Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

kızlar ben adet olmadım daha 8.gün bugün çok sıkılıyorum ama şöylede bişey var histeroskopiden sonra kanama kesilmedi yani öle çok değilde damla damla geldi..şimdide aynı şekilde devam ediyo.. öfff ne yapcam ben ya dr umu arasam beklesem mi bi kaç gün daha valla ne zormuş ya

nerdesin pegasusunicorn merak ediyorum seni.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün saat 11 de merkezdeydik.gider gitmez embriyologumuz la görüştük.döllenen 11 tane yumurtamdan 4 tanesi 1. kalitedeymiş.hatta bir tanesinin görüntüsünü çekmişler onu gösterdi bana.isterseniz dondurabilirsiniz çünkü 1.kalite olmasa dondurmazdık dedi.tek embriyo transferi yapalım diğerlerinin donduralım dedi.ama çözüldükten sonra 1 ya da 2 si kalır deyince bende o an düşündüm.servistede bütün yataklar dolu olduğu için beklemek zorunda kaldık beklerken eşim dondurma işlemini sordu.5 yıl boyunca dondurmaya 750 lira istiyolarmış.dondurulmuşlarla tüp bebek denemeyede 2000 lira istemiş.beklerken eşimle çok düşünme fırsatımız oldu 2 ikiz çocuğun zorluklarını düşündük tek embriyonun tutunmasındaki zorluğu düşündük ve en sonunda çift embriyo konmasına ve dondurma işleminin yapılmamasına karar verdik.yatak boşalsın diye beklerken 2 kez sıkışmama rağmen boşa gitti herşey.3.de sadece 500 ml su içtim ve daha fazla içmeyeceğim dedim.transferim olduğunda saat 14:40 dı.ameliyathanede e yapıldığı işlem için yapıldığı için işlem yine önlük giydim eşimide bir odaya yönlendirdiler.transferden öncesi sterlil yapıp içeriyi temizliyorlar ince bir kanülle işlem yapılıyor hiç bişey hissetmedim.ekrandan yumurtaları bende gördüm eşimde yukarda izlemiş.çok ilginç bir olaydı yüzüm kızardı heyecan oldum.embriyolar konulduktan sonra 5 dk sedyede yattım daha sonra yukarı tasınacak sedyeyi getirdiler yavaş yavaş kaydım sedyeye .yukarıdada yatağa alınırken yavaşca kaydım 3 saat kıpırdamadan sırtüstü yatmam gerektiğinin idrara sıkışırsam sürgü vereceklerini söylediler.ben zaten çok sıkışık olmadığım için ayağa kalkana kadar idrarım beni rahatsız etmedi.3 saatin sonunda yavaşça kalktım lavaboya girdim .çıkmadan özlem hemşire bilgi verdi.test günüm 30 nisanmış.o güne kadarda kullandığım ilaçları aynen kullanmaya devam edicem.eve giderken eşim arabayı yavaş yavaş sürdü ön koltuğu iyice arkaya yatırdım yatar pozisyonda geldim.eve geldiğimden beride yatıyorum.eşimin ısrarı üzerine sırtüstü yatıyorum sadece.bu arada ananas yiyicem hergün tutunmayı kolaylaştırıyormuş.şimdilik diyeceklerim bu kadar beni düşünüp merkak etiğiniz için teşekkürler

hayırlı olsun arkadaşım artık 30 nisanı senin gibi bizde heyecanla bekliyoruz

geçmiş olsun kardeşim.sen ağrı falan çekmemişsin herhalde sevindim.inşallah bu duyguyu sen de tadarsın.benim bi arkadaşım var.1 ğolu var.senin kızın var neden üzülüyosun.dedi.inşallah seninde dileğin olur.

canım hayırlı olsun,çok sevindim adına sorunsuz atlatmışsın..darısı güzel haberlerimize olsun inşallah..

arkadaslar ben bugun surekli yattim.lavabo ihtiyaci disinda kalkmadim.annem sagolsun yemekleri falan yapti.cok fazla su ictigim icin cok fazla kalkiyorum zaten.ama ayin 30 una kadar vakit nasil gececek bilmiyorum cok sıkılıyorum.sizlerden baska tedavilerinde gelisme olanlar yok mu ???daha cok online olalim birbirimize destek olursak vakit daha cabuk gecer

ben dün baktım sana yazarsın diye.hiç göremedim.senin sonucunu bekliyoruz.yarın tolunayda doktora gidicek bakalım ne olcak sıra onda.iyi senin annen var yine.biz kimseye söylemediğimiz için banada kızım bakıcak.inşallah.oda sıkıntılı ya yemek olayı var bi de.ne bulursak onu yeriz artık.

iyiaksamlar arkadasim bende kimseye soyleme taraftari degildim ama zor olacakti.zaten yarinda yaticam daha sonra yavas yavas kalkmaya baslicam.zaten bu tutunma isi ilk konuldugu iki saat icinde oluyomus.bakalim beklemekten ve iyisini dilemekten baska sansim yok artik

arkadaşlar bende ilk defa tüp bebek tedavisi olacam. forumda yazdıklarınızı okuyarak smyrna'ya gitmeye karar verdim. muhtemelen salı veya çarşamba gideceğim. bana tavsiyeleriniz nelerdir. ben manisadayım bugün telefon açtım smyrna'ya adet gününde ara randevu verelim gel dediler. fiyat veya başka hiç bi konuda konuşmadık. sizin tavsiyelerini alabilirmiyim. tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

sende hoşgeldin.geçmiş olsun canım.eğer ücretliysen 5-6 bin lirayı buluyor.ben ilk muayeneye gittim.kötü bi yer gibi gelmedi.ben şimdi tepecik kadın doğumun tüp bebek bölümüne gidicem.fiyat olarak görüşmek istiyorum.aslında orası daha gitmeden içime sindi gibi
hayırlısı...

Aramıza Hoşgeldin ,
Tedavin şimdiden hayırlı olsun , ücret 5-6 bin i buluyor ekstra beklemen gereken durumlar olmadığı zaman işin hastanede çabuk bitiyor.
uzaktan gelenler için işlemler sonrası odalarda ücretsiz konaklama imkanı sunuyorlar
doktorlar ve hemşireler iyi ve güler yüzlü
sorduğun her soruya cevap buluyorsun zaten kendinde ilk randevudan sonra kararını verirsin.
görüşmek üzeree

nerelerdesin arkadaşım.ayaklandın mı.hiç yazmıyosun artık.

merhaba arkadaşlar ben bugün artık evin içinde yavaş yavaş gezinmeye başladım hatta bi ara eşimle dışarıya yürüyüşe bile çıktık.şu zamana kadar bir sıkıntım olmadı herhangi belirtide hissetmiyorum şimdilik.bakalım bekleme safhasındayım.yeni bir gelişme olmadığı için bende yazacak bişey bulamıyorum haliyle.beklemek biraz sıkıcı ve stresli .test günüm 30 u olmasına rağmen ben 26 sında ve 28 inde kanda baktıracağım betahcg yoksa meraktan çatlarım.sizlerden kontrole gidenler yok mu adeti olup?????

arkadaşlar sık sık giriyorum ama cvp yazan bişey paylaşan yok nerelerdesiniz??????

merhaba kızlar bir kaç gündür internetim yoktu giremedim..benim adetim geldi cuma günü randevum vardı gittim ilk kez funda hanım muayene etti beni adetimin tam olarak sökülmediğini 3, günü olmasına rağman 1, günü olduğunu pazar günü tekrar gitmemi söyledi..muayeneden sonra sırma hemşireyle görüştüm antibiyotik ve puregon iğnelerimi verdi..hastaneden aldık 2 puregon 300 iğne ve 1 peket antibiyotik 365 lira ödedik.sırma hemşire pazar günü sabah 8:30 da hastanede olmamı söyledi.iğneyide yanında getir dedi..pazar günü 8:30 da gittim sühendan hanım muayene etti..yumurtalarımdan birinin çok güzel geliştiğini eğer iğnelere başlarsak bu gelişen yumurtanın diğer yumurtaların gelişmesini engelleyeceğini onun için bir ay daha desolet kullanmamı söyledi.tedaviye temiz başlayalım dedi..yani kızlar ben iğneye başlayamadım bir ay daha desolet kullanıcam dünden beri midem ağrıyo aksilik oldu diye ilaç kullandım geçmiyo hayırlısı artık sizlerde beklemedesiniz inş bebekleriniz sizinledir hep birlikte seviniriz

ayy bak çok üzüldüm şimdi arkadaşım bende seni merak ediyordum ne yaptın diye.olsun dedikleri gibi temiz başla tedaviye sonradan bir sıkıntı olacağına ilk baştan sorunsuz başla işte ne güzel.1 ay daha sık dişini bakalım herşey hayırlısıyla olsun.

çok sağol arkadaşım vardır bundada bi hayır beklicez bakalım

arkadaşlar bugün bende smyrna'ya gittim tedaviye başlıyorum 3500 lira tedavi + 500 de hsg için istediler. siz kaç liraya yaptırdınız veya yaptırıyorsunuz ayrıca yumurta dondurma ücreti ne kadar acaba bilgi verirseniz sevinirim. bide cumartesi hsg çektirecem bilgi verebilirmisiniz nasıl oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…