teşekkürler tavsiyeleriniz için benimde transferim yarın dua edin please
merhaba arkadaşlar bugün saat 11 de merkezdeydik.gider gitmez embriyologumuz la görüştük.döllenen 11 tane yumurtamdan 4 tanesi 1. kalitedeymiş.hatta bir tanesinin görüntüsünü çekmişler onu gösterdi bana.isterseniz dondurabilirsiniz çünkü 1.kalite olmasa dondurmazdık dedi.tek embriyo transferi yapalım diğerlerinin donduralım dedi.ama çözüldükten sonra 1 ya da 2 si kalır deyince bende o an düşündüm.servistede bütün yataklar dolu olduğu için beklemek zorunda kaldık beklerken eşim dondurma işlemini sordu.5 yıl boyunca dondurmaya 750 lira istiyolarmış.dondurulmuşlarla tüp bebek denemeyede 2000 lira istemiş.beklerken eşimle çok düşünme fırsatımız oldu 2 ikiz çocuğun zorluklarını düşündük tek embriyonun tutunmasındaki zorluğu düşündük ve en sonunda çift embriyo konmasına ve dondurma işleminin yapılmamasına karar verdik.yatak boşalsın diye beklerken 2 kez sıkışmama rağmen boşa gitti herşey.3.de sadece 500 ml su içtim ve daha fazla içmeyeceğim dedim.transferim olduğunda saat 14:40 dı.ameliyathanede e yapıldığı işlem için yapıldığı için işlem yine önlük giydim eşimide bir odaya yönlendirdiler.transferden öncesi sterlil yapıp içeriyi temizliyorlar ince bir kanülle işlem yapılıyor hiç bişey hissetmedim.ekrandan yumurtaları bende gördüm eşimde yukarda izlemiş.çok ilginç bir olaydı yüzüm kızardı heyecan oldum.embriyolar konulduktan sonra 5 dk sedyede yattım daha sonra yukarı tasınacak sedyeyi getirdiler yavaş yavaş kaydım sedyeye .yukarıdada yatağa alınırken yavaşca kaydım 3 saat kıpırdamadan sırtüstü yatmam gerektiğinin idrara sıkışırsam sürgü vereceklerini söylediler.ben zaten çok sıkışık olmadığım için ayağa kalkana kadar idrarım beni rahatsız etmedi.3 saatin sonunda yavaşça kalktım lavaboya girdim .çıkmadan özlem hemşire bilgi verdi.test günüm 30 nisanmış.o güne kadarda kullandığım ilaçları aynen kullanmaya devam edicem.eve giderken eşim arabayı yavaş yavaş sürdü ön koltuğu iyice arkaya yatırdım yatar pozisyonda geldim.eve geldiğimden beride yatıyorum.eşimin ısrarı üzerine sırtüstü yatıyorum sadece.bu arada ananas yiyicem hergün tutunmayı kolaylaştırıyormuş.şimdilik diyeceklerim bu kadar beni düşünüp merkak etiğiniz için teşekkürler
merhaba arkadaşlar bugün saat 11 de merkezdeydik.gider gitmez embriyologumuz la görüştük.döllenen 11 tane yumurtamdan 4 tanesi 1. kalitedeymiş.hatta bir tanesinin görüntüsünü çekmişler onu gösterdi bana.isterseniz dondurabilirsiniz çünkü 1.kalite olmasa dondurmazdık dedi.tek embriyo transferi yapalım diğerlerinin donduralım dedi.ama çözüldükten sonra 1 ya da 2 si kalır deyince bende o an düşündüm.servistede bütün yataklar dolu olduğu için beklemek zorunda kaldık beklerken eşim dondurma işlemini sordu.5 yıl boyunca dondurmaya 750 lira istiyolarmış.dondurulmuşlarla tüp bebek denemeyede 2000 lira istemiş.beklerken eşimle çok düşünme fırsatımız oldu 2 ikiz çocuğun zorluklarını düşündük tek embriyonun tutunmasındaki zorluğu düşündük ve en sonunda çift embriyo konmasına ve dondurma işleminin yapılmamasına karar verdik.yatak boşalsın diye beklerken 2 kez sıkışmama rağmen boşa gitti herşey.3.de sadece 500 ml su içtim ve daha fazla içmeyeceğim dedim.transferim olduğunda saat 14:40 dı.ameliyathanede e yapıldığı işlem için yapıldığı için işlem yine önlük giydim eşimide bir odaya yönlendirdiler.transferden öncesi sterlil yapıp içeriyi temizliyorlar ince bir kanülle işlem yapılıyor hiç bişey hissetmedim.ekrandan yumurtaları bende gördüm eşimde yukarda izlemiş.çok ilginç bir olaydı yüzüm kızardı heyecan oldum.embriyolar konulduktan sonra 5 dk sedyede yattım daha sonra yukarı tasınacak sedyeyi getirdiler yavaş yavaş kaydım sedyeye .yukarıdada yatağa alınırken yavaşca kaydım 3 saat kıpırdamadan sırtüstü yatmam gerektiğinin idrara sıkışırsam sürgü vereceklerini söylediler.ben zaten çok sıkışık olmadığım için ayağa kalkana kadar idrarım beni rahatsız etmedi.3 saatin sonunda yavaşça kalktım lavaboya girdim .çıkmadan özlem hemşire bilgi verdi.test günüm 30 nisanmış.o güne kadarda kullandığım ilaçları aynen kullanmaya devam edicem.eve giderken eşim arabayı yavaş yavaş sürdü ön koltuğu iyice arkaya yatırdım yatar pozisyonda geldim.eve geldiğimden beride yatıyorum.eşimin ısrarı üzerine sırtüstü yatıyorum sadece.bu arada ananas yiyicem hergün tutunmayı kolaylaştırıyormuş.şimdilik diyeceklerim bu kadar beni düşünüp merkak etiğiniz için teşekkürler
arkadaslar ben bugun surekli yattim.lavabo ihtiyaci disinda kalkmadim.annem sagolsun yemekleri falan yapti.cok fazla su ictigim icin cok fazla kalkiyorum zaten.ama ayin 30 una kadar vakit nasil gececek bilmiyorum cok sıkılıyorum.sizlerden baska tedavilerinde gelisme olanlar yok mu ???daha cok online olalim birbirimize destek olursak vakit daha cabuk gecer
ben dün baktım sana yazarsın diye.hiç göremedim.senin sonucunu bekliyoruz.yarın tolunayda doktora gidicek bakalım ne olcak sıra onda.iyi senin annen var yine.biz kimseye söylemediğimiz için banada kızım bakıcak.inşallah.oda sıkıntılı ya yemek olayı var bi de.ne bulursak onu yeriz artık.
arkadaşlar bende ilk defa tüp bebek tedavisi olacam. forumda yazdıklarınızı okuyarak smyrna'ya gitmeye karar verdim. muhtemelen salı veya çarşamba gideceğim. bana tavsiyeleriniz nelerdir. ben manisadayım bugün telefon açtım smyrna'ya adet gününde ara randevu verelim gel dediler. fiyat veya başka hiç bi konuda konuşmadık. sizin tavsiyelerini alabilirmiyim. tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
arkadaşlar bende ilk defa tüp bebek tedavisi olacam. forumda yazdıklarınızı okuyarak smyrna'ya gitmeye karar verdim. muhtemelen salı veya çarşamba gideceğim. bana tavsiyeleriniz nelerdir. ben manisadayım bugün telefon açtım smyrna'ya adet gününde ara randevu verelim gel dediler. fiyat veya başka hiç bi konuda konuşmadık. sizin tavsiyelerini alabilirmiyim. tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Aramıza Hoşgeldin ,
Tedavin şimdiden hayırlı olsun , ücret 5-6 bin i buluyor ekstra beklemen gereken durumlar olmadığı zaman işin hastanede çabuk bitiyor.
uzaktan gelenler için işlemler sonrası odalarda ücretsiz konaklama imkanı sunuyorlar
doktorlar ve hemşireler iyi ve güler yüzlü
sorduğun her soruya cevap buluyorsun zaten kendinde ilk randevudan sonra kararını verirsin.
görüşmek üzeree
merhaba kızlar bir kaç gündür internetim yoktu giremedim..benim adetim geldi cuma günü randevum vardı gittim ilk kez funda hanım muayene etti beni adetimin tam olarak sökülmediğini 3, günü olmasına rağman 1, günü olduğunu pazar günü tekrar gitmemi söyledi..muayeneden sonra sırma hemşireyle görüştüm antibiyotik ve puregon iğnelerimi verdi..hastaneden aldık 2 puregon 300 iğne ve 1 peket antibiyotik 365 lira ödedik.sırma hemşire pazar günü sabah 8:30 da hastanede olmamı söyledi.iğneyide yanında getir dedi..pazar günü 8:30 da gittim sühendan hanım muayene etti..yumurtalarımdan birinin çok güzel geliştiğini eğer iğnelere başlarsak bu gelişen yumurtanın diğer yumurtaların gelişmesini engelleyeceğini onun için bir ay daha desolet kullanmamı söyledi.tedaviye temiz başlayalım dedi..yani kızlar ben iğneye başlayamadım bir ay daha desolet kullanıcam dünden beri midem ağrıyo aksilik oldu diye ilaç kullandım geçmiyo hayırlısı artık sizlerde beklemedesiniz inş bebekleriniz sizinledir hep birlikte seviniriz
ayy bak çok üzüldüm şimdi arkadaşım bende seni merak ediyordum ne yaptın diye.olsun dedikleri gibi temiz başla tedaviye sonradan bir sıkıntı olacağına ilk baştan sorunsuz başla işte ne güzel.1 ay daha sık dişini bakalım herşey hayırlısıyla olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?