etmeyelim sonuca.birbirimiz için dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…