- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
ayyy hayırlısıyla yumurtaların 1.kalitede ve bol bol olurlar.seninkiyle aynı olursa o zaman benimde cumartesi toplanacak yumurtalarım.
yarın bende kontrole gidicem bakalım.ama seni anestezi alacağın için hemen servise çıkarırlar.
yarın akşam girip deneyimlerini paylaşırsan sevinirim çok merak içersindeyim.hiç bişey hissetmeyeceğim ama olsun
Arkadaşlar yumurtalarım toplandı çok şükür.Sabah erken gittik saat 9.30da aldılar beni.her şey yolundaydı zor da değilmiş histereskopideki gibi oldu hiç bişey hissetmedim.11 gibi hastaneden çıktık.evde dinlenmemi söylediler geldiğimden beri dinleniyorum yeni kalktım :))yarın işe gitcem kendimi iyi hissediyorum.Darısı da sizlere çabucak gelip geçiyor.yumurtalar hakkında arayıp bilgi veriyorlar yarın yine arayacaklarmış.benim 10 tanesi olgunmuş.bakalım ne olacak transferi ne zaman yapacaklar ben de merakla bekliyorum...
merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı yine.funda hanıma muayene oldum.bu sefer ultrasonda uzun uzun baktı yumurtalarımın boylarını tek tek ölçtü 19 mm olanlar bile varmış aralarında.
bugün iki farklı ilaç daha aldık eczaneden.decapeptyl ve ovitrelle.puregon ve orgalutran kullanmayacağım artık.decapeptyli bu akşam 22:30 da yapmamı söyledi sırma hemşire hanım.çatlama iğnesi yumurta toplama işleminden sonra yapılacakmış bu yeni bir uygulamaymış ohss yi engellemek amaçlıymış.bende yumurtalarımı görünce korktum aslında çok fazla yumurta vardı üstünde.hatta funda hanım yumurtaların o kadar çok büyümüş ki uterus yanlarında fındık kadar kalmış dedi.cumartesi sabah 07:30 da merkezde olucam bakalım kaç tane yumurtam toplanacak en önemliside kaliteli olacak mı.sona doğru yaklaştıkça bende heyecan artıyor galiba.bu arada bugün yine bir çiftin pozitif sonuç aldığını gördüm ama inanın ben onlardan daha çok sevindim.
Allahım en kısa sürede bizede nasip eder İNŞALLAH böylesine güzel haberler almayı
sewindim herşeyin yolunda gitmesine.inş yumurta toplama işleminide çabucak halldersin..kızlar ya bişey sorucam sizin doğum kontrol hapını bitirdikten kaç gün sonra geldi adetiniz?
sewindim herşeyin yolunda gitmesine.inş yumurta toplama işleminide çabucak halldersin..kızlar ya bişey sorucam sizin doğum kontrol hapını bitirdikten kaç gün sonra geldi adetiniz?
Arkadaşlar yumurtalarım toplandı çok şükür.Sabah erken gittik saat 9.30da aldılar beni.her şey yolundaydı zor da değilmiş histereskopideki gibi oldu hiç bişey hissetmedim.11 gibi hastaneden çıktık.evde dinlenmemi söylediler geldiğimden beri dinleniyorum yeni kalktım :))yarın işe gitcem kendimi iyi hissediyorum.Darısı da sizlere çabucak gelip geçiyor.yumurtalar hakkında arayıp bilgi veriyorlar yarın yine arayacaklarmış.benim 10 tanesi olgunmuş.bakalım ne olacak transferi ne zaman yapacaklar ben de merakla bekliyorum...
benim tedavim mayısta başlıycak.sizleri takip edip,kendimmiş gibi hayal ediyor ve heyecanlanıyorum doğrusu.mut lu sona az kaldı.dizilerin sezon finali gibi sizde sezon sonuna mutlu sonu yetiştirceksiniz inşallah...
arkadaşım İNŞALLAH mutlu sonla biter.başka bir seçeneği düşünmek dahi istemiyorum.
canım ben desolett kullanmıştım tam 7 gün sonra adet oldum
bu endişeleri gidermek için bi uzman desteği veriyorlar mı.yoksa düz bi tedavi gibi soğukkanlı mı davranıyorlar.yani biz işimizi yapalım ya tutar ya tutmaz mızmızlanma gibi.
benim arkadaşım iki kere tüp bebek yaptırdı smyrnada ilk tüp bebek tutmayınca göndermişler psikoloğa.. tedaviye başlandığında psikolojik destek vermiyolar
nerdesiniz kızlar...yok mu yeni havadisler.merakla bakıyorum.hayırlı haberleriniz beni mutlu ediyor.
bu endişeleri gidermek için bi uzman desteği veriyorlar mı.yoksa düz bi tedavi gibi soğukkanlı mı davranıyorlar.yani biz işimizi yapalım ya tutar ya tutmaz mızmızlanma gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?